Huis > W > Waarom Kan Ik Geen Dvd Afspelen Op Mijn Pc?

Waarom kan ik geen dvd afspelen op mijn pc?

Gratis dvd's afspelen op uw computer

Een app van VLC om video's af te spelen is overigens ook voorhanden in de app store van Windows. Maar deze app ondersteunt niet het afspelen van video vanaf dvd. Voor het afspelen van een dvd hebt u de software nodig die u hier vanaf de website van VideoLAN kunt downloaden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe dvd afspelen op laptop zonder dvd speler?

Hoe dvd afspelen op laptop zonder dvd speler? Om een dvd af te kunnen spelen op uw computer, hoeft u overigens niet perse 'Windows Dvd-speler' te kopen en te installeren. Voor het afspelen van dvd's in Windows 10 is er ook goed werkende en gratis open source software voorhanden, in de vorm van 'VLC Media Player'.
Trouwens, wat te doen met oude dvd's?
Als muziek-cd's of dvd's met (kinder)films nog goed zijn, kun je ze ook naar de kringloopwinkel brengen of verkopen, bijvoorbeeld op een website voor tweedehands spullen. Op sommige plaatsen worden cd's in speciale bakken, zogenaamde 'blipverts', gescheiden ingezameld. Je kunt de locaties online vinden.

Dus, hoe kun je een dvd kopiëren?

Er zijn een paar manieren om een DVD te kopiëren. Eén manier is om een DVD ripper te gebruiken om de DVD naar je computer te rippen. Zodra de DVD is geript, kunt u vervolgens een DVD brandprogramma gebruiken om het geripte bestand op een nieuwe DVD te branden. Een andere manier is om een DVD kopieerprogramma te gebruiken om de DVD naar een nieuwe DVD te kopiëren. Kan dvd niet afspelen op dvd speler? Er zijn een paar redenen waarom een DVD-speler een DVD niet kan afspelen. De eerste reden is dat de DVD-speler misschien niet compatibel is met de DVD. De tweede reden is dat de DVD beschadigd of bekrast is. De derde reden is dat de DVD-speler niet goed gekalibreerd is.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Waarom zitten er in de nieuwe laptops geen dvd speler mee?

Doordat de dvd-speler of blu-ray speler weggelaten kan worden kunnen laptops veel dunner worden en is er zelfs ruimte voor extra accu capaciteit, zoals dat o.a. bij de nieuwe Samsung laptops is gedaan. Oude techniek maakt dus plaats voor innovatie!
Kan ik een dvd speler aansluiten op een laptop?
Met deze USB DVD kabel kun je jouw dvd speler aansluiten op een USB poort in jouw laptop (of PC). Het is compatible met USB 1.1 en USB 2.0. Als je incidenteel nog cd of dvd's gebruikt dan is deze kabel erg handig om bij te hebben. Met deze USB DVD kabel heb je ook geen extra stroom nodig, het werkt volledig via USB.

Kan geen dvd afspelen in Windows 10?

Voor het afspelen van dvd staat er standaard geen programma op een Windows 10-computer. Een gratis mogelijkheid is VLC media player. Hiermee zijn alle mediabestanden af te spelen.
Waar kan ik mijn oude dvd's verkopen? Er zijn een paar mogelijkheden om oude dvd's te verkopen. Eén optie is om ze online te verkopen via een website als eBay. Een andere optie is om ze naar een plaatselijke boekhandel of cd/dvd-winkel te brengen. Ten slotte kunt u ook een garageverkoop houden en de dvd's opnemen als onderdeel van de verkoop.

Wat dit betreft, welke dvd's zijn geld waard?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat de waarde van een DVD kan variëren afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de leeftijd, de staat en de zeldzaamheid. Sommige DVD's die als waardevol worden beschouwd zijn echter uitverkochte of in beperkte oplage uitgegeven titels, alsook gesigneerde of zeldzame bonusfuncties.

Door Bertelli

Vergelijkbare artikelen

Wat te doen met lege dvd hoesjes? :: Hoe Portforward je met Telenet?
Handige links