Huis > H > Hoeveel Is Een Cc?

Hoeveel is een cc?

De kubieke centimeter of cm³, ook wel afgekort cc (van het Engelse cubic centimetre), is een inhoudsmaat. De waarde is gelijk aan 106 kubieke meter (m³) of 1 milliliter (ml).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Wat betekent cc in Text?

C. Afkorting van 'Carbon Copy', het gaat om een kopie. Een e-mailbericht kan aan iemand worden verzonden in CC. Dit houdt in dat deze ontvanger de mail ontvangt, maar dat het bericht niet aan hem of haar persoonlijk is gericht.
Wat betekent DSL Frans?
Vertaal DSL van Frans naar Nederlands

Digital Subscriber Line; DSL.

Dienovereenkomstig, wat betekent bjr?

In het Frans is "bjr" een afkorting van "bonjour", wat "hallo" of "goede dag" betekent. Wat zet je boven een brief? De meeste mensen zetten de datum bovenaan hun brieven, gevolgd door het adres van de ontvanger. Sommige mensen vermelden ook hun eigen adres, hoewel dit niet strikt noodzakelijk is.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Dienovereenkomstig, hoe indeling brief?

Je begint met de geadresseerde, de datum, een nummer en het onderwerp. Daarna volgt de aanhef en de brief zelf, onderverdeeld in alinea's. Ten slotte sluit je af met de ondertekening en de vermelding van eventuele bijlagen.
Wat te doen met CC mail?
De CC-regel is er zodat ontvangers kunnen 'meekijken' met de e-mailcommunicatie. Het is een transparante vorm van e-mailen omdat de ontvanger in de Aan-regel kan zien wie er meeleest. Gebruik de CC alleen als het echt nodig is, dus als de 'meelezer' daadwerkelijk op de hoogte moet zijn, om e-mailverkeer te beperken.

Dienovereenkomstig, wat betekent prc whatsapp?

Als je vrienden je 'prc' sturen, betekent dat waarschijnlijk 'precies'. Bijvoorbeeld: 'hij is prc geïnteresseerd' kan betekenen: 'hij is precies geïnteresseerd.
Dienovereenkomstig, wat is de betekenis van bg? Het bg commando is een Linux commando om een proces op de achtergrond te laten draaien. Dit is handig als je een proces wilt uitvoeren, maar niet wilt dat het je hele terminal in beslag neemt. Door het proces op de achtergrond te draaien, kunt u uw terminal voor andere taken blijven gebruiken.

Wat is een HAZI?

Een HAZI is een gevaarlijke zone. Het is een aangewezen gebied waar een risico van brand, explosie of ander gevaar bestaat. HAZI's worden gewoonlijk aangetroffen in industriële installaties, zoals olieraffinaderijen en chemische fabrieken.

Door Enoch Wicklow

Vergelijkbare artikelen

Wat is de afkorting CC in het Frans? :: Waarom kiezen voor SaaS?
Handige links