Huis > K > Kan Niet Meer Op Play Store?

Kan niet meer op Play Store?

Verwijder Play Store-updates en installeer deze opnieuw

Zoek de Play Store-app op het startscherm of app-scherm van je apparaat. Tik op de Play Store-app en houd vast. Updates verwijderen. Als je wordt gevraagd of je de Play Store-app wilt terugzetten op de fabrieksversie, tik je op OK.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Dienovereenkomstig, is play store gratis?

Zoals je kan merken, is de app zelf gratis, maar kunnen er in-app aankopen gebeuren (offers in-app purchases).
Dienovereenkomstig, hoe krijg ik een app weer op mijn beginscherm?
Alle apps die op je telefoon zijn geinstalleerd kun je vinden door op 'apps' te tikken, rechtsonderin het scherm. Om een app op het startscherm te plaatsen, tik je eerst op apps (rechstonderin). Vervolgens houd je app ingedrukt en sleep je deze op je startscherm naar de plek waar je de app wilt hebben.

Hoe krijg ik een app terug op mijn beginscherm?

Er zijn een paar verschillende manieren om een app terug te krijgen op je startscherm. Een manier is om de app te vinden in de App Drawer van uw apparaat en vervolgens lang te drukken op het app-pictogram. Er verschijnt dan een menu waarin u de optie "Toevoegen aan beginscherm" kunt selecteren. Een andere manier is om de app te vinden in de Google Play Store en op de knop "Installeren" te tikken. Zodra de app is geïnstalleerd, zou hij op uw startscherm moeten verschijnen. Daarvan, hoe zet je een app op je beginscherm? Aangenomen dat u wilt weten hoe u op een iPhone een app op uw beginscherm zet:
1. Zoek de app die je aan je startscherm wilt toevoegen. Dit kun je doen door door je app-pagina's te scrollen, of door de zoekbalk bovenaan het scherm te gebruiken.
2. Zodra u de app hebt gevonden, tikt u op het app-pictogram en houdt u het vast totdat het begint te wiebelen.
3. 3. Sleep het app-pictogram naar de gewenste locatie op uw startscherm. U kunt ook nieuwe app-pagina's maken door het pictogram naar de rechterkant van het scherm te slepen.
4. Tik op de thuisknop om het wiebelen van de app-pictogrammen te stoppen en sla uw wijzigingen op.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Men kan zich ook afvragen: waarom geschiedenis wissen?

In elke browser kun je de lijst met bezochte websites wissen om je privacy te beschermen of om ruimte op je apparaat vrij te maken. Je kunt ervoor kiezen je browsegeschiedenis automatisch te laten wissen zodra je een browser afsluit.
Hoe haal je geschiedenis terug?
Kun je je verwijderde zoekgeschiedenis terughalen? Google History kan al je bladwijzers en geschiedenis terugzetten, volg daarvoor de volgende stappen: Ga naar Google History > Log in met je Google account. Hier krijg je een overzicht van alle geschiedenis in Chrome met datum en tijd.

Waarom kan ik mijn geschiedenis niet wissen op Google?

Tik op Browsegeschiedenis. Achter 'Browsegeschiedenis' verschijnt een wit vinkje. Tik achter 'Periode' op het uitklapmenu en vervolgens op de periode waarvan u de geschiedenis wilt verwijderen. Tik rechtsonder op Gegevens wissen > Wissen.
Waarom kan ik mijn zoekopdrachten niet verwijderen? De reden dat u uw zoekopdrachten niet kunt verwijderen is dat ze worden opgeslagen in de geschiedenis van uw browser. De geschiedenis van je browser is een registratie van de websites die je hebt bezocht en de zoekopdrachten die je hebt uitgevoerd. De geschiedenis wordt op uw computer opgeslagen, zodat u gemakkelijk toegang hebt tot websites die u in het verleden hebt bezocht. Als u uw geschiedenis wist, wist u ook uw zoekopdrachten.

Hoe verwijder je je geschiedenis op je computer?

De eerste stap is het openen van de webbrowser. Zoek vervolgens het tabblad geschiedenis of instellingen. Klik erop om het uitklapmenu te openen. Selecteer hier "geschiedenis verwijderen". Een nieuw venster verschijnt waarin u wordt gevraagd de verwijdering te bevestigen. Klik tenslotte op "OK" om de geschiedenis van de computer te verwijderen.

Door Pride Eugenio

Vergelijkbare artikelen

Hoe verander ik mijn zoekmachine van Bing naar Google? :: Hoe verwijder je zoekgeschiedenis Google Play?
Handige links