Huis > H > Hoe Kun Je In Outlook Zien Wie Vergadering Heeft Geaccepteerd?

Hoe kun je in Outlook zien wie vergadering heeft geaccepteerd?

Start de Outlook-app. Selecteer de kalender. Selecteer een vergadering in de agenda. Onder Aanwezigen, je ziet een lijst met mensen die de uitnodiging voor de vergadering hebben geaccepteerd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Bovendien, hoe verstuur ik een cc?

BCC staat voor 'Blind Carbon Copy', wat een variant is van de CC: 'Carbon Copy'. Je kiest voor een CC als je iemand van de e-mail op de hoogte wilt stellen (je stuurt hem of haar een kopie). Met een BCC doe je hetzelfde, alleen blijft het e-mailadres geheim voor de rest van de ontvangers. Hoe zet je een mail in CC? Het beste antwoord. Afhankelijk van je email client, kan je het gelijk onderaan of ernaast aangeven. Bij gmail bijvoorbeeld staat er gelijk een CC of BCC knop aan de meest rechterkant. Als je outlook hebt kan je dit gelijk aangeven onder de ontvangende partij.

Vervolgens, waar gebruik je cc voor?

Er zijn verschillende redenen om cc te gebruiken bij e-mailen. Wanneer je iemand cc't in een e-mail, staat dat voor "carbon copy". Dit betekent dat de persoon die u cc't een kopie krijgt van de e-mail die u verstuurt. Vaak gebruiken mensen cc wanneer ze iemand op de hoogte willen houden van een e-mailketen, maar niet per se willen of moeten antwoorden op de e-mail. U kunt cc ook gebruiken als een manier om iemand blind te kopiëren in een e-mail. Dit betekent dat de persoon die u cc't een kopie van de e-mail krijgt, maar dat de andere mensen in de e-mailketen niet kunnen zien dat u die persoon cc't. Daarvan, wat betekent cc op de computer? "cc" staat voor "carbon copy". Het wordt gebruikt om een kopie van een e-mail naar iemand anders dan de primaire ontvanger te sturen.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik zien waar iemand zich bevindt?

U kunt iemands locatie vinden met de Google Maps app. U kunt op het profiel van de persoon tikken om de locatie te delen. Tik op het pictogram van een vriend om de locatie van de persoon bij te werken. Het is tijd om te vernieuwen.

Wat betekent cc onderaan een document?

Cc is de afkorting van ofwel het Engelse 'carbon copy' ofwel het Franse 'copie conforme'. Er wordt mee aangegeven wie een kopie, afschrift of exemplaar van een brief of mail ontvangt. Vervolgens, hoeveel cc is 200 ml? Tegenwoordig is 1 cc weer gelijk aan 1 ml. Dit volgt eigenlijk uit de definitie van de huidige liter als dm^3. Een duizendste liter (ml) is precies gelijk een cc (cm^3) aangezien dm/cm=10 dus dm^3/cm^3=10^3=1000.

Dienovereenkomstig, hoeveel is 100 ml water?

Vraag hulp als je dat wilt. Liters: dat gaat over vloeistoffen; die kun je gieten. Dus als je 1 dl moet meten, is dat 100 ml. Hoe veel is 50 cc? In het SI-systeem is 50 cc gelijk aan 0,05 kubieke meter (m³).

Wat is cc op een scooter?

cc is de afkorting van cubic centimeters. Dit is de maat voor het cilinderinhoud van een scooter. Het geeft aan hoeveel kubieke centimeters er in de cilinder van de scooter zitten.

Door Baiel

Vergelijkbare artikelen

Hoe data normaliseren? :: Is een mailadres Een datalek?
Handige links