Huis > H > Hoe Werkt Bcc In Outlook?

Hoe werkt BCC in Outlook?

Als u in een e-mailbericht de naam van een geadresseerde in het vak BCC (blind carbon copy) typt, wordt een kopie van het bericht naar de opgegeven geadresseerde verzonden. BCC-geadresseerden zijn niet zichtbaar voor andere geadresseerden van het bericht.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Dit in overweging nemend, wat is de afkorting bcc medisch?

Het basaalcelcarcinoom (verder afgekort als “BCC”) is de meest voorkomende vorm van huidkanker (ongeveer 85% van alle huidkankers) die de huidarts tijdens zijn spreekuur ziet. Andere termen zijn; “ basocellulair carcinoom” of “basalioom”. Men kan zich ook afvragen: waarom iemand in cc zetten? CC: kopie ter informatie

E-mailadressen die achter 'CC' staan, krijgen een kopie van het mailbericht. Zet hier de personen die op de hoogte moeten zijn van de inhoud van de mail, maar waarvan u niet per se een reactie nodig hebt.

Dus, wat is de betekenis van cc?

Het cc-veld in een e-mail staat voor "carbon copy". Wanneer u iemands e-mailadres toevoegt aan het cc-veld van een e-mail, ontvangt die persoon een kopie van de e-mail. En nog een vraag, wat betekent cc op snap? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat de betekenis van "cc" op Snapchat kan variëren afhankelijk van de persoon die het gebruikt. Sommige mensen gebruiken "cc" voor "chatten met", terwijl anderen het gebruiken voor "op de voet volgen". Uiteindelijk ligt de betekenis van "cc" op Snapchat bij de individuele gebruiker.

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Hoe maak ik een groep aan in mijn mail?

Een groep contactpersonen of distributielijst maken in Outlook...

  1. Klik op de navigatiebalk op Personen.
  2. Selecteer onder Mijncontactpersonen de map waarin u de groep contactpersonen wilt opslaan.
  3. Selecteer nieuwe groep contactpersonen op het lint.
  4. Geef de groep contactpersonen een naam.
Hoe meerdere e-mailadressen in Outlook? U maakt zo'n distributielijst eenvoudig aan door in Outlook te klikken op het tabblad Start, en vervolgens op Nieuwe Items, Meer Items, Groep contactpersonen. Vervolgens klikt u op Leden toevoegen en geeft u aan op wat voor manier u leden wilt toevoegen, bijvoorbeeld vanuit uw Outlook adresboek.

Dit in overweging nemend, hoe meerdere mails doorsturen gmail?

In Gmail werkt het als volgt:

  1. Open www.gmail.com en log in met uw mailadres en wachtwoord.
  2. Zet vinkjes voor alle e-mails die u wilt toevoegen aan het nieuwe bericht.
  3. Klik boven de lijst met e-mails op de knop met de drie puntjes.
  4. Klik op Doorsturen als bijlage.
  5. Een nieuw, leeg bericht opent.
  6. Klik op Verzenden.
Wat dit betreft, hoeveel geadresseerden in een mail? De maximum aantal ontvangers voor een email is 500. Dit is inclusief de kopieën (CC) en blinde kopieën (BCC).

Hoeveel ruimte in Outlook?

In Outlook is onder andere aandacht besteed aan het gebruiksgemak. Zo kunnen gebruikers hun e-mailaccounts configureren op manieren die het voor hen gemakkelijker maken om te zoeken en te bladeren door e-mails. Ook is er aandacht besteed aan de opslagruimte. Gebruikers kunnen ervoor kiezen om alle e-mails op te slaan of alleen de e-mails die ze recent hebben ontvangen. Outlook biedt ook de mogelijkheid om e-mails op te slaan op een externe locatie, zoals een USB-stick of een externe harde schijf.

Door McLain

Vergelijkbare artikelen

Wat is het verschil tussen cc en BCC? :: Kan je iedereen in BCC zetten?
Handige links