Huis > I > Is Een Mailadres Een Datalek?

Is een mailadres Een datalek?

Het tonen van honderden e-mailadressen in cc komt neer op het – zonder toestemming – delen van persoonsgegevens, en kan daarmee volgens de AVG-regels kwalificeren als een datalek, aldus algemene informatie op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een secundair e-mailadres?

Als u geen toegang meer heeft tot uw primaire e-mailadres, kunt u een tweede e-mailadres aan uw account toevoegen.

Hoe zet je een mail in CC?

Het beste antwoord. Afhankelijk van je email client, kan je het gelijk onderaan of ernaast aangeven. Bij gmail bijvoorbeeld staat er gelijk een CC of BCC knop aan de meest rechterkant. Als je outlook hebt kan je dit gelijk aangeven onder de ontvangende partij. Trouwens, wat is blinde kopie in mail iphone? Nadat je de ontvangers hebt ingevoerd, kun je in de adresvelden hun namen herschikken of de namen van het ene adresveld naar het andere slepen. Je kunt namen bijvoorbeeld naar het veld 'Blinde kopie' slepen als je niet wilt dat anderen die namen zien.

Mensen vragen ook: hoeveel is een cc?

Een cc, of kubieke centimeter, is een meeteenheid voor volume. Een cc is gelijk aan een honderdste liter, of ongeveer 0,061 kubieke centimeter. Waar staat cc voor in Snapchat? CC in Snapchat staat voor "Chat Conversion". Met deze functie kunnen gebruikers een gesprek voeren met vrienden via het berichtensysteem van Snapchat. De functie is ontworpen om het voor gebruikers makkelijk te maken om hun gesprekken bij te houden en om het makkelijker te maken om op vrienden te reageren.

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder ik een oud e-mailadres?

Om over te schakelen naar de app Personen, klikt u in Windows Mail op de twee poppetjes linksonder. U kunt de gegevens van de contactpersoon wijzigen door op de naam te klikken en vervolgens met de rechtermuisknop te klikken om het oude e-mailadres te verwijderen.

Men kan zich ook afvragen: wat is de cc van een auto?

De cilinderinhoud (of het slagvolume) van een motor beslaat de gezamenlijke inhoud van alle cilinders. De cilinderinhoud is de inhoud van de ruimtes, die door alle zuigers worden bestreken als deze van het onderste dode punt (ODP) naar het bovenste dode punt (BDP) of vice versa bewegen. Daarvan, hoe maak je een mailinglijst in outlook? Een distributielijst maken

  1. Wijs in het menu Bestand naar Nieuw en klik vervolgens op Distributielijst.
  2. Typ de naam van de distributielijst in het vak Naam.
  3. Klik op het tabblad Distributielijst op Leden selecteren.

Hoe meerdere mails doorsturen Gmail?

Een e-mail doorsturen als bijlage

  1. Ga op je computer naar Gmail.
  2. Selecteer de gewenste e-mails.
  3. Klik op Meer. Doorsturen als bijlage.
  4. Voeg ontvangers toe aan het veld Aan. Je kunt ook ontvangers toevoegen in de velden Cc en Bcc.
  5. Voeg een onderwerp toe.
  6. Schrijf je bericht.
  7. Klik onderaan op Verzenden.
Trouwens, hoeveel geadresseerden in een mail? In een e-mail kun je maximaal 500 ontvangers opgeven.

Hoeveel ruimte in Outlook?

In Outlook is onderin het venster, links, een balk te zien met daarin de opslagruimte die nog beschikbaar is. Dit geeft aan hoeveel ruimte je nog hebt voor e-mails.

Door Bruner

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je in Outlook zien wie vergadering heeft geaccepteerd? :: Kun je iedereen in BCC zetten?
Handige links