Huis > K > Kunnen Airpods 1 Tegen Regen?

Kunnen AirPods 1 tegen regen?

De AirPods zijn helaas niet waterdicht of zelfs maar waterbestendig. In Apple's instructie voor het schoonmaken van de AirPods wordt gewaarschuwd: 'Voorkom dat er water in uw AirPods loopt'. Vooral bij de openingen van de AirPods moet je uitkijken dat er geen vocht in terechtkomt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe lang is de levensduur van AirPods?

De normale versie is duurder dan de Pro. De futuristische oordopjes zijn, ironisch genoeg, funest voor de toekomst en kunnen een reden zijn om ze niet aan te schaffen. De levensduur van Apple's AirPods is gemiddeld anderhalf jaar.

Dienovereenkomstig, kunnen airpods 3 tegen regen?

De AirPods (Pro) zitten dus precies in het midden van het spectrum. Dit betekent dat de Apple-oordopjes spatwaterdicht zijn. Oftewel, ze kunnen tegen opspattend water, bijvoorbeeld een paar regendruppels of wat zweet.
Wat te doen als AirPod in water valt?
Als je AirPods toch nat worden, kun je ze misschien nog redden. Gebruik zo snel mogelijk een zachte, droge, pluisvrije doek, zoals een microvezeldoek, om ze af te drogen. Leg ze vervolgens op een veilige plaats te drogen.

Wat dit betreft, kunnen airpods 2 tegen zweet?

Ja, de AirPods 2 zijn zweet- en waterbestendig. Kan AirPods 3 tegen water? Nee, AirPods 3 kunnen niet tegen water. AirPods 3 hebben een waterbestendigheidsclassificatie van IPX4, wat betekent dat ze spat- en zweetbestendig zijn, maar niet waterdicht.

Gerelateerde artikelen

Kan je 2 AirPods verbinden met 1 telefoon?

Ga naar het beginscherm van je iPad of iPhone om de twee paar AirPods met elkaar te verbinden. Haal je AirPods Max uit de Smart Case en houd deze binnen 60 seconden in de buurt van je apparaat. Er zal een animatie verschijnen. Volg de instructies als je de schermen leest.

Dus, kan je met airpods 3 douchen?

Apple geeft de volgende tips om schade aan de AirPods Pro te voorkomen: Houd de AirPods Pro niet onder stromend water, zoals een douche of kraan. Zwem niet met de AirPods Pro en dompel ze niet onder in water. Stop de AirPods Pro niet in de wasmachine of droger.
Wat moet je doen als je AirPods in de was hebben gezeten?
Deze AirPods zijn wel zweet- en waterbestendig met IPX4-classificatie: AirPods Pro (1e generatie, 2019) AirPods (3e generatie, 2021)
...
Dit moet je doen:
  1. Leg de AirPods in een goed geventileerde ruimte en laat 24 tot 48 uur drogen.
  2. Laad de AirPods weer op.
  3. Reset de AirPods en probeer ze opnieuw te koppelen.

Kunnen oordopjes tegen water?

Het lopen in regen kan geen kwaad. De huls van een oordopje houdt spatwater tegen. Als water, op welke manier dan ook, in het oordopje komt kunnen de meeste oordopjes na het laten drogen gewoon weer gebruikt worden. De enige schade die dan op termijn ontstaan kan is corrosie op de soldeerpunten.
Trouwens, kun je met oortjes douchen? Veel mensen hebben me deze vraag gesteld, en het antwoord is dat het echt afhangt van het type oorstukje dat je hebt. Heb je een waterdicht oorstukje, dan kun je er zonder problemen mee douchen. Heb je echter een niet-waterdicht oorstukje, dan moet je vermijden ermee te douchen omdat het water het oorstukje kan beschadigen.

Dienovereenkomstig, kunnen airpods in de wasmachine?

Apple AirPods in de wasmachine

Een half uur lang draaien de machines een intensief wasprogramma met koud water. Een horror voor de AirPods-bezitter, maar het kan je zomaar overkomen natuurlijk. Na afloop van het wasprogramma blijkt dat de Powerbeats nog gewoon verbinden en ook prima geluidskwaliteit behouden.

Door Moon

Vergelijkbare artikelen

Is het erg als je AirPods vallen? :: Hoe weet je of je moet betalen voor een app?
Handige links