Huis > H > Hoe Schrijf Je Een Smiley?

Hoe schrijf je een smiley?

Het meest bekende emoticon is de Smiley, voorgesteld als :-) en waarmee een lachend gezich... (Ook wel smiley genoemd. Samentrekking van emotion-icon, vaker onder de verzamelnaam 'smiley' aangeduid.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe schrijf je namen op envelop?

De volledige adressering van een brief of kaart bestaat binnen Nederland uit minimaal drie regels: de naam, straatnaam + huisnummer en last but not least de postcode en plaatsnaam!

Dus, hoe maak je een smiley in word?

Als u Emoji wilt toevoegen aan uw document, gaat u naar het tabblad Invoegen en selecteert u Emoji. Word voor het web toont sommige smileys en personen. Als u uit de hele set emojis wilt kiezen, selecteert u meer emojis. Voor enkele Emoji- Word voor het web worden tekens automatisch geconverteerd terwijl u typt.
Bovendien, hoe krijg ik een smiley in outlook?
Klik op de plek in de tekst waar de emoji moet komen. Er zijn twee manieren om een emoji te plaatsen: Klik bovenaan de mail op het tabblad Invoegen > Emoji. Druk op het toetsenbord tegelijk de Windows-toets (met Windows-logo) en de toets met de punt in.

Dienovereenkomstig, hoe typ je een knipoog?

Om een knipoog te typen, kunt u de puntkomma-toets gebruiken, gevolgd door een toets met gesloten haakjes. Bijvoorbeeld ;). Welke tekens voor emoticons? Er zijn een paar verschillende soorten emoticons, en elk heeft zijn eigen set tekens. Een smiley gebruikt bijvoorbeeld tekens als :), terwijl een emoticon met een verdrietig gezicht :( gebruikt. Er zijn ook complexere emoticons die een combinatie van tekens gebruiken om een afbeelding te maken, zoals het populaire haaien emoticon, dat de tekens >:) gebruikt.

Gerelateerde artikelen

Hoe schrijf je een adres in België?

In de adressering van een brief schrijven we het postnummer en de naam van de stad zonder landcode. De naam van de stad wordt in hoofdletters geschreven in de officiële taal.

Dit in overweging nemend, wat betekent 💓?

Wederom eentje met een dubbele betekenis: het kloppende hart kan staan voor iemand die zijn of haar liefde wil overbrengen, maar is ook het symbool van leven.
Hoe maak je een smiley op het toetsenbord?
Glimlach en de wereld glimlacht met je mee
  1. Typ tijdens het invoeren van tekst Windows logotoets + . (periode). Het Emoji-toetsenbord wordt weergegeven.
  2. Selecteer een emoji met de muis of blijf typen om in de beschikbare emoji's te zoeken naar één die je leuk vindt.

Dit in overweging nemend, hoe doe je smileys op je toetsenbord?

Druk op het toetsenbord tegelijk de Windows-toets (met Windows-logo) en de toets met een punt in. Een venster met alle beschikbare emoticons toont. Klik op het gewenste plaatje. Het plaatje staat in de tekst.
Hoe maak je een lachende smiley? Er zijn een paar manieren om een smiley te maken.
Eén manier is om het emoji-toetsenbord op je telefoon of computer te gebruiken. Druk hiervoor op de emoji-knop, die meestal naast de spatiebalk staat, en selecteer dan de smiley.
Een andere manier is om ASCII-code te gebruiken. Typ hiervoor een dubbele punt, gevolgd door een streepje en een haakje naar rechts, zoals dit: :-).
Je kunt ook Unicode gebruiken. De Unicode voor een smiley is U+263A. Om dit te typen moet u een Unicode-converter gebruiken.

Bovendien, welke emoticons outlook?

Emoticons zijn kleine grafische afbeeldingen die kunnen worden gebruikt om gezichtsuitdrukkingen of emoties weer te geven. Ze worden vaak gebruikt in op tekst gebaseerde communicatie, zoals instant messaging, e-mail en tekstberichten. Outlook ondersteunt verschillende emoticons, die in e-mails en andere tekstberichten kunnen worden ingevoegd. Om een emoticon in te voegen, klikt u op het tabblad Invoegen, op de knop Symbool en vervolgens op het gewenste emoticon.

Door Wentworth

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel kost Gamestudio? :: Wat zijn de kenmerken van de realistische literatuur?
Handige links