Huis > H > Hoe Koop Ik Een Ebook?

Hoe koop ik een eBook?

Digitale boeken koop je bij webwinkels als Bol.com of eBook.nl. Wanneer je die wilt lezen moet je ze eerste downloaden. Dat doe je door na aanschaf te klikken op de link in de aankoopgeschiedenis in je account of in je mailbox.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe koop je 1 maand PS Plus?

U kunt de code direct in uw mailbox ontvangen als u veilig online bestelt bij Game Mania. Eenvoudig 24 uur per dag.

Daarvan, waar kan ik gratis nederlandstalige ebooks downloaden?

Gratis boeken downloaden
  1. eReaders.nl. Een uitgebreide selectie van gratis boeken vind je op onze eigen site, eReaders.nl.
  2. Gutenberg.org. Op Gutenberg.org vind je vele honderden gratis Nederlandstalige boeken in ePub-formaat.
  3. DBNL.
  4. PDFBooksForFree.com.
  5. GratisEpub.nl.
  6. GratisPDF.nl.
Waarom is een e-reader zo duur?
uitgeefkosten wegvallen, omdat vervoer en drukkerijen niet meer nodig zijn. het geld om een boek geschikt te maken voor e-readers. met de ontwikkelaars van e-bookformaten." van het drukken kost normaal al duizenden euro's."

Dienovereenkomstig, hoe werkt het kopen van een ebook bij bol com?

Nadat u het ebook dat u wilt kopen op de bol.com-website hebt gevonden en op de knop 'kopen' hebt geklikt, wordt u gevraagd in te loggen of een account aan te maken. U moet uw naam en e-mailadres opgeven en een wachtwoord aanmaken. Zodra je een account hebt, kun je inloggen en het ebook kopen. U kunt betalen met een creditcard of bankpas, of met PayPal. Zodra je voor het ebook hebt betaald, kun je het downloaden in het formaat van je keuze (PDF, ePub of Mobi). Mensen vragen ook: waar ebooks kopen voor kobo? Er zijn een paar verschillende plaatsen waar je ebooks voor je Kobo ereader kunt kopen. De Kobo Store is een goede plek om te beginnen, omdat zij een groot aanbod aan ebooks hebben. Er zijn ook ebooks te koop bij Amazon, Barnes & Noble en andere online retailers.

Gerelateerde artikelen

Hoe lees je een ebook van Bol Com?

Boeken die je koopt of leent van bol.com verschijnen op je e-reader en lees-app als deze verbonden is met het internet. In de app of op je e-reader kun je je boekencollectie beheren.

Heb je voor een ebook een eReader nodig?

Een boek dat gelezen kan worden op een elektronisch apparaat dat beschikt over een beeldscherm en de juiste software. Dat maakt dat een ebook gelezen kan worden op een speciaal apparaat dat e-reader genoemd wordt, maar tevens op een laptop, tablet-pc, desktop-pc of een smartphone.
Dus, kun je met een boekenbon ook ebooks kopen?
De bon kan gebruikt worden voor alle boeken en e-boeken en is te besteden bij meer dan 1.400 boekhandels en online. De Boekenbon is 3 jaar geldig en is EGI gecertificeerd volgens de regels van DNB. Dit betekent dat de Boekenbon altijd haar waarde behoudt en 100% gedekt is via een Stichting Derdengelden.

Kun je 2 e-readers op 1 Kobo account?

Op hoeveel apparaten tegelijk kan ik Kobo Plus gebruiken? Het abonnement is gekoppeld aan je bol.com account. Je persoonlijke account kun je aan 5 apparaten tegelijk koppelen.
Je kunt ook vragen kun je een gekocht ebook delen? Het antwoord op deze vraag is ja, u kunt gekochte ebooks delen met anderen. Er zijn een paar manieren om dit te doen, afhankelijk van het formaat van het ebook en het platform waarop het is gekocht. Als u bijvoorbeeld een Kindle-ebook hebt, kunt u het maximaal 14 dagen uitlenen aan een andere Kindle-gebruiker. Ga hiervoor naar de website van Amazon en log in op uw account. Ga vervolgens naar de pagina "Uw inhoud en apparaten beheren" en selecteer het tabblad "Uitlenen". Daar selecteer je het ebook dat je wilt uitlenen en de persoon aan wie je het wilt uitlenen. De ontvanger heeft dan 14 dagen de tijd om het ebook te lezen voordat het vervalt.

Wat is het verschil tussen Kobo en Kobo plus?

Het belangrijkste verschil tussen Kobo en Kobo plus is dat Kobo plus een abonnementsdienst is die je toegang geeft tot een catalogus van ebooks, terwijl Kobo een ebookwinkel is waar je individuele ebooks kunt kopen. Met Kobo plus kun je voor een maandelijks bedrag zoveel ebooks uit de catalogus lezen als je wilt, terwijl je bij Kobo elk ebook afzonderlijk moet kopen. Kobo plus biedt je ook een aantal andere voordelen, zoals kortingen op ebooks en vroege toegang tot nieuwe releases.

Door Abana Ehl

Vergelijkbare artikelen

Is een 4K-tv het waard? :: Wat doet veel gamen met je hersenen?
Handige links