Huis > K > Kan Je Iedereen In Bcc Zetten?

Kan je iedereen in BCC zetten?

Een hele handige functie van BCC. Op het moment dat je een e-mail (uitnodiging bijvoorbeeld) wilt versturen aan een groep uit jouw adresboek zet je jezelf in AAN en alle ontvangers in BCC. Het effect ervan is dat iedereen alleen jouw en het eigen e-mail-adres ziet en niet ook alle e-mail-adressen van de anderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe videobanden op pc zetten?

U moet uw videorecorder op uw PC aansluiten. U moet uw videorecorder of videocamera aansluiten op uw computer. U moet de software installeren. De software moet worden geopend. Ga je gang en neem de video op. De video moet worden bewerkt. De video kan worden geconverteerd naar een DVD-bestand. U kunt een speciale videorecorder gebruiken.

Vervolgens, hoe werkt bcc in gmail?

Als je een bericht wilt versturen en het e-mailadres van een ontvanger wilt verbergen, kun je dit toevoegen in het Bcc‑veld. Hoe Bcc werkt: De ontvangers weten niet dat je iemand hebt toegevoegd aan het Bcc‑veld. Iemand die aan het Bcc-veld is toegevoegd, kan zien dat het Bcc-veld daarvoor was gebruikt. Wat betekent BCC in de mail? De afkorting bcc staat voor blind carbon copy. Met bcc's kunt u in e-mails verborgen houden dat u iemand anders ook van uw bericht kennis laat nemen, maar dat gebruik wordt niet aangeraden. Met de bcc-functie kunt u ook een e-mail sturen naar een groep mensen die elkaars e-mailadres niet mogen of niet hoeven te kennen.

Is BCC anoniem?

Ja, BCC is anoniem. U hebt alleen een Bitcoin-portemonnee nodig om uw betalingen te ontvangen. BCC is ook privé, wat betekent dat uw transacties niet zichtbaar zijn voor het publiek. Wat is het verschil tussen cc en BCC? Het belangrijkste verschil tussen cc en BCC is dat cc staat voor "carbon copy" terwijl BCC staat voor "blind carbon copy". Met cc kunnen alle ontvangers in het cc-veld zien wie de e-mail heeft ontvangen. Bij BCC kunnen de ontvangers in het BCC-veld niet zien wie de e-mail heeft ontvangen.

Gerelateerde artikelen

Hoe app op startscherm zetten Samsung?

Open alle apps met de toevoegen aan startschermen. Sleep de app om meer te weten te komen over het openen ervan. Afbeeldingen van al uw startschermen worden weergegeven. U moet uw vinger van het scherm halen.

Hoe stuur je een mail naar meerdere personen?

E-mailen aan een groep mensen

  1. Maak een nieuwe e-mail aan.
  2. Ga naar het tabblad Opties en kies BCC bij Velden weergeven.
  3. Kies bij Aan: je eigen naam (dit is het adres dat de anderen zien).
  4. Kies bij BCC: de adressen waar je de e-mail naartoe wil sturen. Deze e-mailadressen zijn niet zichtbaar voor de andere geadresseerden.
Dienovereenkomstig, hoeveel mensen in bcc outlook? Je wil een mailing of nieuwsbrief gaan versturen naar veel ontvangers en je vraagt je af hoeveel adressen je kan opnemen in je mail. Onze servers hanteren in limiet van 300 ontvangers per e-mail. Dat betekent dat je dus maximaal 300 emailadressen kunt opnemen in het TO CC en BCC veld bij elkaar opgeteld.

Hoe kan ik zien wie er in de BCC staat?

Iemand die wat meer verstand heeft van computers kan altijd zien wie er allemaal in de bcc staan. Dit kun je doen in Outlook door in het bericht te gaan en dan naar beeld->opties te gaan hier zie je de header van de mail en daar staan alle bcc e-mail adressen. Dit in overweging nemend, waarom bcc gebruiken? De bcc-functie is handig als je een e-mail wilt verzenden naar een groep mensen, maar niet wilt dat iedereen weet wie de andere ontvangers zijn. Als je bijvoorbeeld een e-mail wilt verzenden naar je familie over een familieaangelegenheid, kun je iedereen toevoegen aan de bcc-lijst, zodat niet iedereen elkaars e-mailadres ziet.

Bovendien, hoe zet je een mail in cc?

Dat kan door gebruik te maken van het adresboek in het emailprogramma. Hiermee kunnen adressen worden opgeslagen en opgevraagd. Als het emailprogramma geen adresboek heeft, kan het adres worden ingetypt in het CC-veld.

Door Alvie

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt BCC in Outlook? :: Hoeveel mensen kun je tegelijk mailen via Outlook?
Handige links