Huis > W > Wat Doet Airdroid?

Wat doet AirDroid?

De app AirDroid verbindt je Androidtoestel met je computer, zodat je via je browser kan sms'en, apps en bestanden beheren en nog veel meer. Om AirDroid te kunnen gebruiken moeten je smartphone en computer met hetzelfde draadloos netwerk verbonden zijn.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Daarvan, kun je airdroppen naar windows?

Met iCloud Drive houd je je bestanden op al je apparaten up-to-date en toegankelijk, zelfs op Windows-pc's. Je kunt bestanden ook via AirDrop en als e-mailbijlagen overzetten tussen je iPhone en andere apparaten.
Hoe fotos van iPhone naar pc Windows 10?
Sluit eerst uw iPhone aan op een pc met een USB-kabel waarmee bestanden kunnen worden overgezet.
  1. Zet de telefoon aan en ontgrendel deze.
  2. Selecteer op uw pc de Startknop en selecteer vervolgens Foto's om de app Foto's te openen.
  3. Selecteer Importeren > Vanaf een USB-apparaat en volg de instructies.

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar pc?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u geen foto's van uw iPhone naar uw pc kunt overbrengen:
-De USB-kabel die je gebruikt om je iPhone op je pc aan te sluiten kan beschadigd zijn of niet goed werken. Probeer een andere kabel te gebruiken om te zien of dat een verschil maakt.
Uw iPhone wordt misschien niet herkend door uw pc. Zorg ervoor dat je iPhone ontgrendeld is en dat je je PC hebt vertrouwd op je iPhone.
De foto's op je iPhone zijn misschien opgeslagen in een formaat dat je PC niet kan lezen. Probeer een andere methode voor foto-overdracht te gebruiken, zoals iCloud of e-mail. Hoe foto's van iPhone op pc zetten zonder iTunes? Er zijn een paar verschillende manieren om foto's van je iPhone naar een pc over te zetten zonder iTunes te gebruiken. Eén manier is om de ingebouwde Windows Foto's app te gebruiken. Sluit hiervoor uw iPhone met een USB-kabel aan op uw pc en start vervolgens de Windows Foto's-app. Zodra de app wordt geopend, klikt u op de optie "Importeren" en selecteert u de foto's die u wilt overbrengen. Een andere manier om foto's over te zetten is door de iCloud Photo Library te gebruiken. Met deze methode heb je vanaf elk apparaat toegang tot je foto's door in te loggen op je iCloud-account. Om deze methode te gebruiken, schakelt u eerst de iCloud-fotobibliotheek in op uw iPhone. Vervolgens logt u op uw pc in op uw iCloud-account en klikt u op de optie "Foto's". Selecteer ten slotte de foto's die u wilt downloaden en klik op de knop "Downloaden".

Gerelateerde artikelen

Wat doet een game engine?

De softwarebasis van een computerprogramma wordt een motor genoemd. Het programma wordt gegenereerd. De game engine wordt gebruikt in computerspelletjes. Aangezien de game engine de motor is voor het spel, is het woord engine Engels voor motor.

Hoe haal je foto's van iPhone naar pc?

Gebruik de Foto's-app voor Windows:
  1. Sluit de iPhone met een kabel aan op de PC.
  2. Open iTunes versie 12.5.1 of nieuwer.
  3. Open de Windows-app Foto's.
  4. Kies Importeren.
  5. Selecteer de iPhone en klik op Alles selecteren.
  6. Bevestig met Importeren.
Vervolgens, hoe kan ik mijn foto's op de computer zetten?
Foto's op de computer zetten met Windows Verkenner
  1. Geheugenkaartje verbinden aan de computer.
  2. Klik op het venster dat verschijnt.
  3. Map en bestanden weergeven in Verkenner.
  4. Foto's selecteren.
  5. Geselecteerde foto's kopieëren.
  6. Naar de nieuwe opslaglocatie.
  7. Nieuwe map aanmaken.
  8. Foto's plakken in de nieuwe map.

Kan geen foto's importeren van iPhone?

Als geen van de bovenstaande opties helpt, probeer dan ook deze stappen: Verbind de telefoon met je computer. Als de app automatisch start, klik dan Annuleren en sluit de Foto app. Open Windows Verkenner, klik in de linker kolom met je rechter muisknop op je telefoon en selecteer Foto's en video's importeren.
Hoe haal je foto's van je iPhone? Als u een foto of video van uw iPhone, iPad of iPod touch wilt verwijderen, volgt u deze stappen:
1. Open de app Foto's en ga naar het tabblad Albums.
2. Tik op de knop Selecteren en kies de foto's of video's die je wilt verwijderen.
3. Tik op het prullenbakpictogram in de rechterbenedenhoek.
4. Tik op Verwijder [nummer] Items om te bevestigen.
Opmerking: Als u een foto of video van uw apparaat wilt verwijderen, maar deze in iCloud wilt bewaren, kunt u iCloud-fotobibliotheek op uw apparaat uitschakelen.

Bovendien, hoe verplaats ik foto's van icloud naar computer?

De snelste manier om al uw iCloud-foto's naar uw pc te downloaden is met een dienst van derden zoals iCloud Extractor. Voer gewoon uw iCloud-gegevens in en kies welke foto's u wilt downloaden.

Door McCutcheon

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet ik foto's van iCloud op mijn pc? :: Hoeveel apparaten Netflix downloaden?
Handige links