Huis > I > Is Twitter Winstgevend?

Is Twitter winstgevend?

Deze MDAU stegen in het laatste kwartaal van vorig jaar van 145 miljoen naar 152 miljoen. Twitter realiseerde ook zijn eerste kwartaal van 1 miljard (dollar). De netto winst daalde wel van 255 miljoen dollar naar 119 miljoen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je zien of iemand op je Twitter is geweest?

Hoewel veel diensten beweren deze functie te bieden, is het echt niet mogelijk omdat het niet mogelijk is.

Wat kun je met Twitter en wat is het doel?

Het doel van Twitter is het bevorderen van openbare gesprekken tussen mensen. Geweld, pesterijen en andere soorten vergelijkbaar gedrag ontmoedigen mensen zichzelf te uiten. Dit leidt er op den duur toe dat de waarde van het wereldwijde openbare gesprek afneemt.
Dienovereenkomstig, wie gebruikt er twitter?
Twitter is nog steeds (sterk) aan het groeien onder de Nederlanders. Volgens het Nationaal Social Media Onderzoek 2020 door Newcom Research & Consultancy zitten er momenteel 2,8 miljoen Nederlanders van 15 jaar of ouder op Twitter. De meeste van deze groep is tussen de 20 en 40 jaar, dus voornamelijk millennials.

Dienovereenkomstig, waarom kan ik niet alles zien op twitter?

Het antwoord op deze vraag hangt af van een aantal factoren. Ten eerste is het belangrijk te begrijpen hoe het Twitter-platform werkt. Twitter is een microblogplatform waarmee gebruikers korte berichten, of "tweets", van maximaal 140 tekens kunnen plaatsen. Deze tweets zijn dan zichtbaar voor iedereen die de gebruiker volgt.
Er zijn een aantal redenen waarom iemand niet alles op Twitter kan zien. Ten eerste, als een gebruiker een andere gebruiker niet volgt, ziet hij de tweets van die gebruiker niet in zijn tijdlijn. Dit betekent dat als je iemand niet volgt, je zijn tweets niet ziet tenzij je rechtstreeks naar zijn profielpagina gaat.
Een andere reden waarom iemand niet alles kan zien op Twitter is als de gebruiker zijn account heeft ingesteld op "privé". Privé accounts kunnen alleen gezien worden door mensen die door de gebruiker zijn goedgekeurd om ze te volgen. Dit betekent dat als je een privé-account niet volgt, je hun tweets niet kunt zien.
Tot slot is het ook belangrijk op te merken dat Twitter een aantal verschillende "lijsten" heeft die gebruikers kunnen aanmaken. Met deze lijsten kunnen gebruikers de mensen die ze volgen in verschillende groepen indelen. Een gebruiker kan bijvoorbeeld een lijst hebben voor vrienden, familie, collega's, enz. Als u niet geabonneerd bent op een van deze lijsten, ziet u ook niet de tweets van de mensen op die lijst. Dit in overweging nemend, hoe kan ik retweets zien? Om retweets te zien, moet je ingelogd zijn op je Twitter account. Zodra je bent ingelogd, kun je je retweets bekijken door te klikken op het tabblad "Retweets" op je profielpagina. Dit toont je een lijst van alle tweets die je hebt geretweet.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je je account op Twitter prive?

U kunt uw account privé maken door op het profielicoontje rechtsboven op uw pagina te klikken. Privacy en Beveiliging vindt u in de linkerkolom van deze nieuwe pagina.

Trouwens, waarom zie ik mijn tweet niet?

We blokkeren, beperken of verwijderen geen content op basis van iemands standpunten of meningen. In sommige situaties is het mogelijk dat jouw Tweet niet voor iedereen te zien is: Wangedrag en spam.
En nog een vraag, kunnen andere mensen zien wie je volgt op twitter?
Ook kunnen ze niet zien wie jij volgt of wie jou volgt, of jouw vind-ik-leuks en andere lijsten bekijken als ze zijn ingelogd bij Twitter. Je ontvangt ook geen meldingen of vermeldingen rechtstreeks van die accounts.

Je kunt ook vragen hoe twitter lezen?

Wie leest mijn updates? Je Tweets worden gelezen door je volgers. Als jouw Tweets openbaar zijn, kan iedereen die zoekt op een trefwoord dat voorkomt in jouw Tweet, jouw bericht zien. Je Tweets zijn standaard openbaar.
Dienovereenkomstig, is je email zichtbaar op twitter? Nee, uw e-mailadres is niet zichtbaar op Twitter. Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt om in te loggen op Twitter en wordt niet openbaar weergegeven.

Hoe kan iemand je niet meer volgen op Twitter?

Om te voorkomen dat iemand je volgt op Twitter, kun je diegene blokkeren of verwijderen uit je volgerslijst. iemand blokkeren zorgt ervoor dat diegene je niet meer kan volgen, terwijl iemand verwijderen uit je volgerslijst diegene alleen verwijdert uit je lijst met volgers en niet voorkomt dat diegene je in de toekomst weer volgt.

Door Christa Kohnert

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak ik mijn iPhone helemaal leeg? :: Hoe zet ik Twitter in het Nederlands?
Handige links