Huis > H > Hoe Bereken Je Het Verschil?

Hoe bereken je het verschil?

Het verschil van twee getallen krijg je door deze getallen van elkaar af te trekken. Voorbeeld: Bereken het verschil van 80 en 14. De delen die je van elkaar aftrekt, noem je ook termen. De termen in het voorbeeld 80 – 14 zijn 80 en –14.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen TIFF en PSD?

Opslaan met de compressie optie heeft een kwaliteitsverlies maar dit is niet met het blote oog waarneembaar. Sla op als PSD als u aan een project werkt.

Hoeveel procent is van een bedrag?

Het percentage van iets berekenen we door het gevraagde deel van het totaal door het totaal te delen. Je kunt met deze formule ook het totaal berekenen als het percentage gegeven is. Je moet de formule dan omschrijven. Hiervoor kun je ook een verhoudingstabel gebruiken. Wat is 2 op de 5 als percentage? De breuk 25 is dus gelijk aan 40%, het percentage dat bij de strook uit het voorbeeld hoort.

Dienovereenkomstig, hoe percentage berekenen tussen 2 getallen in excel?

Om het percentage tussen twee getallen in Excel te berekenen, gebruikt u de volgende formule:
=(eindgetal/startgetal)*100
Bijvoorbeeld, als uw startgetal 10 is en uw eindgetal 15, ziet uw formule er als volgt uit:
=(15/10)*100
Dit zou je een verhoging van 150% geven van 10 naar 15. Wat betekent apenstaartje in Excel formule? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat de term "apenstaartje" voor verschillende mensen verschillende dingen kan betekenen. In het algemeen echter verwijst een "apenstaartje" in een Excel-formule waarschijnlijk naar een onnodig of overbodig stuk code dat niet essentieel is voor de werking van de formule. Dit kan iets eenvoudigs zijn als een extra spatie aan het eind van een regel code, maar het kan ook een complexer probleem zijn waardoor de formule een fout produceert. In elk geval wordt "apenstaartje" meestal gebruikt om code te beschrijven die niet nodig is en veilig kan worden verwijderd zonder de werking van de formule te beïnvloeden.

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen JPG en TIFF?

Je kunt kleine bestanden maken met JPG. De niet-destructieve compressiemethode wordt gebruikt om TIFF te comprimeren. TIFF zal een andere manier van informatie ordenen toepassen om de afbeelding kleiner te maken. Uw afbeelding behoudt dezelfde kwaliteit.

Vervolgens, is excel oneindig?

Hij wilde weten hoeveel rijen een schijnbaar eindeloos bestand in Excel heeft. Door constant omlaag te scrollen kwam hij er na meer dan negen uur achter. De meesten van ons zullen niet meer dan de eerste vijftig rijen van Excel gebruiken, want meer heb je meestal niet nodig. Wat betekent ### in Excel? In Microsoft Excel wordt ##### weergegeven in een cel als een kolom te smal is om de volledige inhoud van de cel weer te geven.

Hoe moet je een formule van een lijn opstellen?

Formule bepalen van een lijn

  1. Stap 1: Bedenk dat de vorm van de formule y = ax + b is.
  2. Stap 2: Bereken b door x = 0 in te vullen in de formule.
  3. Stap 3: Bereken a met behulp van de formule: richtingscoëfficiënt a=verticale afstandhorizontale afstand.
  4. Stap 4: Schrijf de formule op.
Hoe moet je de formule van een lijn opstellen? De formule van een lijn is y = mx + b, waarbij m de hellingshoek is en b de y-intercept.

Hoe maak je een formule in Word?

Om een ​​formule in Word te maken, klikt u op de plaats in het document waar u de formule wilt invoegen. Klik vervolgens op het tabblad Invoegen en klik op de knop Formule.
In de Formule-editor typt u de formule die u wilt maken. Klik vervolgens op de knop Invoegen.

Door Etheline

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een berekening in Excel? :: Hoe kan ik percentage berekenen in Excel?
Handige links