Huis > W > Waar Zet Je Cc In Een Brief?

Waar zet je CC in een brief?

c.c. zet je in kleine letters en achter beide letters een punt. Je kunt de c.c. ook bovenaan de brief zetten. Plaats hem dan onder de onderwerpregel.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe schrijf je CC en?

De correcte spelling van de afkorting voor carbon copy (of copie conforme) is cc, met kleine letters en zonder punten. Hetzelfde geldt voor de afkorting cc voor 'cubic centimetre' en 'cultureel centrum'. Ook het werkwoord cc'en wordt met kleine letters en zonder punten geschreven.
Trouwens, wat is cc in de mail?
Je kunt een e-mail ook als CC (kopie) of BCC (blinde kopie) mailen. Het grote verschil tussen deze twee is dat in het eerste geval alle ontvangers zien aan wie de e-mail nog meer is gestuurd. Typ je alle contacten echter in het BCC-veld, dan ziet de ontvanger alleen zijn eigen adres. Vandaar de term "blinde kopie".

Waar staat CC en BCC voor?

Het CC veld staat voor "carbon copy" en het BCC veld staat voor "blind carbon copy". Beide velden worden gebruikt om een kopie van een e-mail naar extra ontvangers te sturen. Het belangrijkste verschil tussen de twee velden is dat het CC-veld de e-mailadressen van alle ontvangers weergeeft, terwijl het BCC-veld de e-mailadressen van alle ontvangers voor elkaar verbergt. Dienovereenkomstig, waarom iemand in cc zetten? De belangrijkste reden om iemand in cc te zetten is om hem op de hoogte te houden van een bepaald onderwerp of gesprek. Het kan ook worden gebruikt als een manier om iemand informatie te geven die hij nodig heeft of wil zonder dat hij per se een reactie verwacht. Daarnaast kan cc worden gebruikt om iemand te laten weten dat hij wordt betrokken bij een bepaalde groep of gesprek, zelfs als hij niet de primaire ontvanger is.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Wat zet je boven een brief?

Bovenaan de brief vermeldt u uw adres en dat van de geadresseerde, de datum en de aanhef. U sluit de brief af met uw naam en handtekening.
...
Hoe adresseer ik een brief?
  1. Naam.
  2. Straatnaam en huisnummer / postbus en postbusnummer / antwoordnummer.
  3. Postcode en plaatsnaam.
Dienovereenkomstig, hoe gebruik je het weglatingsstreepje?
Een weglatingsstreepje geeft aan wanneer een deel van het woord is weggelaten. Als er dus geen deel is weggelaten hoef je het streepje ook niet te plaatsen. Met andere woorden alleen als het oorspronkelijke woord aan elkaar werd geschreven schrijf je een streepje, waren het losse woorden, dan komt er geen streepje.

Wat dit betreft, hoe kun je zien of iemand in de bcc staat?

Geadresseerden in het vak BCC weergeven

Als u de geadresseerde van een bericht bent, kunt u niet zien of de afzender BCC geadresseerden heeft toegevoegd. Alleen de afzender van een bericht kan de namen van BCC geadresseerden zien door een bericht in de map Verzonden items te openen.
Bovendien, hoe zet je iemand in de bcc? Om iemand toe te voegen aan het bcc (blind carbon copy) veld in een e-mail, moet u klikken op de "bcc" knop in de e-mail composer. Dit opent een nieuw veld waar u de e-mailadressen kunt toevoegen van de mensen die u een kopie van de e-mail wilt ontvangen zonder dat ze elkaars adres kunnen zien.

Wat is het verschil tussen ml en CC?

Het belangrijkste verschil tussen ml en CC is dat ml een meeteenheid van volume is, terwijl CC een meeteenheid van gewicht is. Beide eenheden worden gebruikt om verschillende dingen te meten. Zo wordt ml gebruikt om het volume van een vloeistof te meten, terwijl CC wordt gebruikt om het gewicht van een voorwerp te meten.

Door Zaid

Vergelijkbare artikelen

Wat is 1 CC? :: Hoeveel mensen vinden hun ware liefde?
Handige links