Huis > H > Hoe Kom Ik In Contact Met Samsung?

Hoe kom ik in contact met Samsung?

De Samsung 24-uursondersteuning is bereikbaar via Samsung Members, Facebook Messenger en telefoonnummer 088 9090100 (lokaal tarief). Je kunt Samsung ook via Twitter, Facebook of de Samsung Community bereiken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke 3D bril voor Samsung TV?

De SSG-5100GB/XC is een actieve 3D-bril voor gebruik met diverse TV's.

Hoe kan ik mijn contacten synchroniseren?

Back-up en synchronisatie van apparaatcontacten
  1. Open de app Instellingen op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op Google. Instellingen voor Google-apps.
  3. Zet Automatische back-up en synchronisatie van apparaatcontacten aan.
  4. Kies het account waarin je contacten wilt opslaan.
Mensen vragen ook: hoe kun je zien welke telefoon je hebt?
Om het modelnummer te achterhalen, ga je op je smartphone naar "Instellingen" en kies dan onderaan "Info telefoon" ("Toestel-info" in oudere versies van Android). Je ziet nu het modelnummer van je smartphone in beeld staan.

Hoe weet ik wat mijn Samsung-account is?

Er zijn een paar manieren om erachter te komen wat uw Samsung-account is.
1. Controleer uw e-mailinboxen. Als u ooit een Samsung-account hebt gemaakt, moet u een e-mail van Samsung hebben ontvangen waarin het maken van uw account wordt bevestigd. Deze e-mail bevat de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw Samsung-account.
2. Controleer uw telefoon of tablet. Als u bent aangemeld bij een Samsung-account op uw apparaat, moeten de accountgegevens worden weergegeven in de app Instellingen. Om dit te vinden, open je de Instellingen-app en tik je op de optie Accounts. Hier zou je een lijst moeten zien met alle accounts waarop je bent aangemeld op je apparaat, waaronder je Samsung-account.
3. Controleer de website van Samsung. Als u uw accountgegevens niet kunt vinden op uw telefoon of in uw e-mailinboxen, kunt u proberen de Samsung-website te controleren. Ga naar https://account.samsung.com/membership/index.do en voer uw e-mailadres in. Als er een Samsung-account aan dat e-mailadres is gekoppeld, ontvangt u een e-mail met uw accountgegevens. Daarvan, wat moet ik doen als mijn samsung scherm zwart blijft? Er zijn een paar dingen die u kunt proberen als uw Samsung-scherm zwart blijft. Probeer eerst uw toestel opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, probeer het dan te resetten naar de fabrieksinstellingen. Als geen van beide werkt, moet u mogelijk het scherm vervangen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je 5G aan op een Samsung?

Het icoon moet ingedrukt worden voor het menu. Druk op geavanceerd. De indicator naast Overdracht naar mobiele gegevens kan worden in- of uitgeschakeld.

Wat dit betreft, wat is bigsby?

Bixby Vision identificeert in wezen waar de camera op wordt gericht, met opties die worden gepresenteerd afhankelijk van wat het ziet, waarbij wordt aangeboden om een afbeelding, plaats, tekst of winkelopties te identificeren. Wanneer de Bixby Vision denkt wijn te kunnen zien, biedt hij een wijnzoekfunctie.
Wat is synchronisatie inschakelen?
Als je synchroniseert

Je kunt je gesynchroniseerde gegevens (zoals bladwijzers, geschiedenis, wachtwoorden en andere instellingen) bekijken en updaten op al je apparaten. Je logt automatisch in bij Gmail, YouTube, Zoeken en andere Google-services.

Dus, waarom zie ik mijn contacten niet?

Stap 1: Sta toe dat Duo je contacten gebruikt

Zorg ervoor dat je Duo toegang tot je contacten hebt verleend. Ga naar Instellingen op je apparaat. Machtigingen. Schakel Contacten in.
Daarvan, hoe exporteer ik contacten uit iphone? Contacten exporteren van een iPhone kan via de app Contacten of via de app Instellingen. Tik in de app Contacten op de knop Groepen in de linkerbovenhoek. Selecteer de groep contacten die u wilt exporteren. Tik op de knop Delen in de rechterbovenhoek. Selecteer de methode die u wilt gebruiken om de contacten te delen. Tik in de app Instellingen op de knop Mail, Contacten, Agenda. Scroll naar beneden naar de sectie Contacten en tik op de knop Importeren/Exporteren. Selecteer de methode die u wilt gebruiken om de contacten te exporteren.

Bovendien, welke samsung hebik?

Er zijn een paar verschillende manieren om erachter te komen welke Samsung-telefoon u hebt. Eén manier is kijken naar het modelnummer, dat meestal op de achterkant van de telefoon of op de SIM-kaartlade staat. Een andere manier is om naar het menu Instellingen te gaan en te kijken naar het gedeelte "Over de telefoon". Daar staat het modelnummer en andere informatie over je telefoon.

Door Mohamed

Vergelijkbare artikelen

Welke telefoon heb ik Android? :: Waar kan ik mijn PDF bestanden terug vinden?
Handige links