Huis > W > Wat Doet Een Apache Server?

Wat doet een Apache server?

Ook wel: Apache HTTP server of HTTPD

Een apache server is een open source webserver die gebruikt wordt om websites te hosten in besturingssystemen zoals Windows, macOS, Linux en andere Unix gerelateerde systemen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Wat voor soort server is Apache?

Apache HTTP Server is een opensourcewebserver voor Windows, macOS, Linux en andere Unix-achtige besturingssystemen. Apache HTTP Server wordt ook wel Apache of httpd genoemd. Oorspronkelijk was Apache het enige opensource alternatief voor de Netscape-webserver.
Hoe werkt Apache?
Apache is een open source webserver-software, die is ontwikkeld door de Apache Software Foundation en gratis beschikbaar wordt gesteld aan de internetgemeenschap. Het programma reageert over het algemeen op poort 80 voor HTTP-aanvragen en genereert HTML-documenten.

Dienovereenkomstig, wat is een linux webserver?

Een Linux webserver is een computer waarop het besturingssysteem Linux draait en die wordt gebruikt om websites te hosten. Linux is een populaire keuze voor webservers omdat het een betrouwbaar, veilig en schaalbaar besturingssysteem is. Dienovereenkomstig, hoeveel apache helikopters heeft nederland? Nederland heeft een vloot van 30 Apache helikopters.

Gerelateerde artikelen

Wat doet een game engine?

De softwarebasis van een computerprogramma wordt een motor genoemd. Het programma wordt gegenereerd. De game engine wordt gebruikt in computerspelletjes. Aangezien de game engine de motor is voor het spel, is het woord engine Engels voor motor.

Waar woonden de Apaches?

Apachen is de verzamelnaam voor de N'de, een uit meerdere divisies bestaand indianenvolk uit zuidwestelijk Noord-Amerika, dat oorspronkelijk afkomstig is uit het subarctisch Canada. Ze behoren tot de taalfamilie van de Na-dene.
Bovendien, welke webserver?
De twee bekendsten zijn "Apache", dit is een open source webserver en "Internet Information Server" de webserver van Microsoft. Wanneer je Joomla website op een "Apache" webserver staat, dan kun jij bijvoorbeeld gebruik maken van de SEO instelling "mod rewrite". Hiervoor moet je het htaccess.

Dus, wat is het verschil tussen linux en windows?

In tegenstelling tot Linux is Windows te beveiligen. Linux is een open source software, maar heeft op zichzelf een goede beveiliging. Bij Windows wordt meteen aangeraden een antivirusprogramma te installeren; Linux laat de software vrij om naar wens te kunnen wijzigen, in tegenstelling tot Windows.
Trouwens, hoeveel chinook helikopters heeft nederland? Vanaf september 2020 heeft het Nederlandse ministerie van Defensie in totaal 28 Chinook-helikopters in haar inventaris.

Hoe duur is een Apache helikopter?

Volgens How Much Does an Apache Helicopter Cost? kost een Apache helikopter 20,8 miljoen dollar.

Door Sacks Bedlion

Vergelijkbare artikelen

Wat kost een Apache helikopter per uur? :: Wat zegt een significantie?
Handige links