Huis > W > Wat Te Doen Met Lege Dvd Hoesjes?

Wat te doen met lege dvd hoesjes?

Lege dvd hoezen lenen zich natuurlijk ook uitstekend als opbergdoosjes. Ze nemen vrij weinig ruimte in en je kunt er van alles in kwijt. Denk bijvoorbeeld aan kaartjes, tape, postzegels, paperclips en nog heel veel meer. Een ideaal opbergsysteem voor kleine ruimtes.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Hoe kun je een beveiligde dvd kopiëren?

Hoe een beveiligde dvd te kopiëren met de beste dvd-kopie?
  1. Stap 1. Bronbestanden importeren.
  2. Stap 3. Selecteer Kopieermodus.
  3. Stap 4. Begin met het kopiëren van beschermde dvd.
Dit in overweging nemend, hoe kopieer je een beveiligde dvd?
De meeste software om dvd's te rippen heeft moeite met DRM, is traag of te complex. We werpen daarom een blik op software waar je meteen mee aan het rippen bent én 'beveiligde' dvd's ript: WinX DVD Ripper - die ook als gratis versie beschikbaar is.

Wat is rippen van een dvd?

Een dvd rippen is het proces van het kopiëren van de inhoud van een dvd naar een harde schijf van een computer of een ander opslagapparaat. Dit kan om een aantal redenen worden gedaan, waaronder back-up, weergave op een computer of mobiel apparaat, of het converteren van het formaat van de DVD voor gebruik op een ander apparaat. Kan dvd niet lezen? Als u een dvd niet kunt lezen, kan het een probleem zijn met het dvd-station, de dvd zelf of de software die u gebruikt om de dvd te lezen.
Controleer eerst of het DVD-station goed werkt. Controleer of het goed is aangesloten op de computer en of er stroom op staat. Als het een extern station is, controleer dan ook of de kabels goed zijn aangesloten. Als het station goed lijkt te werken, probeer dan een andere DVD erin om te zien of die kan worden gelezen.
Als het DVD-station het probleem lijkt te zijn, moet u het misschien vervangen. Als het station in de computer is ingebouwd, moet u het naar een computerreparatiewinkel brengen om het te laten vervangen. Als het een extern station is, kunt u gemakkelijk een vervangend station online of in een elektronicawinkel vinden.
Als het DVD-station werkt en u de juiste software gebruikt om te proberen de DVD te lezen (zoals een DVD-speler of Windows Media Player), maar hij nog steeds niet leest, ligt het probleem waarschijnlijk bij de DVD zelf. Hij kan bekrast of beschadigd zijn, of misschien is hij niet compatibel met uw computer.

Gerelateerde artikelen

Wat kan je doen met een PlayStation Plus kaart?

Je kunt online spelen met vrienden en onbekenden, en korting krijgen in de winkel. U kunt de online opslagruimte en de mogelijkheid om extra spellen te downloaden elke maand gratis houden, zolang u het plus abonnement houdt.

Hoe kan ik een dvd afspelen op mijn TV?

Verbinden met een HDMI-kabel. Steek het ene uiteinde van de kabel in de HDMI-uitgang van de dvd-speler. Zoek naar de uitgang waarbij staat "HDMI" of "HDMI Out" en steek de stekker stevig in de uitgang. Dit type verbinding levert de beste kwaliteit en is te vinden op de meeste nieuwere dvd-spelers.
Wat dit betreft, hoe video afspelen op pc?
Om naar video te kijken heeft u goede software nodig. Als u Windows op uw computer heeft dan staat Windows Media Player er vaak al standaard op. Om muziek en films af te spelen zijn zogenaamde codecs nodig. Voorbeelden hiervan zijn DivX (voor video) en Flac (voor audio).

Hoe Media Player gebruiken?

U kunt gemakkelijk zoeken binnen Windows Media Player.
  1. Klik in het navigatiedeelvenster (links) op het onderdeel waarin u wilt zoeken. Bijvoorbeeld Muziek of Video's.
  2. Typ in de zoekbalk boven aan het scherm, uw zoekterm.
  3. Zodra u begint te typen worden de zoekresultaten in het venster in het midden getoond.
Hoe kan ik Windows Media Player installeren? Er zijn twee manieren om Windows Media Player te installeren:
1. Download het Windows Media Player-installatieprogramma van de website van Microsoft.
2. Plaats de Windows Media Player-installatiedisk in het cd- of dvd-station van uw computer en volg de instructies op het scherm.

Men kan zich ook afvragen: waarom kan ik dvd niet afspelen op laptop?

Er zijn vele redenen waarom u geen DVD op uw laptop kunt afspelen. De meest voorkomende reden is dat uw laptop geen DVD-station heeft. Andere redenen zijn het niet hebben van de juiste software geïnstalleerd of het niet hebben van een compatibele DVD-speler.

Door Nemhauser Cheli

Vergelijkbare artikelen

Hoe toetsenbord verlichting aanzetten Dell? :: Waarom kan ik geen dvd afspelen op mijn pc?
Handige links