Huis > H > Hoe Krijg Je Nieuws Op Je Telefoon?

Hoe krijg je nieuws op je telefoon?

Je e-mails en meldingen voor dagelijkse overzichten updaten
  1. Open de Google Nieuws-app op je mobiele apparaat.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal.
  3. Tik op Nieuws-instellingen .
  4. Zet E-mails met dagelijks overzicht aan onder Meldingen om je dagelijkse overzicht te krijgen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe krijg je belangrijkste nieuws op iPhone?

Tik in de News-app op de widget 'Today' of 'Topic' om eenvoudig de beste en populairste artikelen van die dag of artikelen over een onderwerp van je keuze te bekijken.
Daarvan, hoe krijg ik belangrijkste nieuws op ipad?
Tik in de News-app op de widget 'Today' of 'Topic' om eenvoudig de beste en populairste artikelen van die dag of artikelen over een onderwerp van je keuze te bekijken.

Dus, hoe zet ik app op beginscherm samsung?

Er zijn een paar manieren om dit te doen:
1. Vanuit het beginscherm tikt u op een lege ruimte en houdt deze vast. Het menu "Toevoegen aan beginscherm" verschijnt.
2. Tik op de optie Widgets en scroll door de beschikbare widgets totdat u de widget vindt voor de app die u wilt toevoegen. Tik en houd de widget vast en sleep hem naar de gewenste locatie op je startscherm.
3. Tik op de optie Apps en blader door uw apps totdat u de app vindt die u wilt toevoegen. Tik op het pictogram van de app, houd het vast en sleep het naar de gewenste locatie op uw startscherm. Je kunt ook vragen hoe zet je een widgetsmith op je ipad? Er zijn een paar verschillende manieren om widgetsmith aan je iPad toe te voegen. Eén manier is om naar de App Store te gaan en te zoeken naar widgetsmith. Zodra je de app gevonden hebt, tik je op de Get knop om hem te downloaden. Een andere manier is om naar de widgetsmith website te gaan en op de Download in de App Store knop te tikken. Dit brengt je naar de App Store pagina voor de app.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Wat dit betreft, hoe kun je de kleur van je apps veranderen?

'Donker thema' is van toepassing op de gebruikersinterface van het Android-systeem en op ondersteunde apps.
...
'Kleurinversie' inschakelen
  1. Open de app Instellingen.
  2. Tik op Toegankelijkheid.
  3. Tik onder Scherm op Kleurinversie.
  4. Schakel Kleurinversie gebruiken in.
Hoe gebruik je de app Widgetsmith?
Kies in het widget keuze scherm 'Widgetsmith'. Voeg een small, medium of large widget aan je homescreen toe. Dubbel tap op de widget om de inhoud aan te passen. Widgetsmith biedt een aantal handige widgets aan: onder andere een agenda, klok, foto's en gezondheid.

Mensen vragen ook: hoe voeg je widgets toe op iphone?

Widgets toevoegen aan uw beginscherm
  1. Houd vanuit het beginscherm een widget of een leeg gebied ingedrukt tot de apps bewegen.
  2. Tik op de knop 'Voeg toe' in de linkerbovenhoek.
  3. Selecteer een widget, kies een van de drie beschikbare groottes en tik op 'Voeg widget toe'.
  4. Tik op 'Gereed'.
Dit in overweging nemend, hoe werkt widget iphone? Aangenomen dat je de iPhone widget functie bedoelt:
Widgets zijn in wezen zelfstandige mini-apps die op uw startscherm draaien. Ze zijn er in alle soorten en maten en vervullen verschillende functies. Sommige widgets geven informatie weer, zoals het weer of je agenda. Met andere kun je snelle acties uitvoeren, zoals een foto maken of een bericht versturen.
Om een widget toe te voegen, hoef je alleen maar lang te drukken op een lege plek op je startscherm en vervolgens op de optie "Widgets" te tikken. Van daaruit kun je door de beschikbare widgets bladeren en op de widget tikken die je wilt toevoegen. Zodra het is toegevoegd, kunt u het verplaatsen en plaatsen waar u maar wilt.

Hoe kun je je achtergrond laten bewegen?

Om je achtergrond te laten bewegen, moet je een geanimeerde afbeelding of video gebruiken. Je kunt dan CSS gebruiken om de afbeelding of video op de achtergrond te plaatsen en te laten bewegen.

Door Pellikka Sanseverino

Vergelijkbare artikelen

Kun je Canva offline gebruiken? :: Hoe zet je widgets op je achtergrond?
Handige links