Huis > K > Kan Adobe Op Apple?

Kan Adobe op Apple?

Adobe Inc. Vereist iOS 13.0 of nieuwer. Vereist iPadOS 13.0 of nieuwer.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Welke laptop is geschikt voor Adobe Creative Cloud?

Als jij zonder problemen foto's wil bewerken met programma's als Photoshop, kies dan voor een laptop met de volgende specificaties:
  • Processor: minimaal Intel Core i5 of AMD A12.
  • Werkgeheugen: minimaal 8 gigabyte.
  • Beeldscherm: minimaal full hd (1920 x 1080)
Is MacBook Air geschikt voor Photoshop?
De MacBook Air voldoet vaak niet aan de eisen om foto's goed te kunnen bewerken. Over het algemeen heeft de Air te weinig werkgeheugen en kun je programma's als Photoshop er niet goed op draaien. De MacBook Air is natuurlijk wel een heel fijn model voor onderweg, dus we hebben toch twee uitzonderingen voor je gevonden!

Wat is belangrijk voor video editing?

Er zijn een paar dingen om in gedachten te houden bij het bewerken van video:
De video moet duidelijk zijn en vrij van afleiding.
De audio moet duidelijk zijn en vrij van achtergrondgeluiden.
De video moet goed verlicht zijn, zodat de kijkers kunnen zien wat er gebeurt.
-De video moet gemonteerd zijn op een manier die gemakkelijk te volgen en te begrijpen is. Men kan zich ook afvragen: welk programma voor videobewerking? Er zijn veel videobewerkingsprogramma's beschikbaar, maar welk programma u het beste kunt gebruiken hangt af van uw specifieke behoeften en doelen. Als u alleen eenvoudige bewerkingen aan uw video's wilt uitvoeren, dan is een programma als iMovie of Windows Movie Maker voldoende. Heb je meer geavanceerde bewerkingsmogelijkheden nodig, dan is een programma als Adobe Premiere Pro of Final Cut Pro een betere keuze. Uiteindelijk gaat het erom wat u met uw video's wilt doen en met welk programma u dat het beste kunt doen.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Welke laptop Premiere Pro?

Lenovo Thinkpad X1 Extreme G3

Door deze combinatie maak je op deze laptop ontwerpen of video's in programma's als Adobe Premiere Pro. Daarnaast heeft deze laptop een Intel Core i9 processor en 32 GB werkgeheugen, waardoor je programma's zonder haperingen draaien.
Welke computer voor grafisch werk?
Je hebt als grafisch ontwerper minstens een Intel Core i5 of AMD A12 nodig. Een Intel Core i7 is nóg een betere keuze. Met een mooie i7 laptop aanbieding betaal je daar niet de hoofdprijs voor.

Welke MacBook geschikt voor SketchUP?

De eisen van SketchUP en AutoCAD zijn net even wat strenger dan die van Blender, want hier wordt aangeraden om minimaal 4GB RAM te hebben met een 2.1GHz Processor. Wanneer je alleen de basisfuncties van één van deze programma's gebruikt kun je dus ook kiezen voor een MacBook Pro, iMac, Mac Mini of Mac Pro.
Wat dit betreft, wat is beter een imac of macbook? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van individuele behoeften en voorkeuren. Sommige mensen geven misschien de voorkeur aan het grotere scherm en de grotere verwerkingskracht van de iMac, terwijl anderen misschien de voorkeur geven aan de draagbaarheid en het lagere prijskaartje van de MacBook. Uiteindelijk is het aan het individu om te beslissen welke computer het beste bij zijn behoeften past.

En nog een vraag, hoeveel gb heb ik nodig op mijn macbook?

Dit is een moeilijke vraag om te beantwoorden omdat het van veel factoren afhangt. Als u bijvoorbeeld veel aan videobewerking of grafisch ontwerp doet, hebt u meer opslagruimte nodig dan iemand die zijn computer alleen gebruikt om te internetten en e-mail te controleren. In het algemeen raden wij voor de meeste gebruikers ten minste 128 GB opslagruimte aan.

Door McNamara Dewall

Vergelijkbare artikelen

Is McAfee een goede virusscanner? :: Welke MacBook voor video editing?
Handige links