Huis > H > Hoe Kan Ik Updaten Naar Ios 13?

Hoe kan ik updaten naar iOS 13?

Ga naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Software-update'. Tik op 'Automatische updates' en schakel vervolgens 'Download iOS-updates' in. Schakel 'Installeer iOS-updates' in. Uw apparaat wordt automatisch bijgewerkt naar de nieuwste versie van iOS of iPadOS.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe CD rippen naar mp3?

Windows Media Player wordt gebruikt om de CD af te spelen. Zet Windows Media Player in bibliotheekmodus. In bibliotheekmodus gebruiken we Windows Media Player. Bovenaan in het menu kunt u het bestandsformaat instellen op mp3.

Welke iOS versie op iPhone 6?

Op dit moment kun je vanaf de iPhone 5s en iPhone 6 updaten naar iOS 12 en vanaf de iPhone 6s updaten naar iOS 15. Bij oudere toestellen moet je rekening ermee houden dat je steeds minder apps kunt installeren. De meest recente versie is iOS 15.5.
Waarom kan ik geen iOS 13 downloaden?
De update verwijderen en opnieuw downloaden

Als u de nieuwste versie van iOS of iPadOS nog steeds niet kunt installeren, probeert u de update opnieuw te downloaden: Ga naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > '[Apparaat]-opslag'. Zoek de update in de lijst met apps. Tik op de update en daarna op 'Verwijder update'.

Kun je de iPhone 6 nog updaten?

Ja, u kunt de iPhone 6 nog steeds bijwerken. Kan iOS 13 op mijn iPad? Ja, iOS 13 kan op je iPad draaien.

Gerelateerde artikelen

Hoe EML bestanden omzetten naar PDF?

Als u de EML bestanden niet wilt converteren, kunt u de volgorde aanpassen.

Welke telefoon iOS 13?

De nieuwste modellen van Apple, de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max worden standaard geleverd met iOS 13.
Dus, kan je ios 14 op iphone 6?
– De iPhone 6s en nieuwer ondersteunen iOS 14. Oudere apparaten vallen helaas af.

Kan iPhone 6 plus iOS 13?

Heb je een iPhone 6 of ouder, dan kun je iOS 13 niet meer installeren. Dat betekent niet dat je oudere toestel ook geen beveiligingsupdates meer ontvangt, aldus iPhoned.nl.
Men kan zich ook afvragen: hoe lang wordt de iphone 6 nog ondersteund? De iPhone 6 werd uitgebracht op 19 september 2014, en Apple ondersteunt zijn telefoons historisch gezien tot vijf jaar na de release. Daarom kunnen we verwachten dat de iPhone 6 tot september 2019 wordt ondersteund. Het is echter belangrijk op te merken dat Apple ervoor kan kiezen de ondersteuning voor de iPhone 6 eerder dan 2019 te beëindigen als het een nieuwe telefoon uitbrengt die de iPhone 6 verouderd maakt.

Waarom kan ik geen updates installeren?

Er zijn een paar redenen waarom u geen updates kunt installeren:
1. Uw computer is misschien niet verbonden met het internet. Updates moeten worden gedownload van internet om te kunnen worden geïnstalleerd, dus u moet ervoor zorgen dat uw computer is verbonden met een netwerk voordat u updates probeert te installeren.
2. U hebt misschien niet genoeg ruimte op uw harde schijf voor de updates. Bij het installeren van updates moet uw computer extra bestanden downloaden en installeren, wat ruimte in beslag neemt op uw harde schijf. Als u niet genoeg vrije ruimte hebt, kunt u de updates niet installeren.
3. Mogelijk gebruikt u een verouderde versie van Windows. Microsoft brengt alleen updates uit voor de meest recente versies van Windows, dus als je een oudere versie gebruikt kun je de updates niet installeren.
4. Uw computer heeft misschien een virus. Sommige virussen kunnen voorkomen dat u updates installeert, omdat ze de bestanden blokkeren die nodig zijn voor het updateproces. Als u denkt dat uw computer geïnfecteerd is, moet u een virusscan uitvoeren voordat u updates probeert te installeren.

Door Kristo

Vergelijkbare artikelen

Hoe download je apps op iPhone 13? :: Waarom kan ik niet via iMessage sturen?
Handige links