Huis > W > Welke Punten Worden Gecontroleerd Bij Apk?

Welke punten worden gecontroleerd bij APK?

Onderdelen APK
  • Verkeersveiligheid. Remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie.
  • Milieu. Uitstoot van uitlaatgassen en aanwezigheid van onderdelen als een roetfilter en katalysator.
  • Registratie. Kilometerstand, voertuigidentificatienummer en de gebruikte brandstof.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Wat dit betreft, waar kan je auto op afgekeurd worden?

Op de volgende punten worden auto's vaak afgekeurd:
  • Te lage bandenspanning.
  • Remproblemen.
  • Beschadigde ruitenwissers.
  • Banden met te weinig profiel.
  • Een lek in de uitlaat.
  • De leeftijd van de auto.
  • Een te grote uitstoot van uitlaatgassen.
Je kunt ook vragen wat als je auto niet door de apk komt?
Als uw voertuig wordt afgekeurd voor de APK, dan heeft u vanaf de vervaldatum nog 2 maanden de tijd om het voertuig te laten repareren. In die 2 maanden mag u niet meer met het voertuig rijden, behalve als u onderweg bent naar de garage voor de APK-keuring. Dat moet u kunnen aantonen.

Vervolgens, welke app is gevaarlijk?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat er geen zekere manier is om te weten welke app gevaarlijk is zonder hem daadwerkelijk te gebruiken. Er zijn echter enkele algemene dingen waarop u kunt letten die erop kunnen wijzen dat een app niet veilig is om te gebruiken. Als een app bijvoorbeeld om veel persoonlijke informatie vraagt (zoals uw naam, adres, creditcardnummer, enz.), kan dit een teken zijn dat de app niet veilig is. Bovendien, als een app iets verdachts lijkt te doen (zoals proberen toegang te krijgen tot uw contacten of locatie zonder uw toestemming), kan dit ook een teken zijn dat de app niet veilig is. Uiteindelijk is het aan de gebruiker om te beslissen of hij een app wil gebruiken of niet, en als hij zich zorgen maakt, moet hij de app verder onderzoeken voordat hij wordt gedownload. Wat zijn de punten bij APK? De punten bij MOT zijn de test van het Ministerie van Vervoer, een verplicht keuringsprogramma voor voertuigen in het Verenigd Koninkrijk. Het is bedoeld om ervoor te zorgen dat alle voertuigen op de weg veilig en rijklaar zijn. De test omvat een visuele inspectie van het voertuig, evenals een aantal andere controles, zoals remwerking, conditie van de banden en emissieniveaus.

Gerelateerde artikelen

Welk andere video formaten worden veel op computers gebruikt?

Er zijn vele videoformaten. FLV is een flash video formaat en MPEG is een bewegende beelden groep.

Trouwens, wat wordt er gecontroleerd bij autokeuring?

Tijdens een autokeuring worden de volgende zaken gecontroleerd: de remmen (het volledige remsysteem); de lichten (rem-, dim-, mist- en standlichten en richtingaanwijzers); de banden (de diepte, bandendruk... );
Men kan zich ook afvragen: hoe lang mag je met een afgekeurde auto rijden?
U mag niet in de auto rijden. Nadat de APK is vervallen, mag uw auto nog maximaal 2 maanden stilstaan op de openbare weg. U heeft dan nog de tijd om deze te laten repareren en opnieuw voor apk te laten keuren.

Vervolgens, is een bodemplaat verplicht?

Is een bodemplaat verplicht? Die bodemplaat HOEFT er niet af hoor. Maar als ge problemen hebt met de bodemvrijheid, en ge zout geen 9 cm hebben met de bodemplaat, dan kan je ze er best afdoen. Als die 9cm met bodemplaat geen probleem is, dan mag die gerust blijven hangen.
Dienovereenkomstig, hoe lang mag je met een ongekeurde auto rijden? In Nederland mag je maximaal 14 dagen in een ongekeurde auto rijden. Daarna moet de auto gekeurd worden.

Hoe lang mag je rijden met een verlopen APK?

Het is illegaal om met een voertuig op de weg te rijden in het Verenigd Koninkrijk zonder een geldig APK-certificaat. De enige uitzondering hierop is als u naar een vooraf geboekte APK-keuring rijdt.

Door Hylan

Vergelijkbare artikelen

Hoe lang mag de APK verlopen zijn? :: Hoe een sneeuwvlok fotograferen?
Handige links