Huis > H > Hoeveel Mensen In Bcc Mail?

Hoeveel mensen in BCC mail?

Je wil een mailing of nieuwsbrief gaan versturen naar veel ontvangers en je vraagt je af hoeveel adressen je kan opnemen in je mail. Onze servers hanteren in limiet van 300 ontvangers per e-mail. Dat betekent dat je dus maximaal 300 emailadressen kunt opnemen in het TO CC en BCC veld bij elkaar opgeteld.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Is een mailadres Een datalek?

Het tonen van honderden e-mailadressen in cc komt neer op het – zonder toestemming – delen van persoonsgegevens, en kan daarmee volgens de AVG-regels kwalificeren als een datalek, aldus algemene informatie op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP). Wat voor winkel is BCC? Bakker Cash & Carry

BCC werd in 1945 opgericht door de ondernemer Herman Bakker, met een eerste winkel in Amsterdam-West. Onder zijn zoons Carel en Coos werd het bedrijf onder de naam Bakker Cash & Carry in de jaren zeventig en tachtig uitgebouwd tot een regionale keten.

Trouwens, hoe stuur je een mail naar meerdere personen?

Om een e-mail naar meerdere mensen te sturen, kunt u de velden cc (carbon copy) of bcc (blind carbon copy) gebruiken. Het cc-veld zet alle e-mailadressen die u in het cc-veld invoert in platte tekst zodat alle ontvangers ze kunnen zien. Het bcc-veld doet hetzelfde, maar de e-mailadressen worden verborgen voor alle andere ontvangers. Trouwens, hoe zet je iemand in de cc gmail? U kunt in Gmail iemand in het cc-veld zetten door een nieuwe e-mail te openen en het e-mailadres van die persoon in het cc-veld te typen.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Daarvan, waarom cc ipv ml?

De inhoudsmaat wordt in de geneeskunde gebruikt, bijvoorbeeld om aan te geven hoeveel vloeibaar medicijn moet worden toegediend, of hoeveel bloed moet worden afgenomen. De cc is een verouderde benaming en is in de literatuur vervangen door ml (of mL) - wat dezelfde inhoud weergeeft. Je kunt ook vragen wat is cc op maatbeker? Tegenwoordig is 1 cc weer gelijk aan 1 ml. Dit volgt eigenlijk uit de definitie van de huidige liter als dm^3. Een duizendste liter (ml) is precies gelijk een cc (cm^3) aangezien dm/cm=10 dus dm^3/cm^3=10^3=1000. Overigens van 1901 tot 1964 was een liter gedefinieerd als een kilo water bij bepaalde temperatuur en druk.

Daarvan, is het cc of cc?

De correcte spelling van de afkorting voor carbon copy (of copie conforme) is cc, met kleine letters en zonder punten. Hetzelfde geldt voor de afkorting cc voor 'cubic centimetre' en 'cultureel centrum'. Ook het werkwoord cc'en wordt met kleine letters en zonder punten geschreven. Trouwens, wat is cc website? De cc-website is een website waarop creatieve commons-licenties staan. Deze licenties geven aan hoe iemand een werk mag hergebruiken. Op de website kun je ook zoeken naar werken met een creatieve commons-licentie.

Wat betekent idd op Whatsapp?

Idd betekent "in dit geval". Het wordt gebruikt wanneer een spreker iets specifieks bedoelt dat niet algemeen bekend is.

Door Flita

Vergelijkbare artikelen

Is een BCC zichtbaar? :: Kan CC De BCC zien?
Handige links