Huis > W > Welke Versie Van Norton Heb Ik?

Welke versie van Norton heb ik?

Controleer of 'U bent beschermd' wordt weergegeven op het productscherm. De weergegeven afbeeldingen van de productinterface zijn voor de huidige versie van de Norton-producten. Als u een oudere versie hebt of niet weet welke versie u hebt, gaat u naar Norton Update Center.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Hoe Norton betalen?

Welkom bij het Norton-centrum voor abonnementsverlenging.
  1. Start de Norton-toepassing.
  2. Ga naar het hoofdvenster. Onderaan zie je de sectie voor verlenging.
  3. Kies de knop Verlengen en volg de instructies voor veilige betaling.
Wat is een Smart scan Norton?
Smart Scan : hiermee voert u beveiligings-, prestatie- en netwerkscans uit en ontvangt u oplossingen om uw digitale leven te beveiligen. Snelle scan : Scant de gebieden op uw computer die vaak door virussen en andere beveiligingsrisico's worden aangevallen.

Daarvan, hoe lang duurt een volledige systeemscan norton?

Het antwoord op deze vraag hangt af van een paar factoren, zoals de grootte van uw harde schijf en het aantal bestanden dat erop staat. Over het algemeen kan een volledige systeemscan met Norton echter enkele minuten tot enkele uren duren. Dienovereenkomstig, wat is norton identiteit? Norton Identity is een tool die uw online identiteit helpt beschermen door u met één veilige aanmelding bij uw favoriete websites en applicaties aan te melden. U kunt ook uw wachtwoorden en andere persoonlijke informatie op één handige plek beheren.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Hoe veilig is Norton Password Manager?

Ja, Norton Password Manager is volkomen veilig.

Norton heeft een zero-knowledge-beleid, wat betekent dat je gegevens lokaal op je apparaat worden gecodeerd en gedecodeerd met je hoofdwachtwoord. De informatie die je opslaat in Norton Password Manager is dus op geen enkele manier toegankelijk op de servers van Norton.
Heb ik Norton nodig?
Het is dus niet strikt noodzakelijk om een aparte virusscanner te installeren als je je computer regelmatig updatet en voorzichtig bent met het installeren van programma's. Wel kan een aparte virusscanner extra bescherming bieden.

Daarvan, hoe kan ik mijn norton abonnement opzeggen?

Meld u aan bij uw account en:
  1. Ga naar het tabblad Mijn Abonnementen;
  2. Klik op Abonnementsverlenging annuleren dat naast of onder het abonnement staat waarvoor u de verlenging wilt annuleren; en.
  3. Bevestig uw annulering.
Dienovereenkomstig, hoe gratis norton installeren? Aangenomen dat u instructies wilt over hoe u Norton Antivirus gratis kunt downloaden en installeren:
1. Ga naar de officiële website van Norton Antivirus.
2. Klik op "Download Norton Security Free Trial."
3. Kies of u Norton Security voor Windows of Mac wilt downloaden.
4. 4. Voer uw e-mailadres in en klik op "Verzenden".
5. Klik op de volgende pagina op "Start uw bescherming."
6. Wacht tot de software is gedownload.
7. Voer het zojuist gedownloade bestand uit.
8. Volg de instructies op het scherm om Norton Antivirus te installeren.

Welke gratis virusscanner voor Windows 10?

Er zijn een paar gratis virusscanners voor Windows 10 beschikbaar. Enkele populaire opties zijn Microsoft Security Essentials, Avast Free Antivirus en AVG AntiVirus Free. Al deze opties bieden basisbescherming tegen malware en virussen. Voor de beste bescherming is het echter aan te raden om te upgraden naar een betaalde versie van een virusscanner.

Door Anthiathia Chaix

Vergelijkbare artikelen

Waarom wordt pi gebruikt? :: Waar zit NFC Samsung s21?
Handige links