Huis > H > Hoe Zet Je Een Youtube Filmpje Op Een Usb Stick?

Hoe zet je een YouTube filmpje op een usb stick?

Wanneer je de YouTube-link gekopieerd hebt ga je naar de website http://www.youtubedownload.nl. Hier plak je vervolgens de YouTube URL van de video die je wilt downloaden, en klik je op 'Video omzetten! '. De video zal nu geconverteerd worden en daarna als download beschikbaar komen en je bent klaar!

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een abonnement op YouTube gratis?

Als je geen betaald account hebt op YouTube, krijg je vaak reclameblokken te zien. De advertenties verdwijnen met een betaald account, maar je moet wel een maandelijks bedrag betalen.

Hoe zet je een filmpje van YouTube in je galerij?

Video van YouTube downloaden op een Android tablet of mobiel

Ga naar YouTube en zoek de video op. Methode 1 (dit werkt niet op alle toestellen). Druk een paar seconden op de spelende video en kies Video opslaan. De video wordt opgeslagen in de map Download (te vinden via Mijn bestanden of Bestandsbeheer).
Dit in overweging nemend, hoe kan ik een filmpje van youtube opslaan?
Ga op YouTube naar de video die je wilt opslaan. Ga naar het webadres van de video (bovenaan in de adresbalk), selecteer het, en kopieer het (door tegelijkertijd de Ctrl-toets en de C-toets in te drukken). Open in een nieuw venster 2Conv.com. Klik op MP3 en zet de keuzeselector op MP4.

Hoe download je een YouTube video van iemand anders?

Er zijn een paar manieren waarop u de YouTube-video van iemand anders kunt downloaden. Eén manier is het gebruik van een website zoals KeepVid (http://keepvid.com/). U kunt de URL invoeren van de YouTube-video die u wilt downloaden en KeepVid geeft u een link om de video te downloaden.
Een andere manier om de YouTube-video van iemand anders te downloaden is door een Chrome-extensie zoals Video Downloader Professional (https://chrome.google.com/webstore/detail/video-downloader-professio/elicpjhcidhpjomhibiffojpinpmmpil) te gebruiken. Zodra u de extensie hebt geïnstalleerd, kunt u naar de YouTube-video gaan die u wilt downloaden en op het pictogram van de extensie klikken. U krijgt dan een link om de video te downloaden. Hoe zet je een document op een USB stick? Om een document op een USB-stick te zetten, moet u het document openen en "Opslaan als" selecteren. Kies de locatie van uw USB-stick en selecteer "Opslaan". Het document wordt nu opgeslagen op uw USB-stick.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je een YouTube account zonder Google?

Er is een vereiste om in te loggen op YouTube. Als je al een e-mailaccount hebt en geen Gmail-account wilt, kun je een nieuw account aanmaken met een ander e-mailadres.

Dienovereenkomstig, hoe zet ik mijn playlist op een usb stick?

Klik met de rechtermuisknop op de titel van uw afspeellijst en kies Aan Synchronisatielijst toevoegen. Klik nu aan de rechterkant van het scherm op synchronisatielijst en Afspeellijst opslaan als. Selecteer het station van de usb-stick en sla het bestand op.
Hoe krijg je een YouTube filmpje op je telefoon?
YouTube-app voor Android
  1. Open de YouTube-app .
  2. Tik op Maken. Een video uploaden.
  3. Selecteer het bestand dat je wilt uploaden en tik op VOLGENDE. Je video wordt geüpload als Short als deze maximaal 60 seconden is en een vierkante of verticale beeldverhouding heeft. Meer informatie.

Kun je YouTube video's downloaden?

Hoe download ik video's van YouTube naar mijn computer? Je kunt video's downloaden die je al hebt geüpload. Als je de video niet zelf hebt geüpload, kun je deze niet opslaan op een computer. Je kunt video's uit de YouTube-app alleen downloaden naar je mobiele apparaat.
Dit in overweging nemend, hoe kan ik bumba downloaden? Als u de Bumba-applicatie wilt downloaden, kunt u dat doen door naar de App Store of Google Play te gaan. Zodra je de app hebt gevonden, klik je gewoon op "Download" en het proces zal beginnen.

Dus, hoe sla je een youtube filmpje op iphone?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want het opslaan van een YouTube-film op een iPhone is afhankelijk van het toestel en het besturingssysteem dat u gebruikt. In het algemeen wordt echter een YouTube-film op een iPhone opgeslagen door met de ingebouwde webbrowser Safari naar de YouTube-website te navigeren en de film te zoeken die je wilt opslaan. Zodra je het filmpje hebt gevonden, kun je de optie "Video opslaan" in Safari gebruiken om het filmpje te downloaden en op je iPhone op te slaan.

Door Sperry

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je een video op YouTube zetten? :: Is VPN nodig op iPhone?
Handige links