Huis > W > Welke Twee Natuurlijke Getallen Hebben Als Product 96?

Welke twee natuurlijke getallen hebben als product 96?

In de Franse taal (vooral in Frankrijk) is het getal 96 samengesteld uit meerdere telwoorden: quatre-vingt-seize (4 × 20 + 16).
...
96 (getal)
96
Delers1, 2, 3, 4, 6, 8, 12, 16, 24, 32, 48, 96
Binair1100000
Octaal140
Twaalftallig80

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Wat zijn alle getallen?

Gehele getallen zijn alle natuurlijke getallen, samen met hun tegengestelden, de negatieve getallen. Hieronder vallen alle rijen cijfers (0 t/m 9), zonder decimaalteken(,) met of zonder minteken(-). Gehele getallen zijn te verdelen in even (2,4,6,8...)
Trouwens, hoe schrijf je een duizendtal?
En ook honderdtallen tot duizend en duizendtallen tot twaalfduizend schrijf je voluit: driehonderd, zesduizend, 15 duizend. De woorden miljoen, miljard, biljoen, etcetera worden ook voluit geschreven: vier miljoen, 17 miljard, zevenmiljardste.

Wat dit betreft, wat zijn de duizendtallen?

De duizendtallen zijn de getallen in de duizendtallen plaats in een getal. Bijvoorbeeld, in het getal 5.432 zijn de duizendtallen 5. Welk soort getal is een Kommagetal? Een kommagetal is een getal dat wordt gescheiden door een komma om de drie cijfers. Bijvoorbeeld 1.000 is een kommagetal.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Kan een getal rationaal en Irrationaal zijn?

Naast rationale getallen zijn er ook irrationale getallen. Alle rationale en irrationale getallen samen vormen de reële getallen.
Wat is een even natuurlijk getal?
Natuurlijke getallen kan men opdelen in twee groepen: de even en de oneven natuurlijke getallen. Getallen die zich laten schrijven in de notatie n + n = 2n, waarbij n een element is van de verzameling der natuurlijke getallen , noemt men even natuurlijke getallen.

Is 2 een reeel getal?

Reëel getal

De reële getallen zijn alle getallen, die geschreven kunnen worden als een (oneindig) aantal getallen, al dan niet achter de komma. Een goed voorbeeld is het gatal pi, of de wortel van 2. Deze getallen zijn geen rationale getallen.
Daarvan, wat is geen reëel getal? Er zijn een paar verschillende soorten getallen die niet als reële getallen worden beschouwd. Deze omvatten imaginaire getallen, complexe getallen en oneindigheid.
Imaginaire getallen zijn getallen die niet uitgedrukt kunnen worden als een reëel getal. Een voorbeeld van een imaginair getal is de vierkantswortel van -1.
Complexe getallen zijn getallen die zowel een reële als een imaginaire component hebben. Een voorbeeld van een complex getal is 3 + 4i, waarbij 3 de reële en 4i de imaginaire component is.
Oneindigheid is geen reëel getal omdat het niet eindig is.

Wat is de verzameling van Q?

De verzameling Q is de verzameling van alle gehele getallen die groter dan of gelijk aan 0 en kleiner dan 10 zijn.

Door Trevah Unnasch

Vergelijkbare artikelen

Is 4 GB RAM genoeg? :: Wat is een heel getal?
Handige links