Huis > H > Hoe Kun Je Pinterest Zakelijk Gebruiken?

Hoe kun je Pinterest zakelijk gebruiken?

Nu je Pinterest account actief is, kan je deze omzetten naar een zakelijke pagina. Zorg dat je ingelogd bent op Pinterest en ga naar https://business.pinterest.com/nl. Vervolgens klik je op [Nu Omzetten] en vul je jouw zakelijke gegevens in.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je een iMac als tweede scherm gebruiken?

Meerdere iMacs kunnen worden gebruikt als beeldscherm. Daartoe moet elke iMac rechtstreeks worden aangesloten op een Thunderbolt-poort op de andere Mac. Command-F2 kan worden ingedrukt op het toetsenbord van de iMac. Het bureaublad van de andere Mac wordt dan getoond.

Men kan zich ook afvragen: hoe haal je meer uit pinterest?

Landingspagina's zijn cruciaal voor een succesvolle Pinterest strategie. Zorg ervoor dat je advertentie doorlinkt naar een relevante landingspagina die een logische volgende stap vormt van de pin waarop geklikt wordt. Het moet duidelijk zijn voor de gebruiker wat ze kunnen verwachten als ze op een pin klikken.
Men kan zich ook afvragen: wat is een pin op pinterest?
Pins zijn bladwijzers die mensen gebruiken om hun lievelingsideeën op Pinterest te bewaren. Mensen kunnen pins zoeken, hun lievelingspins bewaren en op pins klikken voor meer informatie.

Welk type content kun je plaatsen op Pinterest?

Afbeeldingen, video's en infographics kunnen op Pinterest worden geplaatst. Dienovereenkomstig, kan iemand zien of je zijn pinterest bekijkt? Nee, het bekijken van iemands Pinterest brengt de persoon niet op de hoogte dat je het hebt bekeken.

Gerelateerde artikelen

Kun je twee simkaarten tegelijk gebruiken?

Een paar simkaarten. De naam zegt het al. Je hebt twee simkaarten die hetzelfde nummer en telefoonnummer hebben. Deze twee kaarten kun je in twee verschillende telefoons of tablets plaatsen.

Daarvan, waarom zie ik mijn pin niet op pinterest?

Als een of meer van je pins of borden ontbreken:

Mogelijk hebben we content verwijderd die in strijd is met onze communityrichtlijnen. Controleer of je een e‑mail hebt ontvangen met een toelichting over waarom je pin of bord is verwijderd.
Waarom werkt mijn Pinterest niet?
Een probleem met de Pinterest-browserknop oplossen

Wis je cache en cookies om tijdelijke bestanden te verwijderen die mogelijk problemen veroorzaken. Schakel JavaScript in in je browser. Werk je browser bij . Schakel andere extensies een voor een uit om te zien welke extensie het probleem veroorzaakt.

Hoe kan ik een afbeelding downloaden?

Een bestand downloaden
  1. Open de Chrome-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Ga naar de webpagina waar je een bestand wilt downloaden.
  3. Tik op het bestand dat je wilt downloaden en houd dit vast. Tik daarna op Link downloaden of Afbeelding downloaden. Voor sommige video- en audiobestanden tik je op Downloaden .
Dienovereenkomstig, wie kan mijn pins zien? Het antwoord op deze vraag hangt af van de privacy-instellingen die je voor je pins hebt geselecteerd. Als je hebt gekozen om je pins privé te houden, dan kunnen alleen mensen die je volgen op Pinterest ze zien. Als je ervoor hebt gekozen om je pins openbaar te maken, dan kan iedereen die je Pinterest profiel bezoekt ze zien.

Hoe verwijder je bewaarde pins op Pinterest?

Om een opgeslagen pin op Pinterest te verwijderen, ga je met de muis over de pin en klik je op het ellips-pictogram. Klik vervolgens op "Pin verwijderen".

Door Verdie Monfort

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel procent korting Apple studenten? :: Is app Pinterest gratis?
Handige links