Huis > H > Hoe Haal Je Een Streep Weg In Word?

Hoe haal je een streep weg in word?

Klik op de lijn, verbindingslijn of vorm die u wilt verwijderen en druk vervolgens op Delete. Tip: Als u meerdere lijnen of verbindingslijnen wilt verwijderen, selecteert u de eerste lijn, houdt u Ctrl ingedrukt terwijl u de andere lijnen selecteert en drukt u vervolgens op Delete.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan Word een ODT bestand openen?

OpenDocument-bestanden zijn compatibel met Word en open source-toepassingen, maar sommige functies zijn niet beschikbaar in ODT-bestanden. De meeste toepassingen zijn compatibel met Word-documenten.

Bovendien, hoe weet je of er een horizontale asymptoot is?

De horizontale asymptoot vind je als volgt: Eerst en vooral: horizontale asymptoten zoeken, heeft alleen zin als de graad van je teller kleiner of gelijk is aan de graad van je noemer. Je berekent de limiet van f voor x gaande naar + oneindig. De waarde die je hiervoor uitkomt, is je horizontale asymptoot.
Hoe noem je een lijn in een grafiek?
De rechte lijnen met de getallen erlangs heten assen. Samen vormen ze het assenstelsel. Je hebt altijd een horizontale as en een verticale as. Het snijpunt van de twee assen heet de oorsprong.

Wat is een punten grafiek?

Een puntengrafiek is een grafiek waarin elk punt een waarde voorstelt. De punten worden verbonden door lijnen om een ononderbroken lijn te vormen. Puntgrafieken worden gebruikt om gegevensverzamelingen met veel gegevenspunten te visualiseren. Dus, hoe maak je automatisch een inhoudsopgave in word? Er zijn een paar verschillende manieren om automatisch een inhoudsopgave te maken in Word.
Eén manier is om de ingebouwde inhoudsopgavefunctie te gebruiken. Daarvoor moet u er eerst voor zorgen dat uw document is opgemaakt met koppen. Dat doe je door de tekst die je als kop wilt opmaken te selecteren en dan een kopstijl te kiezen in het tabblad Home op het lint.
Zodra uw document is opgemaakt met behulp van koppen, kunt u een inhoudsopgave invoegen door naar het tabblad Verwijzingen op het lint te gaan en Inhoudsopgave te kiezen uit de groep Inhoudsopgave. Hierdoor wordt een basisinhoudsopgave aan het begin van uw document ingevoegd.
Als je de inhoudsopgave wilt aanpassen, kun je dat doen door de knop Opties te selecteren die verschijnt wanneer je een inhoudsopgave invoegt. Dit opent het dialoogvenster Inhoudsopgave opties, waar u verschillende opties kunt selecteren voor hoe uw inhoudsopgave eruit zal zien.
Een andere manier om automatisch een inhoudsopgave te maken is door de functie Index en tabellen te gebruiken. Ga hiervoor naar het tabblad Verwijzingen op het lint en selecteer Index en tabellen in de groep Index. Dit opent het dialoogvenster Index en tabellen. Controleer in het dialoogvenster Index en tabellen of het tabblad Inhoudsopgave is geselecteerd.
Selecteer vervolgens de gewenste opties voor de inhoudsopgave en klik op OK. Hierdoor wordt aan het begin van het document een inhoudsopgave ingevoegd, die u vervolgens naar wens kunt aanpassen.

Gerelateerde artikelen

Hoe voeg je een PDF toe in Word?

Hoe maak ik van een leeg Word-document een PDF-bestand?

Dienovereenkomstig, hoe doe je automatisch nummeren in word?

Automatische opsommingstekens of nummering in- of uitschakelen
  1. Ga naar Bestandsopties > >Controle.
  2. Selecteer AutoCorrectie-optiesen selecteer vervolgens het tabblad AutoOpmaak terwijl u typt.
  3. Automatische lijsten met opsommingstekens ofLijsten met automatische nummeringin- of uit.
  4. Selecteer OK.
Vervolgens, hoe lijn onder koptekst word?
Klik in de groep 'Alinea' op de vervolgknop (de zwarte neerwaartse pijl) rechts van de knop 'Rand' .
  1. Daardoor wordt een vervolgmenu geopend waarin verschillende randtypes en randmogelijkheden kunnen worden aangeklikt.
  2. Klik de menuoptie 'Onderrand' aan om de lijn onder de koptekst weer te geven.

Wat is een horizontaal Lijnstuk?

horizontaal lijnstuk. f (x) = p. y = p, waarbij p één of ander constant getal is. Met de grafiek.
Trouwens, hoe moet je een assenstelsel tekenen? Er zijn een paar verschillende manieren om een coördinatenstelsel te tekenen, maar een van de meest gebruikelijke manieren is het gebruik van grafiekpapier. Op grafiekpapier heten de horizontale lijnen de x-as en de verticale lijnen de y-as. Je kunt de x-as en de y-as labelen met getallen, zodat het gemakkelijk is om punten op het coördinatenstelsel te vinden. Een andere manier om een coördinatenstelsel te tekenen is het gebruik van een coördinatenvlak. Een coördinatenvlak heeft een horizontale x-as en een verticale y-as, en de twee assen snijden elkaar in een punt dat de oorsprong wordt genoemd. Je kunt de x-as en de y-as labelen met nummers zodat het gemakkelijk is om punten op het coördinatenstelsel te vinden.

Wat is de betekenis van verticaal?

In de meest letterlijke zin verwijst verticaal naar iets dat loodrecht staat op de horizon. Met andere woorden, het staat loodrecht op wat als "vlak" of "plat" wordt beschouwd. Verticaal kan ook iets aanduiden dat recht omhoog komt vanaf een horizontaal oppervlak, of iets dat beweegt in een richting die loodrecht staat op de horizon. In meer algemene zin kan verticaal verwijzen naar alles wat hoog of rechtop is.

Door Paul Gekas

Vergelijkbare artikelen

Hoe bereken je een vierkant? :: Wat zegt de vorm van je hoofd?
Handige links