Huis > K > Kan Je Airdroppen Op Android?

Kan je Airdroppen op Android?

Bezitters van een iPhone, iPad of ander Apple-apparaat kunnen onderling eenvoudig gegevens uitwisselen via AirDrop. Deze feature werkt echter niet op Android, maar er zijn gelukkig allerlei alternatieven. Android Planet zet drie goede apps op een rij om snel bestanden te delen met een Android-smartphone of -tablet.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is de beste MP3-speler voor Android?

Een van de beste muziekspelers in de wereld is de Google Play Music. De gratis muziek manager app biedt een krachtige muziek manager waarmee je al je muziekbestanden beter kunt overzetten en scannen.

Trouwens, hoe zet ik mijn airdrop aan?

AirDrop inschakelen op iPhone of iPad

Swipe hiervoor de onderkant van het beeldscherm omhoog. In het bedieningsscherm klik je bovenin op het Bluetooth icoontje (met die tandjes, naast die van de wifi). Het icoontje van AirDrop zijn allemaal cirkels in elkaar, met aan de onderkant een soort pizzapunt eruit geknipt.
Heeft Huawei AirDrop?
Het punt is: zoals wel meer diensten op Apple-apparaten - Facetime, iMessage, Memoji's - werkt het niet op Android-telefoons.

Kan je Airdroppen naar een Samsung?

Ja, je kunt Airdrop naar een Samsung. Hoe werkt Snapdrop net? Snapdrop is een eenvoudig, open-source, reclamevrij alternatief voor AirDrop. Het werkt met WebRTC, een browsergebaseerde technologie waarmee apparaten verbinding kunnen maken en gegevens kunnen delen zonder dat er een dienst van derden nodig is. Snapdrop gebruikt een peer-to-peer-verbinding, dus uw gegevens worden nooit opgeslagen op een server of gedeeld met iemand anders dan de persoon naar wie u ze verstuurt.

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder je een insta account op Android?

Dit is hoe u uw social media account kunt verwijderen.

Waar vind ik AirDrop op mijn iPhone?

Ga naar 'Instellingen' en tik op 'Algemeen'. Tik op 'AirDrop' en kies een optie.
...
AirDrop-instellingen aanpassen
  1. Ontvangen uit: u ontvangt geen AirDrop-verzoeken.
  2. Alleen contacten: alleen uw contacten kunnen uw apparaat zien.
  3. Iedereen: alle Apple apparaten die AirDrop gebruiken, kunnen uw apparaat zien.
Men kan zich ook afvragen: waar vind je airdrop bestanden op iphone?
Selecteer 'AirDrop' in de navigatiekolom van een Finder-venster. Of kies 'Ga' > 'AirDrop' in de menubalk. In het AirDrop-venster ziet u AirDrop-gebruikers in de buurt. Sleep een of meer documenten, foto's of andere bestanden naar de in het venster weergegeven ontvanger.5 dagen geleden

Waarom werkt AirDrop niet op iPhone?

Heb je nog steeds problemen met AirDrop? Dan kan het zin hebben om wifi en bluetooth even uit te schakelen en daarna weer te activeren. Doe dit wel via de Instellingen-app en niet via het Bedieningspaneel, want in het laatste geval verbreekt je iOS-toestel alleen de verbinding met het huidige netwerk.
Hoe zet ik alles over van Android naar iPhone? Er zijn een paar verschillende manieren om alles over te zetten van Android naar iPhone. Eén manier is om een dienst zoals Google's "Move to iOS" app te gebruiken. Deze app helpt u om uw contacten, agenda, foto's, video's en muziek van uw Android-apparaat over te zetten naar uw nieuwe iPhone. Een andere manier is het gebruik van een dienst als Samsung Smart Switch. Met deze app kunt u uw contacten, agenda, berichten, foto's en video's overzetten van uw Android-toestel naar uw nieuwe Samsung Galaxy-toestel. Tot slot kun je een dienst als Verizon Cloud gebruiken. Met deze app kunt u uw contacten, agenda, foto's, video's en muziek overzetten van uw Android-toestel naar uw nieuwe iPhone.

Vervolgens, hoe zet ik fotos van samsung naar ipad?

Er zijn een paar verschillende manieren om foto's van een Samsung-apparaat naar een iPad over te zetten. Eén manier is om een USB-kabel te gebruiken om de twee apparaten met elkaar te verbinden en vervolgens de functie 'Bestanden delen' in iTunes te gebruiken om de foto's over te zetten. Een andere manier is om een cloud-opslagdienst zoals Dropbox of Google Drive te gebruiken om de foto's van het Samsung-apparaat te uploaden en ze vervolgens naar de iPad te downloaden. Tot slot kunt u ook een Bluetooth-verbinding gebruiken om de foto's draadloos over te zetten.

Door Ric

Vergelijkbare artikelen

Wat moet je weten als je van Samsung naar iPhone gaat? :: Kun je reclames verwijderen?
Handige links