Huis > H > Hoe Kan Je Notities Delen?

Hoe kan je notities delen?

Notities, lijsten en tekeningen delen
  1. Open de Google Keep-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op de notitie die je wilt delen.
  3. Tik op Actie .
  4. Tik op Bijdrager.
  5. Geef een naam, e-mailadres of Google-discussiegroep op.
  6. Kies een naam of e-mailadres.
  7. Tik rechtsboven op Opslaan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je je scherm delen met iemand?

Om een scherm te delen, klikt u op Mijn scherm delen. U wordt gevraagd een scherm te kiezen om aan de werknemer te tonen. Standaard is uw bureaublad geselecteerd. Zodra u hebt gekozen welk scherm u wilt delen, klikt u op de knop Scherm delen starten.

Dit in overweging nemend, kan geen notitie delen iphone?

Als u notities niet kunt delen of eraan kunt samenwerken met uw iPhone, iPad of iPod touch. Om te kunnen delen of samenwerken in de Notities-app, moet iedereen een Apple apparaat gebruiken met de nieuwste versie van het besturingssysteem en voldoende opslagruimte. U kunt ook iCloud.com gebruiken.
Hoe notities iPhone overzetten?
Met de Bestanden-app
  1. Open de Bestanden-app en ga naar het bestand dat u in Notities wilt importeren.
  2. Houd uw vinger op het bestand, tik op 'Deel' en tik vervolgens op 'Notities'.
  3. Wanneer het bestand is gedownload, ziet u een bevestigingsbericht. Tik op 'Importeer notities'.

Hoe kan ik notities overzetten?

Aangenomen dat u notities van het ene apparaat naar het andere wilt overbrengen:
Een manier om dit te doen zou zijn om een screenshot te maken van de notities op het eerste apparaat, en vervolgens de screenshot naar jezelf te e-mailen. Vervolgens opent u op het tweede apparaat de e-mail en slaat u de schermafbeelding op. Wat dit betreft, waar staan gedeelde notities iphone? Gedeelde notities bevinden zich in de app "Notities" op uw iPhone. Om ze te openen, tikt u op het pictogram "Notities" op uw startscherm en vervolgens op het tabblad "Gedeeld" onder aan het scherm. Hier ziet u alle notities die met u zijn gedeeld.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je een lijst delen op WRTS?

U vindt uw openbare profiel onderaan in het paarse menu. U kunt de optie Delen met anderen inschakelen als uw lijst niet op uw openbare profiel staat.

Dienovereenkomstig, welke app voor notities?

Dit zijn daar de beste notitie-apps voor.
  1. Microsoft OneNote. OneNote kun je al snel over het hoofd zien als je toch niets doet met het Office-pakket van Microsoft.
  2. Evernote. Een andere notitie-app die je veel mogelijkheden geeft om je notities te ordenen, is Evernote.
  3. Google Keep.
  4. ColorNote.
Waar wordt Samsung Notes opgeslagen?
Samsung-notities die zijn gesynchroniseerd met OneNote worden opgeslagen in Outlook.com, samen met uw e-mail, agenda en contactpersonen, en ze kunnen samen met andere Outlook.com-items worden geƫxporteerd.

Wat zijn IMAP notities?

Met IMAP kun je vanaf verschillende devices (PC's, smartphones, tablets) je mail beheren. Alle devices moeten dan met IMAP werken, zodat je op elk device exact dezelfde mailtjes in de Inbox, Drafts, Sent en Trash folders ziet. Dat komt omdat bij IMAP alle mail op de mailserver van Kinetiek blijft staan.
Waar vind ik verwijderde notities? Er is geen specifieke locatie voor verwijderde notities, omdat ze meestal worden opgeslagen in een tijdelijke map die automatisch wordt geleegd wanneer de gebruiker het programma afsluit. Bij sommige programma's kunnen gebruikers verwijderde notities echter terughalen via een prullenbak of een ander type terugwinningsfunctie.

Wat dit betreft, waar vind ik notities op mijn samsung?

Er zijn een paar manieren om notities op uw Samsung-apparaat te vinden. Een manier is om de Samsung Notes app te openen. Als u de Samsung Notes-app niet kunt vinden, kunt u ook proberen te zoeken naar een map met de naam "Notes" in de Samsung Mijn bestanden-app. U kunt ook proberen uw toestel te doorzoeken naar notities door de Instellingen app te openen en te zoeken naar "notities".

Door Sibeal

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik notities op mijn iphone? :: Welke iPhone geschikt voor iOS 13?
Handige links