Huis > W > Wat Is 1 Cc?

Wat is 1 CC?

De kubieke centimeter of cm³, ook wel afgekort cc (van het Engelse cubic centimetre), is een inhoudsmaat. De waarde is gelijk aan 106 kubieke meter (m³) of 1 milliliter (ml).

Lees verder

Kan BCC CC zien?

BCC: Blind Carbon Copy

BCC staat voor Blind Carbon Copy, ofwel een blinde kopie. Deze optie gebruik je als je meerdere ontvangers wilt e-mailen die niet zichtbaar zijn voor elkaar. De ontvangers zien dus alleen hun eigen naam en e-mailadres staan, en niet die van anderen.
Wat voor winkel is BCC?
In 1945 startte Herman Bakker een winkel aan de Bos en Lommerweg in Amsterdam-West. Samen met zijn zoons Carel en Coos werd in 1962 in Amsterdam Tussenmeer een tweede filiaal van Radio West geopend. Vanaf 1969 zetten Carel en Coos Bakker het bedrijf voort onder de naam BCC.

Dit in overweging nemend, wat zet je in een aanhef?

Er zijn een paar dingen die u moet overwegen wanneer u beslist wat u in een aanhef moet zetten. Ten eerste moet u beslissen of u de persoon aanspreekt met zijn voornaam, achternaam of titel. Als u niet zeker bent van de naam van de persoon, kunt u een algemene term gebruiken zoals "mijnheer" of "mevrouw". Vervolgens moet u beslissen of u de persoon aanspreekt als vriend, collega of zakenrelatie. Ten slotte moet u beslissen of u een formele of informele toon gaat gebruiken. Als je al deze factoren hebt overwogen, kun je een passende aanhef kiezen. Dienovereenkomstig, welke aanhef voor meerdere personen? Als u aan meerdere mensen schrijft, kunt u een algemene aanhef gebruiken zoals "Beste vrienden" of "Beste collega's", of u kunt de naam van elke persoon afzonderlijk vermelden. Als je het geslacht van elke persoon weet, kun je "Geachte heer Smith" of "Geachte mevrouw Jones" gebruiken. Als u niet zeker bent van het geslacht van de persoon, kunt u "Geachte mevr. Smith."

Welke aanhef als je geen naam weet?

Als u de naam en het geslacht van de geadresseerde weet, is de beste aanhef in een zakelijke brief of e-mail Geachte heer + de achternaam of Geachte mevrouw + de achternaam. Als u het geslacht niet weet, is onder meer Geachte heer of mevrouw + de achternaam gebruikelijk.
Hoe gebruik je en of in een zin?
In een juridische of wetenschappelijke context is het soms nodig om elke twijfel over de betekenis van of uit te sluiten. In zulke gevallen kunt u door het gebruik van en/of expliciet maken dat de betekenis 'en' wel degelijk van toepassing kan zijn. Een nevenschikking met en/of betekent 'of x, of y, of x en y'.

Trouwens, waar verbindingsstreepje?

Er komt een streepje tussen twee delen van een complex woord, als aan de ene of de andere kant van de grens tussen die twee delen speciale tekens voorkomen, zoals hoofdletters, cijfers, symbolen, leestekens, aanhalingstekens of typografische markeringen.
Dienovereenkomstig, waar moet het streepje bij en? Het streepje moet aan het eind van de zin staan, voor het vraagteken.

Is BCC anoniem?

Ja, BCC is anoniem. Alle transacties op het BCC-netwerk zijn openbaar, maar de verzender en ontvanger van elke transactie worden niet onthuld. BCC gebruikt een openbaar grootboek om alle transacties te registreren, maar de identiteit van de verzender en de ontvanger worden niet geregistreerd. Hierdoor kunnen gebruikers transacties uitvoeren zonder hun identiteit bekend te maken.

Door Wylma Herms

Waar staat de afkorting CPM voor? :: Waar zet je CC in een brief?
Handige links