Huis > H > Hoe Plaats Ik Een Foto Op Iemands Tijdlijn?

Hoe plaats ik een foto op iemands tijdlijn?

Klassieke ervaring voor mobiele browser
  1. Tik in je nieuwsoverzicht op Facebook bovenaan op Zoeken en voer de naam van je vriend in.
  2. Ga naar de tijdlijn van je vriend.
  3. Tik op Foto.
  4. Maak een nieuwe foto of kies een foto uit de bibliotheek van je apparaat en tik vervolgens op Klaar.
  5. Voeg desgewenst commentaar toe.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoe profielfoto op Facebook veranderen zonder dat iemand het ziet?

Via je mobiel:
  1. Open de Facebook-app.
  2. Ga naar je profiel.
  3. Klik op de profielfoto en kies 'Selecteer profielfoto of video'.
  4. Kies de nieuwe profielfoto.
  5. Haal het vinkje weg naast 'Deel je update in de nieuwsfeed'.
Daarvan, hoe zet je meerdere foto's op facebook?
Klik op Meer foto's toevoegen om meer foto's vanuit de Verkenner toe te voegen aan het album. Klik op Foto's plaatsen en uw nieuwe album is klaar. Als u een album wilt bewerken, dan klikt u eerst op uw naam links in beeld, dan op Foto's. Klik dan op Albums en ga naar het betreffende album.

Dus, waarom kan ik mijn profielfoto niet veranderen?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom je je profielfoto niet kunt wijzigen. De eerste reden kan zijn dat je niet de juiste rechten hebt om je profiel te wijzigen. Als je je profielfoto probeert te wijzigen op een gedeelde computer, kan de eigenaar van de account je rechten hebben beperkt. De tweede reden kan zijn dat de website of applicatie die je gebruikt het wijzigen van je profielfoto niet ondersteunt. Als u een sociale mediasite gebruikt, controleer dan de documentatie van de site om te zien of profielfoto's kunnen worden gewijzigd. Als u een toepassing gebruikt, neem dan contact op met de ontwikkelaar van de toepassing om te vragen of u profielfoto's kunt wijzigen. De derde reden kan zijn dat je profielfoto is ingesteld op privé en alleen zichtbaar is voor je vrienden of familie. Als u uw profielfoto probeert te wijzigen op een openbare website of toepassing, moet u uw profielfoto openbaar maken voordat u deze kunt wijzigen. Bovendien, hoe zet je foto op je profiel? De procedure voor het toevoegen van een profielfoto verschilt per platform. Op Facebook kun je bijvoorbeeld een profielfoto uploaden door naar je profielpagina te gaan en te klikken op de knop "Profielfoto bijwerken".

Gerelateerde artikelen

Hoeveel foto's op 64 GB SD-kaart?

Dit betekent dat er veel foto's kunnen worden gemaakt. Voor 64 en 128 gigabyte zijn dat er respectievelijk ongeveer 2.560 en 2.560.

Je kunt ook vragen hoe ga je naar tijdlijncontrole?

Scrol omlaag en tik op Instellingen. Scrol omlaag naar Privacy en tik op Profiel en taggen. Tik op Berichten waarin je bent getagd controleren voordat het bericht wordt weergegeven op je profiel? Tik op Aan of Uit om tijdlijncontrole in of uit te schakelen.
Hoe zet je een foto met tekst op Facebook?
Open Facebook op jouw mobiele apparaat en upload de foto in een nieuw bericht. Druk op "Aa" in het middelste bolletje op de foto om tekst toe te voegen. Je kunt in dit veld de gewenste tekst schrijven.

Kan iedereen je profielfoto zien op Facebook?

Je huidige profielfoto en omslagfoto zijn openbaar en kunnen dus door iedereen op en buiten Facebook worden bekeken. Meer informatie over het toevoegen of wijzigen van je profielfoto of omslagfoto.
Hoe stel je je oude profielfoto terug in? Als u uw oude profielfoto opnieuw wilt instellen, moet u naar uw instellingen gaan en op de knop "Profiel bewerken" klikken. Van daaruit kun je een nieuwe profielfoto uploaden.

Wat dit betreft, hoe kan ik mijn likes verbergen op facebook?

Er is geen manier om je likes op Facebook te verbergen. Je likes zijn zichtbaar voor iedereen die je profiel kan zien. Als je niet wilt dat mensen weten wat je leuk vindt, kun je je likes verwijderen of je profiel beperken zodat alleen je vrienden het kunnen zien.

Door Kosse Ptomy

Vergelijkbare artikelen

Hoe typ je een kleine 1 in Word? :: Hoe kan ik alle zenders ontvangen?
Handige links