Huis > K > Kun Je Reclames Verwijderen?

Kun je reclames verwijderen?

Ongewenste reclame blokkeren met een Adblocker

Om de vervelende reclame op het internet te kunnen verwijderen kan er gebruik gemaakt worden van een extensie. Een extensie is een programma dat binnen de browser wordt geïnstalleerd. Door de extra functionaliteit kun je dan de reclame blokkeren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Waar vind ik de adblocker?

Waar staat mijn adblocker? Open de pagina met extensies in je browser. Chrome – klik op ⋮ in de rechterbovenhoek van het scherm zodat er een dropdownmenu verschijnt. Het icoon van AdBlock bevindt zich bovenaan het dropdownmenu.
Dit in overweging nemend, hoe krijg ik de reclame weg bij wordfeud?
Gewoon de app aankopen, dan is er geen reclame meer. Dat is wat Wordfeud zelf belooft.

Trouwens, waarom adblocker gebruiken?

Ad blockers zijn software die advertenties van websites verwijderen. Ze worden om verschillende redenen gebruikt, onder meer om de snelheid van het surfen op het web te verbeteren, om opdringerige of ongewenste advertenties te blokkeren en om uw privacy te beschermen. Waar beschermt een adblocker tegen? Een adblocker is software die is ontworpen om te voorkomen dat advertenties op het scherm van een gebruiker verschijnen. Adblockers werken door het identificeren en blokkeren van de code die verantwoordelijk is voor het weergeven van advertenties op een webpagina. Dit kan gebruikers beschermen tegen schadelijke advertenties en hen tijd en bandbreedte besparen door te voorkomen dat advertenties worden geladen.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je een pagina verwijderen in Word?

Als u een pagina in WordClick wilt verwijderen, moet u het paginanummer in het vak invoeren en dan op de toets van uw toetsenbord drukken.

Vervolgens, hoe kan ik youtube kijken zonder reclame?

Met Premium Lite kunnen YouTube-gebruikers naar video's kijken zonder dat die steeds onderbroken worden door advertenties. Dit geldt voor zowel video's in de YouTube-apps (iOS, Android, smart-tv's en gameconsoles) als in de browser. Ook YouTube Kids bevat met het abonnement geen advertenties meer.
Dienovereenkomstig, hoe voorkom je reclame?
Installeer anti-tracking of de adblocker

Anti-tracking tools blokkeren tracking cookies en adblockers voorkomen dat advertenties worden getoond op websites die je bezoekt. Er zijn verschillende anti-tracking tools en adblockers die je kunt installeren in je browser : Ghostery* Adblock Plus*

Hoe kom ik in instellingen?

Via 'Snelle instellingen' kun je de instellingen bekijken en wijzigen vanaf elk scherm op je telefoon. Je kunt de instellingen die je vaak wijzigt, toevoegen aan of verplaatsen naar 'Snelle instellingen'.
Waarom krijg ik bepaalde reclames te zien? Er zijn een paar redenen waarom u een bepaalde advertentie ziet. Eén reden is dat de adverteerder zich specifiek op jou als potentiële klant heeft gericht. Hij kan dit doen op basis van zaken als uw locatie, leeftijd of geslacht. Een andere reden waarom je een bepaalde advertentie ziet, is omdat je websites hebt bezocht of video's hebt bekeken die verband houden met het product of de dienst waarvoor reclame wordt gemaakt. Als u bijvoorbeeld veel modewebsites hebt bekeken, ziet u misschien advertenties voor kleding en accessoires.

Hoe zet je reclame uit op Google Chrome?

Er zijn een paar verschillende manieren om reclame in Google Chrome uit te schakelen. De eerste manier is om naar het menu Instellingen te gaan en het gedeelte "Geavanceerd" te vinden. In de sectie Geavanceerd is er een subsectie genaamd "Inhoudsinstellingen". Binnen de sectie Inhoudsinstellingen is er een sectie "Advertenties". In de sectie "Advertenties" zal er een knop zijn die zegt "Alle advertenties op alle sites blokkeren". Zodra u op die knop klikt, worden alle advertenties geblokkeerd op alle sites die u bezoekt.
De tweede manier om advertenties in Google Chrome uit te schakelen is door een extensie te installeren die advertenties blokkeert. Er zijn verschillende extensies voor het blokkeren van advertenties beschikbaar, die u kunt vinden door in de Chrome Web Store te zoeken naar "ad blocker". Zodra u een extensie hebt gevonden die u bevalt, klikt u op "Toevoegen aan Chrome" en wordt de extensie geïnstalleerd. Zodra de extensie is geïnstalleerd, zal deze automatisch advertenties blokkeren op alle sites die u bezoekt.

Door Doerrer Muscott

Vergelijkbare artikelen

Kan je Airdroppen op Android? :: Is AdGuard veilig?
Handige links