Huis > W > Wat Is De Afkorting Cc In Het Frans?

Wat is de afkorting CC in het Frans?

Cc is de afkorting van ofwel het Engelse 'carbon copy' ofwel het Franse 'copie conforme'. Er wordt mee aangegeven wie een kopie, afschrift of exemplaar van een brief of mail ontvangt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat de afkorting MSI voor?

Micro Star International is een merk dat zijn wortels heeft in Taiwan. Het merk is bekend om zijn videokaarten.

Dienovereenkomstig, wat betekent tg in frans?

'Ta gueule' heb je vast wel eens gehoord. Het betekent op niet subtiele manier dat je je kop moet houden. Op social media kun je ook de afkorting 'TG' regelmatig lezen. Magl is kort voor 'ma gueule' oftewel mijn bek, maar is totaal niet negatief.
En nog een vraag, wat betekent wesh in het frans?
Wesh of WSH wordt vooral in de schrijftaal gebruikt in de plaats van kikou of misschien ksos. Het betekent eigenlijk niets bijzonders, maar is een soort interpunctie in een zin.

Hoe was je vakantie in het Frans?

Ik had een geweldige tijd op vakantie in Frankrijk! Ik bezocht veel verschillende plaatsen en zag een aantal geweldige bezienswaardigheden. Ik vond het vooral leuk om de Eiffeltoren en het Louvre museum te bezoeken. Ik vond het ook leuk om alle verschillende soorten eten uit te proberen. Daarvan, is het cc of cc? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van de context waarin het wordt gebruikt. In het algemeen verwijst cc naar kubieke centimeter (cm3) en is het een meeteenheid voor volume, terwijl c.c. staat voor kubieke centimeter en een meeteenheid is voor verplaatsing. Er zijn echter veel uitzonderingen op deze regel en het is het beste om voor de zekerheid een referentiemateriaal of een deskundige op het betreffende gebied te raadplegen.

Gerelateerde artikelen

Wat is de afkorting van MV?

1) ''Met halve stem (mus.,afk) 2) Landcode van Malediven 3) Op auto's''

Hoe zet je CC in een brief?

Als we een kopie van de brief aan iemand anders sturen, gebruiken we bij voorkeur Kopie, gevolgd door een dubbele punt. We kunnen ook schrijven Kopie naar, Kopie aan of cc (afkorting van copie conforme of carbon copy). Dan volgen de namen van de persoon of personen aan wie een kopie gestuurd wordt.
Wat betekent kikou?
Tussenwerpsel. (spreektaal) hoi, hallo!

Daarvan, is dat goed voor u in het frans?

Vertaling van "Dat is goed voor u" in Frans

C'est bon pour vous.
Wat betekent JSP? JSP is een acroniem voor JavaServer Pages. JSP is een technologie die wordt gebruikt om webpagina's te maken die dynamische inhoud weergeven. JSP-pagina's worden gecompileerd in Java servlets en worden uitgevoerd op een webserver. JSP-pagina's kunnen worden gebruikt om HTML- of XML-documenten te maken, en hebben toegang tot JavaBeans-componenten.

Wat is wenken straattaal?

Beckoning slang is een vorm van cant, of geheimtaal, gebruikt door criminelen in Engeland in de 18e en 19e eeuw. De term komt voort uit het feit dat veel van de woorden in de cant werden gebruikt om anderen te signaleren of te wenken om dichterbij te komen, of om zich bezig te houden met illegale activiteiten.

Door Tjon Withey

Vergelijkbare artikelen

Hoe wens je iemand een fijne vakantie? :: Hoeveel is een cc?
Handige links