Huis > W > Welke Iphone Geschikt Voor Ios 13?

Welke iPhone geschikt voor iOS 13?

De volledige lijst met iOS 13 ondersteunende apparaten is als volgt: iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6S Plus, iPhone 6S, iPhone SE. iPad Pro 2018, iPad Pro 10,5, iPad Pro 12,9 en iPad Pro 9,7.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Dienovereenkomstig, waarom kan ik niet updaten naar ios 13?

De update verwijderen en opnieuw downloaden

Als u de nieuwste versie van iOS of iPadOS nog steeds niet kunt installeren, probeert u de update opnieuw te downloaden: Ga naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > '[Apparaat]-opslag'. Zoek de update in de lijst met apps. Tik op de update en daarna op 'Verwijder update'.
Kan een iPhone 6 iOS 13 hebben?
In 2019 krijgen de iPhone 5s, de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus geen update meer. De volgende toestellen - van nieuw naar 'oud' - kun je wel updaten naar iOS 13: iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max en iPhone XR.

Daarvan, welke ios heeft iphone 7?

De iPhone 7 werd uitgebracht met iOS 10, dat een nieuw ontwerp, ondersteuning voor applicaties van derden en andere functies introduceerde. iOS 11 werd uitgebracht op 19 september 2017 en voegde ondersteuning toe voor de iPhone 8 en iPhone X. iOS 12 werd uitgebracht op 17 september 2018 en voegde ondersteuning toe voor de iPhone XS, iPhone XS Max en iPhone XR. Hoe kan ik updaten naar iOS 13? Er zijn twee manieren om bij te werken naar iOS 13:
1. Gebruik iTunes
Sluit uw apparaat aan op uw computer en start iTunes. Klik op je apparaat in de linkerbovenhoek en klik vervolgens op "Controleren op update". Klik op "Downloaden en bijwerken" om de update te installeren.
2. Gebruik uw toestel
Ga naar Instellingen > Algemeen > Software-update. Als er een update beschikbaar is, kunt u deze installeren door de aanwijzingen te volgen.

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Men kan zich ook afvragen: welke iphone worden nog geupdate?

iPhone 11 / 11 Pro / 11 Pro Max (releasedatum: 20 september 2019) iPhone SE 2020 (releasedatum: ) iPhone 12 / 12 mini / 12 Pro / 12 Pro Max (releasedatum: 16 oktober 2020) iPhone 13 / 13 mini / 13 Pro / 13 Pro Max (releasedatum: 24 september 2021)
Waarom kan ik geen updates installeren?
Apps updaten lukt niet? Zo los je het op
  1. Cache legen. Wil apps updaten maar niet lukken, dan kun je het beste even naar 'Instellingen > Apps/Applicatiebeheer' gaan en op 'Google Play' tikken.
  2. Gegevens wissen.
  3. Google-account opnieuw instellen.
  4. Reset je toestel.

Waarom kan ik geen Software-update doen?

In veel gevallen is er voor een update van het Android-besturingssysteem nieuwere hardware nodig dan er in de gemiddelde telefoon zit. Dat betekent dat de update niet wordt ondersteund op het oudere apparaat.
Welke iPad kan iOS 13? Het nieuwste iOS 13 kan draaien op de iPad Air 2, iPad mini 4 en iPad Pro 1e en 2e generatie.

Wat dit betreft, kan je iphone 6 nog updaten?

Momenteel is het nieuwste iPhone-model de iPhone 7, uitgebracht in september 2016. De iPhone 6 werd uitgebracht in september 2014, dus het is momenteel niet mogelijk om deze te updaten naar de nieuwste iOS-release. Het is echter wel mogelijk om hem bij te werken naar iOS 10, de meest recente versie van het iOS-besturingssysteem die compatibel is met de iPhone 6.

Door Cima

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je notities delen? :: Waarom kan ik geen Software-update doen?
Handige links