Huis > K > Kan Cc De Bcc Zien?

Kan CC De BCC zien?

BCC: Blind Carbon Copy

BCC staat voor Blind Carbon Copy, ofwel een blinde kopie. Deze optie gebruik je als je meerdere ontvangers wilt e-mailen die niet zichtbaar zijn voor elkaar. De ontvangers zien dus alleen hun eigen naam en e-mailadres staan, en niet die van anderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik zien waar iemand zich bevindt?

U kunt iemands locatie vinden met de Google Maps app. U kunt op het profiel van de persoon tikken om de locatie te delen. Tik op het pictogram van een vriend om de locatie van de persoon bij te werken. Het is tijd om te vernieuwen.

Vervolgens, wat is bcc in outlook?

BCC: andere ontvangers verbergen

Met 'BCC' stuurt u een blinde kopie. Ontvangers zien dat u de afzender bent, maar ze zien niet dat de e-mail ook naar anderen verstuurd is of naar wie. Handig als de ontvangers elkaar niet kennen. Willen ontvangers de mail beantwoorden, dan krijgt alleen de verzender dat bericht.
Waarom BCC gebruiken? Alle ontvangers die bij 'Aan' en 'CC' staan, kunnen elkaars e-mailadressen zien. Daarnaast is er ook de optie 'BCC', dat betekent Blind Carbon Copy. Als je een e-mail verstuurt naar mensen die elkaar niet kennen en die elkaars e-mailadressen niet mogen weten, moet je altijd alle e-mailadressen bij BCC zetten.

Mensen vragen ook: hoe kun je zien of iemand in de bcc staat?

Er is geen waterdichte manier om te weten of iemand in het bcc-veld van een e-mail staat, omdat het bcc-veld bedoeld is om verborgen te blijven voor ontvangers. Er zijn echter een paar tekenen die erop wijzen dat iemand aan het bcc-veld is toegevoegd. Als u bijvoorbeeld een e-mail ontvangt en uw naam staat niet in het veld Aan: of CC:, maar u staat wel in de body van het bericht, dan bent u waarschijnlijk toegevoegd aan het bcc-veld. Bovendien, als u een e-mail beantwoordt en uw antwoord gaat naar iedereen behalve de persoon aan wie u antwoordde, is die persoon waarschijnlijk toegevoegd aan het bcc-veld. Ten slotte, als u bent opgenomen in een e-mail thread waar u nog niet eerder bent opgenomen, is het mogelijk dat u bent toegevoegd aan het bcc-veld van de laatste e-mail in de thread. Hoe werkt BCC in Gmail? BCC, of blind carbon copy, is een functie in e-mail waarmee de verzender een kopie van een e-mail naar een andere ontvanger kan sturen zonder dat de andere ontvanger weet dat hij een kopie heeft ontvangen. BCC wordt gebruikt om e-mail naar een groot aantal ontvangers te sturen zonder dat zij weten wie de e-mail nog meer heeft ontvangen.

Gerelateerde artikelen

Is er een app dat je kan zien waar iemand is?

De Find My Friends app is voor iedereen met een Android telefoon. De app werkt hetzelfde als Life360.

Waarom CC in mail?

Je gebruikt 'CC' als: je iemand op de hoogte wilt stellen van een e-mailconversatie door hem of haar een kopie te sturen, waarbij het niet erg is als de persoon die je oorspronkelijk mailt (dus bij 'Aan') dit weet. Wat betekent CC op snap? C. Afkorting van 'Carbon Copy', het gaat om een kopie. Een e-mailbericht kan aan iemand worden verzonden in CC.

Wat is de betekenis van CC?

Cc is de afkorting van ofwel het Engelse 'carbon copy' ofwel het Franse 'copie conforme'. Er wordt mee aangegeven wie een kopie, afschrift of exemplaar van een brief of mail ontvangt. Ook de kopie zelf wordt wel de cc genoemd. Hoe kun je in Outlook zien wie vergadering heeft geaccepteerd? When you create a meeting in Outlook, you can see who has accepted the meeting by checking the response in the meeting request. The meeting request will show the number of attendees and the response next to each person's name. If you hover over the response, it will say "Accepted", "Declined", or "Tentative".

Hoe mail versturen vanuit andere mailbox Outlook?

In Outlook, klik je op File > Account Settings > Account Settings.
Klik vervolgens op het e-mailaccount dat u wilt wijzigen en klik op Change.
Zoek het veld Outgoing mail server (SMTP) en selecteer de optie Other Mailbox.
In het pop-upvenster Other Mailbox type je de naam van de mailbox die u wilt openen.
Klik op Open.

Door Sawtelle Treleven

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel mensen in BCC mail? :: Wat is BCC voor een bedrijf?
Handige links