Huis > H > Hoe Zet Je Een Filmpje In Slow Motion?

Hoe zet je een filmpje in slow motion?

Stap 1: Start de Camera-app vanuit uw app-lade en veeg over de werkbalk totdat u de ziet Meer optie. Stap 2: Tik MeerEn Select slow motion or Super Slow-Mo. Stap 3: Ga terug naar het camerascherm en tik op de knop Opnemen om onmiddellijk slow motion-video te maken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je een filmpje met achtergrond?

Vanuit de Play Store, kunt u Chromavid installeren op uw telefoon. U kunt de video-achtergrond wijzigen vanuit de app-lade. Ga naar de linkerbovenhoek van het scherm en tik op de kleurrijke cirkel.

En nog een vraag, hoe werkt slow motion?

Hoe neem ik video's op met Super Slow-mo?
  • Open de camera en tik op 'Super Slow-mo' in het voorbeeldscherm.
  • Tik op het 'Instellingen' icoon.
  • Tik op 'Super slow-mo' .
  • Selecteer 'Multi-take' of 'Single-take' en dubbeltik vervolgens op de knop 'Terug' om terug te keren naar het cameravoorbeeldscherm.
Hoe versnel je een filmpje in imovie?
Tik terwijl het project is geopend op een videofragment in de tijdbalk om onder in het scherm het infovenster te openen. Tik op de knop 'Snelheid' . Er verschijnt een gele balk onder aan het fragment, met aan beide uiteinden handgrepen.

Dit in overweging nemend, hoeveel fps voor slowmotion?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van het gewenste effect en de mogelijkheden van de camera. In het algemeen wordt slow motion bereikt door te filmen met een hogere beeldsnelheid dan de standaard 24 fps en de beelden vervolgens af te spelen met een lagere beeldsnelheid. De resulterende beelden lijken langzamer dan normaal. De specifieke beeldsnelheid hangt af van het effect dat u wilt bereiken en de mogelijkheden van uw camera. Wat dit betreft, hoe een filmpje vertragen? Er zijn een paar manieren om een film te vertragen. Eén manier is om de afspeelsnelheid in uw mediaspeler te veranderen. De meeste mediaspelers hebben een manier om de afspeelsnelheid te veranderen, meestal onder het menu "Beeld" of "Afspelen". Een andere manier is om een filmbewerkingsprogramma zoals Windows Movie Maker of iMovie te downloaden en daar de afspeelsnelheid te wijzigen.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een filmpje met foto's en muziek gratis?

U kunt een film maken met de app Google Foto's. Tik op Bibliotheek om u aan te melden bij uw account. U kunt de foto's en video's kiezen die u in de film wilt opnemen door op Movie te tikken.Tik op New Movie (Nieuwe film). Volg de instructies als u een thema wilt gebruiken.

Hoe knip je een filmpje op Iphone?

Een video inkorten
  1. Open de Foto's-app en tik op de video die u wilt wijzigen.
  2. Tik op 'Wijzig'.
  3. Verplaats de schuifknoppen aan beide kanten van de tijdbalk van de video om de begin- en eindtijd aan te passen.
  4. Tik op 'Gereed' en vervolgens op 'Bewaar video' of 'Bewaar video als nieuw fragment'.
Hoe knip je een stukje uit een video?
Om een ongewenste fragment uit de video te knippen, plaatst u het rode markeringsteken aan het begin van de ongewenste scène en klikt u op het Schaar pictogram. Verplaats de rode markering vervolgens naar het einde van het ongewenste fragment en splits de clip nogmaals.

Dus, kan je een timelapse vertragen?

Standaard start de app in de videomodus, herkenbaar aan de knop onderaan de balk rechts. Schakelen tussen beide modi is een kwestie van deze knop naar wens indrukken.
Hoe werkt slow motion Samsung? Er zijn een paar manieren om slow motion te maken op Samsung-apparaten. De meest gebruikelijke manier is om de ingebouwde Camera app te gebruiken. Open de Camera-app en schakel naar de videomodus. Tik vervolgens op het tandwielpictogram in de linkerbovenhoek om het instellingenmenu te openen. Tik op "Videogrootte" en selecteer een langzamere framesnelheid uit de lijst. Door bijvoorbeeld van 30fps naar 24fps over te schakelen, wordt uw video in slow motion afgespeeld.
Een andere manier om slow motion video's te maken is het gebruik van een app van derden, zoals Slow Motion Video FX. Met deze app kun je het deel van de video selecteren dat je in slow motion wilt hebben en de snelheid waarmee het wordt afgespeeld.
Tot slot kun je ook slow motion video's maken door ze op je computer te bewerken. Dit vereist meer werk, maar geeft je meer controle over het eindproduct. Hiervoor moet je een videobewerkingsprogramma zoals Adobe Premiere Pro downloaden. Importeer vervolgens je video in het programma en plaats hem op de tijdlijn. Zoek vervolgens de instelling "Snelheid/Duur" en verander de afspeelsnelheid in iets langzamer, bijvoorbeeld 50%. Hierdoor wordt je video in slow motion afgespeeld.

Hoe kan je een filmpje downloaden van Facebook?

Om een film van Facebook te downloaden, zoekt u eerst de film die u wilt downloaden. Klik vervolgens op de downloadknop onder de film. De film begint automatisch te downloaden.

Door Pauli Tetu

Vergelijkbare artikelen

Kan USB-stick niet benaderen? :: Hoe zet je verwijderde app terug op beginscherm?
Handige links