Huis > H > Hoe Bereken Je Een Integraal?

Hoe bereken je een integraal?

In woorden: Om de bepaalde integraal te berekenen, bepalen we de primitieve functie F van de functie f, we vullen hierin de intervalgrenzen in, en maken het verschil van beide functiewaarden: F(bovengrens) - F(ondergrens). 2x dx = F(1) - F(0) = 12 - 02 = 1.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe bereken je het subtotaal?

Subtotalen worden berekend met een overzichtsfunctie. U kunt meer dan één soort overzichtsfunctie tonen. De eindtotalen zijn niet afkomstig van de waarden in de subtotalen.

Dus, wat is inefficiënt?

inefficiënt bijv. naamw. Uitspraak: [ɪnɛfi'ʃɛnt] wat te veel moeite of inspanning kost om je doel te bereiken Voorbeelden: `een inefficiënte werkwijze`, `Hij is chaotisch en werkt inefficiënt.
Wat is het verschil tussen Primitiveren en integreren?
Vaak wordt integreren verward met primitiveren. Dat is echter iets heel anders: kortweg gaat integreren van een functie over het berekenen van de oppervlakte van de grafiek van f, terwijl primitiveren wil zeggen dat je een functie F zoekt waarvoor geldt dat F'=f.

Wat is een ander woord voor typisch?

Een synoniem voor "typisch" zou "gewoon", "normaal" of "regelmatig" kunnen zijn. Wat is typisch Hollands eten? Enkele typisch Nederlandse voedingsmiddelen zijn: pannenkoeken, Stroopwafels, Nederlandse appeltaart, Goudse kaas en haring.

Gerelateerde artikelen

Hoe bereken je de 5 5 regel?

Je laagste cijfers in je eindcijfers zijn misschien niet te laag als je maar een 5 hebt voor je kernvakken.

Trouwens, wat betekent zich verhouden tot?

Je ergens toe verhouden wil zeggen dat je bepaalt hoe iets voor jou ligt. Je schat de dingen op waarde en stelt vast hoe je het ziet en hoe dat het voor jou voelt. Er is geen beleving of ervaring waar je je niet toe kan verhouden.
Wat dit betreft, wat is de afgeleide van 1?
© h.hofstede ([email protected])
functieafgeleidewat gebeurt hier?
x1eigenlijk 1 • x0
f + af 'constante getallen + en - kun je weglaten
a • fa • f 'constante getallen × en ÷ schrijf je over
f + gf ' + g'losse stukken (+ en -) mag je apart differentiëren

Vervolgens, hoe werkt integreren?

In platte tekst wordt het integraalteken weergegeven met Intg. Het bijbehorende bereik staat tussen accolades, met twee punten tussen de grenzen. De expressie van de integraal volgt zonder spatie direct na de accolade sluiten.
Je kunt ook vragen wat is de primitieve van tangens? De primitieve van tangens is de boogtangensfunctie. Deze functie geeft de boogtangens van een getal terug, dat is de hoek in radialen waarvan de tangens het opgegeven getal is.

Wat is de afgeleide van sinus kwadraat?

De afgeleide van sinus in het kwadraat is cosinus in het kwadraat.

Door Weight

Vergelijkbare artikelen

Wat zijn synoniemen en antoniemen? :: Wat is de betekenis van primitief?
Handige links