Huis > W > Wat Betekent <

Wat betekent <

> en < zijn vergelijkingstekens. > betekent groter dan en noemen we het groter dan teken. < betekent kleinder dan en noemen we het kleiner dan teken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

En nog een vraag, wat is de naam van dit teken?

De officiële benaming van het teken is 'ampersand'. Dat is waarschijnlijk een samentrekking van het Latijn/Engels 'et, per se and', hetgeen staat voor 'et betekent and' ('et betekent en').
Wat is het verschil tussen een symbool en een teken?
Een teken heeft altijd maar een betekenis, een symbool meerdere betekenissen. Een symbool geeft te denken over de hoofdzaken van het leven.

Wat is een symbool voorbeeld?

Een voorbeeld van een symbool is een voorwerp of begrip dat voor iets anders staat. Zo kan een roos een symbool van liefde zijn, of een vlag een symbool van een land. Wat betekent

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Men kan zich ook afvragen: wat betekent ≡?

≡ identiek aan. < kleiner dan, in programmeertalen ook LT. > groter dan, in programmeertalen ook GT.
Dienovereenkomstig, hoe noem je het en-teken?
Het &-teken wordt ampersand genoemd. Dit spreek je uit als 'ampursant', met de klemtoon op de eerste óf laatste lettergreep. Ook de termen et-teken en en-teken komen voor. Het teken & is een gestileerde weergave van het Latijnse woord voor 'en': et.

Je kunt ook vragen hoe heet dit ()?

Vierkant haakje ( [ ] ), wordt gebruikt voor geneste haakjes en voor het scheiden van commentaar, correcties en verduidelijkingen van de eigenlijke tekst.
Je kunt ook vragen wat betekent trema's? De trema is een diakritisch teken dat wordt gebruikt in enkele talen, waaronder Frans, Duits en Nederlands. Het wordt gebruikt om aan te geven dat een letter als twee aparte klanken moet worden uitgesproken, in plaats van als één klank. In het Frans zou het woord "Noël" bijvoorbeeld worden uitgesproken als "noh-EL" zonder trema, maar met trema als "noh-ehl".

Dit in overweging nemend, wat zijn tekens en symbolen?

In het algemeen is een teken iets dat de aan- of afwezigheid van iets anders aangeeft, terwijl een symbool iets is dat iets anders voorstelt. Bijvoorbeeld, een stopteken is een teken dat de aanwezigheid van een stop aangeeft, terwijl een stoplicht een symbool is dat een stop voorstelt.

Door Fedak Bahner

Vergelijkbare artikelen

Handige links