Huis > W > Wat Betekent Gearchiveerde Chats Worden Gedempt?

Wat betekent gearchiveerde chats worden gedempt?

Zolang het gesprek gearchiveerd is, zien gebruikers nieuwe berichten niet binnenkomen. De meldingen voor die gesprekken worden automatisch uitgeschakeld. Als zo'n gesprek weer tussen andere lopende gesprekken moet komen te staan, moet de gebruiker dat zelf doen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welk andere video formaten worden veel op computers gebruikt?

Er zijn vele videoformaten. FLV is een flash video formaat en MPEG is een bewegende beelden groep.

Kan iemand mijn WhatsApp berichten meelezen?

Het antwoord is ja, maar alleen als jij (of iemand anders) daar toestemming voor geeft. Zo zit het. Standaard zijn WhatsApp-berichten beveiligd met end-to-end-encryptie. Deze versleuteltechniek zorgt ervoor dat niemand de inhoud van berichten kan lezen, behalve de verzender en ontvanger.
Wie ziet je naam op WhatsApp?
Tik op het tabblad Instellingen > Account > Privacy. Tik op Info. Kies wie de informatieregel mag zien: Iedereen (iedereen met WhatsApp), Mijn contacten (alleen de door u opgeslagen contactpersonen) of Niemand.

Hoe kan ik zien wie mijn status heeft bekeken?

Helaas is er geen manier om te zien wie je status op Facebook heeft bekeken. De enige manier om te zien wie je status heeft bekeken, is door je vrienden te vragen of ze hem hebben gezien. En nog een vraag, wat is bekeken status update? Bekeken statusupdate verwijst naar het feit dat een bepaalde statusupdate op een sociale netwerksite door een gebruiker is bekeken. Dit is iets anders dan gewoon de update bekijken, want daarvoor moet de gebruiker daadwerkelijk op de update klikken. Deze informatie wordt doorgaans door de site gebruikt om te bepalen welke updates populairder zijn dan andere, en dus meer aandacht moeten krijgen op de site.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Kan iemand mijn status zien op WhatsApp?

Je statusupdates kunnen alleen gezien worden door mensen van wie je het telefoonnummer in je adresboek hebt opgeslagen en die je telefoonnummer in hun adresboek hebben opgeslagen. Je kunt ervoor kiezen om je statusupdates te delen met al je contacten of alleen de contacten die je hebt geselecteerd.
Hoe kun je zien of een geblokkeerd nummer gebeld heeft?
In tegenstelling tot computers met Android-technologie, iPhones tellen niet mee Met deze functie om geblokkeerde nummers te identificeren, kunt u in dit geval een externe applicatie installeren waarmee u kunt weten of een van de geblokkeerde nummers u heeft gebeld.

Wat gebeurt er als je iemand blokkeert op je telefoon?

Een telefoonnummer blokkeren of de blokkering van een telefoonnummer opheffen. Als je geen gesprekken van een bepaald telefoonnummer wilt ontvangen, kun je het blokkeren. Als het nummer je probeert te bellen, wordt het gesprek automatisch geweigerd op je telefoon.
Wat is water dempen? Waterverzwakking is de vermindering van de intensiteit van een golf wanneer deze zich door water verplaatst. De demping wordt veroorzaakt door de absorptie en verstrooiing van de golf door de watermoleculen. De mate van verzwakking hangt af van de frequentie van de golf, de temperatuur en het zoutgehalte van het water, en de diepte van het water.

Bovendien, wat is een stille melding?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het kan variƫren afhankelijk van de context waarin het wordt gebruikt. In het algemeen is een stil rapport een rapport dat niet publiekelijk wordt aangekondigd of algemeen bekend wordt gemaakt, maar in plaats daarvan alleen wordt gedeeld met een kleine groep mensen of vertrouwelijk wordt gehouden. Dit type verslag kan worden gebruikt om gevoelige informatie discreet te delen of om te voorkomen dat de aandacht op een bepaalde kwestie wordt gevestigd.

Door Chapen Dunson

Vergelijkbare artikelen

Is mijn account gelekt? :: Hoe kan ik mijn bankkaart deblokkeren?
Handige links