Huis > W > Waar Kan Ik Mijn Pdf Bestanden Terug Vinden?

Waar kan ik mijn PDF bestanden terug vinden?

Als je een bestand hebt gedownload via de browser, is het onder 'downloads' te vinden. Het pdf-document wordt automatisch geopend met Google Drive.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Wat dit betreft, waar staan pdf op telefoon?

Tik onder in de app op het tabblad Bibliotheek. Tik bovenaan op Verzamelingen > Pdf's. Alle opgeslagen pdf's staan hier. Tik op de gewenste pdf.
Je kunt ook vragen hoe pdf openen op samsung?
Om PDF-bestanden te kunnen openen op je smartphone, heb je een PDF-reader nodig. Voor iOS (iPhone en iPad) is iBook een handige app die standaard op je smartphone geïnstalleerd is. Daarnaast is voor zowel iOS als Android de app van Adobe zeer geschikt.

Men kan zich ook afvragen: hoe kom ik bij pdf?

Om een pdf te krijgen, moet men eerst een document maken in een tekstverwerkingsprogramma zoals Microsoft Word. Zodra het document is gemaakt, moet de gebruiker de optie "opslaan als" selecteren en het bestandstype wijzigen in pdf. Trouwens, kan gedownloade bestanden niet vinden? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u een gedownload bestand niet kunt vinden:
1. Het bestand is misschien niet correct gedownload. Dit kan gebeuren als er een fout is opgetreden tijdens het downloaden, of als het bestand tijdens het downloaden is beschadigd.
2. Het bestand is misschien gedownload naar een locatie die u niet verwacht. De meeste browsers downloaden bestanden naar een standaardlocatie, maar het is mogelijk dat het bestand naar een andere locatie is gedownload. Controleer de instellingen van uw browser om te zien waarnaar bestanden worden gedownload.
3. Het bestand is misschien verwijderd nadat het is gedownload. Dit kan gebeuren als u het bestand per ongeluk verwijdert, of als een programma op uw computer het bestand verwijdert nadat het is gedownload.
Als u een gedownload bestand niet kunt vinden, controleer dan elk van deze mogelijke verklaringen.

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Kan PDF niet vinden?

Zorg dat Adobe Acrobat-document is geselecteerd voor het bestandstype en sla het bestand op. Opmerking: Als u geen dialoogvenster Opslaan als ziet, heeft uw browser het bestand misschien automatisch gedownload, mogelijk in een apart downloadvenster. Zoek het opgeslagen PDF en dubbelklik op het bestand om het te openen.
Dus, waar vind ik de downloads op mijn telefoon?
Bestanden zoeken en openen
  1. Open de app Bestanden op je telefoon. Meer informatie over waar u uw apps kunt vinden.
  2. Je gedownloade bestanden worden weergegeven. Tik op Menu. om andere bestanden te zoeken. Als je wilt sorteren op naam, datum, type of grootte, tik je op Meer Sorteren op.
  3. Tik op een bestand om het te openen.

En nog een vraag, hoe zet ik een pdf op mijn startscherm van een android telefoon?

Hoe pdf op startscherm Android?
  1. Open Google Drive.
  2. Ga naar het bestand waarvan je een snelkoppeling wil maken en druk naast de bestandsnaam op he menu met de drie puntjes.
  3. Scroll naar beneden en kies 'Toevoegen aan startscherm'
Waar vind ik mijn PDF bestanden op iPhone? Aangenomen dat je bedoelt waar je PDF-bestanden kunt vinden die op je iPhone zijn gedownload:
1. Open de app Bestanden. Als u die niet kunt vinden, veeg dan naar beneden vanuit het midden van uw startscherm en typ "Bestanden" in de Spotlight-zoekbalk.
2. Tik op Bladeren onderaan het scherm en tik vervolgens op de locatie waar je je PDF-bestand wilt zoeken. De opties hier zijn afhankelijk van waar je het bestand hebt opgeslagen.
- iCloud Drive: Alle bestanden die u in iCloud Drive hebt opgeslagen.
- Op mijn [apparaat]: Alle bestanden die lokaal op uw iPhone of iPad zijn opgeslagen.
- Locaties: Aangesloten diensten zoals Dropbox, Google Drive, OneDrive en meer.
3. Zodra je de locatie hebt geselecteerd, kun je door de bestanden bladeren die daar zijn opgeslagen. Om een PDF-bestand te openen, tik je erop.

Je kunt ook vragen kan pdf bestand niet openen op samsung?

Er zijn een paar dingen die dit probleem kunnen veroorzaken. Eén mogelijkheid is dat het PDF-bestand corrupt is. Een andere mogelijkheid is dat het PDF-bestand niet compatibel is met het Samsung-apparaat. Een andere mogelijkheid is dat het PDF-bestand niet goed is geconfigureerd.

Door Turnheim Kiepert

Vergelijkbare artikelen

Hoe kom ik in contact met Samsung? :: Hoe moet je manga tekenen?
Handige links