Huis > I > Is Het Erg Als Je Airpods Vallen?

Is het erg als je AirPods vallen?

Vallen en wassen

Zelfs na drie keer vallen zijn de AirPods zo goed als onbeschadigd en is het geluid onveranderd. Op de koker waar de oortjes in zitten zijn wel wat kleine schrammetjes te zien.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe lang is de levensduur van AirPods?

De normale versie is duurder dan de Pro. De futuristische oordopjes zijn, ironisch genoeg, funest voor de toekomst en kunnen een reden zijn om ze niet aan te schaffen. De levensduur van Apple's AirPods is gemiddeld anderhalf jaar.

Trouwens, hoe weet je of een airpod kapot is?

Als de linker- of rechter-AirPod geen geluid afspeelt of als het volume te zacht is, volgt u deze stappen:
  • Controleer het microfoon- en luidsprekergaas op elke AirPod.
  • Als u vuildeeltjes aantreft, maakt u de AirPods schoon volgens de richtlijnen in dit artikel en controleert u of hiermee het probleem is opgelost.
En nog een vraag, hoe krijg je oorsmeer uit je airpods?
U kunt de buitenoppervlakken van uw AirPods, AirPods Pro, AirPods Max of EarPods voorzichtig afvegen met een doekje met 70 procent isopropylalcohol, een doekje met 75 procent ethylalcohol of met Clorox-ontsmettingsdoekjes. Gebruik deze niet op het luidsprekergaas van uw AirPods, AirPods Pro en EarPods.

Dienovereenkomstig, kan ipx4 tegen regen?

Ja, IPX4 kan tegen regen. Kun je met een Apple Watch douchen? Ja, maar je moet voorzichtig zijn. De Apple Watch is waterbestendig, maar niet waterdicht. Dus als u met uw Apple Watch doucht, moet u ervoor zorgen dat u zeep gebruikt die de afdichtingen niet beschadigt. Vermijd ook heet water, want dat kan de sensoren van de Watch beschadigen.

Gerelateerde artikelen

Kan je 2 AirPods verbinden met 1 telefoon?

Ga naar het beginscherm van je iPad of iPhone om de twee paar AirPods met elkaar te verbinden. Haal je AirPods Max uit de Smart Case en houd deze binnen 60 seconden in de buurt van je apparaat. Er zal een animatie verschijnen. Volg de instructies als je de schermen leest.

Kun je met je AirPods onder de zonnebank?

Ook als je onder de zonnebank gaat zweet je, de draadloze oordopjes zijn hier wel voor beschermt, maar helemaal waterdicht zijn de oordopjes niet, dus ga nooit met de draadloze oordopjes onder de douche of zwemmen. Volgens Apple ligt de ideale bedrijfstemperatuur van AirPods tussen 32º tot 95º F (0º tot 35º C).
Kun je AirPods ook op Samsung gebruiken?
Toch kun je de oordopjes ook zonder problemen met een Android-smartphone gebruiken. De AirPods gedragen zich namelijk als een set 'gewone' bluetooth-oordopjes, wat betekent dat ze prima met Android overweg kunnen.

En nog een vraag, kun je een losse airpod kopen?

Als een AirPod of de oplaadcase zoekraakt, kunt u een vervangend exemplaar kopen. Uw vervangende product is nieuw. AppleCare+ voor koptelefoons biedt geen dekking voor zoekgeraakte of gestolen AirPods. Alle prijzen zijn in euro en inclusief btw.
Hoe veilig zijn AirPods?
Uw AirPods en andere draadloze oortelefoons gebruiken niet-ioniserende elektromagnetische straling om gegevens van het gekoppelde apparaat naar uw oren over te dragen. Deze stralingen zijn over het algemeen onschadelijk. Chronische blootstelling kan echter invloed hebben op uw gezondheid.

Kunnen AirPods gerepareerd worden?

Ja, AirPods kunnen worden gerepareerd. Als uw AirPods of oplaadhoesje onderhoud nodig hebben, neem dan contact op met Apple Support.

Door Ashwell Poirer

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik een dvd wissen? :: Kunnen AirPods 1 tegen regen?
Handige links