Huis > H > Hoe Verwijder Je Zoekgeschiedenis Google Play?

Hoe verwijder je zoekgeschiedenis Google Play?

Je zoekgeschiedenis voor Google Play verwijderen
  1. Open de Google Play Store-app .
  2. Tik op het profielicoon rechtsboven.
  3. Tik op Instellingen Algemeen Account- en apparaatvoorkeuren. Zoekgeschiedenis van apparaat wissen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Kan ik Google Play Service verwijderen?

Google Play-services is niet hetzelfde als de Google Play Store-app en wordt meegeleverd met Android. Google Play-services zorgt er niet voor dat je batterij sneller leegraakt en gebruikt niet veel mobiele data. Je kunt Google Play-services niet gedwongen stoppen of verwijderen.
Je kunt ook vragen hoe krijg je google play store terug?
Zoek de Google Play store via een zoekmachine

Ga naar een zoekmachine. Zoek vervolgens naar "Google Play store apk". Apk is de bestandsnaam welke gebruikt wordt voor Android. Nu dient u een vertrouwde website te vinden met de juiste Google Play store.

Daarvan, hoe verwijder je een app die niet op je beginscherm staat?

Er zijn een paar verschillende manieren om een app te verwijderen die niet op je startscherm staat. Een manier is om naar de app Instellingen te gaan en de optie "Toepassingen" te selecteren. Dit toont u een lijst met alle apps die op uw apparaat zijn geïnstalleerd. Zoek de app die u wilt verwijderen en selecteer deze. Tik vervolgens op de knop "Verwijderen".
Een andere manier om een app te verwijderen is door een bestandsbeheer-app te gebruiken. Blader naar de locatie waar de app is geïnstalleerd en verwijder hem vanaf daar.
Tot slot kun je ook ADB (Android Debug Bridge) gebruiken om een app te verwijderen. Sluit uw apparaat aan op uw computer en open een opdrachtprompt. Typ vervolgens "adb uninstall [pakketnaam]" en druk op Enter. Dit zal de app met de opgegeven pakketnaam van uw apparaat verwijderen. Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik recente zoekacties verwijderen? Om recente zoekopdrachten te verwijderen, kan men naar de pagina met zoekgeschiedenis gaan en ze individueel verwijderen, of alle recente zoekopdrachten in één keer wissen.

Gerelateerde artikelen

Hoe veilig is Google Authenticator?

Alle gedeelde geheimen moeten toegankelijk zijn voor elke toepassing die de ingebouwde Authenticator-functie gebruikt. Dat is niet veilig. Als u een beveiligingsgevoelige sleutel in uw toepassing inbouwt die toegang heeft tot al uw wachtwoorden, creëert u een goudmijn voor hackers.

Hoe verwijder je zoekwoorden?

Zoekgeschiedenis wissen in Chrome
  1. Open de Chrome-app op je Android-smartphone of -tablet;
  2. Tik op de drie puntjes rechtsboven in het scherm;
  3. Kies 'Geschiedenis' en tik op 'Browsegegevens wissen';
  4. Geef aan wat je allemaal wil verwijderen;
  5. Tik rechtsboven op 'Alles' om de tijdsperiode te wijzigen;
  6. Staat alles klaar?
Wat betekent Google Play service is gestopt?
Google Play Store is gestopt: cache legen

Deze informatie kan voor onnodige problemen zorgen bij het opstarten van de Play Store. Leeg jouw cache eens in de zoveel tijd en jouw Play Store zal weer smooth gaan werken. Dit is hoe je het doet: Ga in de Google Play Store naar de instellingen.

Dienovereenkomstig, wat moet je doen als google play services is gestopt?

Wanneer jij steeds op je Samsung of andere Android smartphone de melding Google Play Store is gestopt krijgt probeer één van deze oplossingen:
  1. Play Store cache legen.
  2. Play Store gegevens wissen.
  3. Play Store updates verwijderen.
  4. Play Services cache en gegeven wissen.
  5. Google account opnieuw installeren.
Wat moet je doen als je Play Store hebt verwijderd? Als u de Play Store hebt verwijderd, moet u deze opnieuw installeren. U kunt dit doen door het APK-bestand te downloaden van een betrouwbare bron en het vervolgens op uw apparaat te installeren.

Je kunt ook vragen hoe krijg ik een app terug?

Er zijn een paar manieren om een verloren of verwijderde app terug te krijgen op je iPhone. Eén manier is om naar de App Store te gaan en te zoeken naar de app. Als hij nog beschikbaar is, kun je hem opnieuw downloaden. Een andere manier is om in de App Store uw lijst met gekochte apps te controleren. Als u de app eerder hebt gekocht, zou u hem opnieuw uit deze lijst moeten kunnen downloaden. Ten slotte kunt u in iTunes op uw computer controleren of de app beschikbaar is. Als je je iPhone hebt gesynchroniseerd met iTunes, kun je de app misschien vinden in je iTunes-bibliotheek.

Door Cherye

Vergelijkbare artikelen

Kan niet meer op Play Store? :: Hoe moet ik Bing uit Chrome verwijderen?
Handige links