Huis > I > Is Mcafee Een Goede Virusscanner?

Is McAfee een goede virusscanner?

Zagen we in 2017 nog bij AV Comparatives en AV-test dat McAfee laag scoorde als het aankomt op het herkennen van virussen en corupte bestanden, zien we dat de software in 2019 tot de beste behoort. Zo kwam de virusscanner regelmatig als beste uit de test met scores van 99,5% en zelfs 100%.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een goede dagelijkse workout?

Als je moe wordt, zorg dan voor een goede houding. Halve burpee voor al je spieren. Squats voor de benen en de billen. Push-ups voor de borst en armen. Het is Superman voor je rug. Er zijn dips voor je armen. Er is een rotsvaste kern.

Hoe kom ik van McAfee af?

Als u uw McAfee-beveiligingsproducten hebt verwijderd, wordt uw computer niet langer beschermd.
...
Doe het volgende in het Configuratiescherm:
  1. Dubbelklik op Programma's en onderdelen (of Software).
  2. Selecteer McAfee WebAdvisor (of McAfee SiteAdvisor) in de lijst met programma's.
  3. Klik op Verwijderen (of Verwijderen).
Trouwens, hoe goed is vpn van mcafee?
McAfee biedt een VPN-service aan, maar deze is niet erg goed. Privacy protection is niet beschikbaar voor inwoners van Nederland. McAfee Safe Family lijkt niet te werken en de trackerverwijderaar valt ook tegen. Het antivirusbedrijf verzamelt veel persoonsgegevens en deelt deze met derden.

Welke McAfee is het beste?

Er is niet één "beste" McAfee product, omdat het beste product voor elk individu afhangt van de specifieke behoeften van die persoon. Enkele van de populairste McAfee producten zijn echter de McAfee Total Protection suite, die uitgebreide bescherming biedt tegen virussen, malware en andere online bedreigingen, en het McAfee Livesafe product, dat uitgebreide bescherming biedt voor al uw apparaten. Hoe lang duurt volledige scan McAfee? Een volledige scan met McAfee kan enkele minuten tot enkele uren duren, afhankelijk van de grootte van uw harde schijf en het aantal bestanden dat u erop hebt opgeslagen. McAfee raadt aan ten minste eenmaal per week een volledige scan uit te voeren om ervoor te zorgen dat uw computer vrij is van virussen en andere malware.

Gerelateerde artikelen

Wat is een goede camera voor beginners?

De beste camera's voor beginners zijn de Canon EOS 2000D.SLR camera en de Sony Alpha A6000.

Hoe krijg ik contact met McAfee?

Stuur uw vragen naar [email protected]. Dit e-mailadres wordt door het McAfee Public Relations-team gevolgd voor vragen van pers en media.
Waarom krijg ik mail van McAfee?
Op het moment zijn er verschillende e-mails in omloop. De boodschap is wel hetzelfde. Het abonnement bij het antivirusbedrijf is verlopen. De gebruiker loopt daardoor gevaar en moet het abonnement vernieuwen of verlengen.

Je kunt ook vragen waarom kan ik mcafee niet verwijderen?

In sommige gevallen kan het voorkomen dat uw McAfee installatie niet geheel verwijderd kan worden via het Windows Software scherm. McAfee is zich hiervan bewust en heeft hiervoor een speciaal programma ontwikkeld zodat u toch zonder problemen een ander virusprogramma kunt installeren.
Hoe verwijder ik McAfee van mijn telefoon? Er is geen universeel antwoord op deze vraag omdat het proces voor het verwijderen van McAfee van een telefoon kan variëren afhankelijk van het type telefoon dat u hebt. In het algemeen moet u echter in staat zijn om instructies te vinden voor het verwijderen van McAfee van uw specifieke telefoon door een snelle zoektocht op internet. U kunt ook contact opnemen met de klantenondersteuning van uw telefoon voor verdere hulp.

Heeft McAfee LiveSafe VPN?

McAfee LiveSafe heeft geen VPN-functie. U kunt echter het McAfee Secure Home Platform gebruiken om een VPN te maken.

Door Chick

Vergelijkbare artikelen

Wat is beter Norton of McAfee? :: Kan Adobe op Apple?
Handige links