Huis > H > Hoe Koop Je Ps Plus Met Je Portemonnee?

Hoe koop je PS Plus met je portemonnee?

Selecteer je account, het bedrag dat je wilt toevoegen en je betaalmethode.

  1. Ga naar Instellingen > Accountbeheer > Accountgegevens > Portemonnee > Bedrag toevoegen.
  2. Selecteer een betaalmethode en bedrag om je portemonnee mee op te waarderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe koop je 1 maand PS Plus?

U kunt de code direct in uw mailbox ontvangen als u veilig online bestelt bij Game Mania. Eenvoudig 24 uur per dag.

Vervolgens, hoe koop je ps plus zonder creditcard?

PlayStationStore

Je kunt de volgende betaalmethoden gebruiken om aankopen te doen in de PlayStation Store en je portemonnee op te waarderen:

  1. American Express.
  2. Visa.
  3. MasterCard.
  4. PayPal.
  5. Paysafecard.
  6. Ideal.
Daarvan, hoe gebruik je een playstation kaart? De code die je krijgt na betaling is in feite een prepaidkaart. Deze los je in de PlayStation Store in en de waarde van de code wordt dan in euro's in je digitale wallet aangegeven. Daarmee kun je aankopen doen en dat is niet beperkt tot één aankoop, je kunt er zoveel mee kopen als je wilt.

Vervolgens, hoeveel uur heb ik op de ps4 gezeten?

Er is geen eenvoudige manier om bij te houden hoeveel uur je aan je PS4 hebt besteed. Er zijn echter een paar methoden die u kunt gebruiken om een algemeen idee te krijgen. Ten eerste kunt u het activiteitenlogboek van uw PS4 controleren. Dit toont u de totale hoeveelheid tijd die u hebt besteed aan het gebruik van uw PS4, inclusief de tijd die u in de ruststand hebt doorgebracht. U kunt ook uw trofeeën controleren om te zien hoeveel tijd u hebt besteed aan het spelen van elk spel. Tot slot kun je op de klok van je PS4 kijken hoe lang het geleden is dat je hem voor het laatst hebt aangezet. Wat dit betreft, hoe verwijder je een account op een ps4? Als je een account op je PlayStation 4 wilt verwijderen, is het eerste wat je moet doen inloggen op het account dat je wilt verwijderen. Zodra je bent ingelogd, ga je naar het menu Instellingen. Scroll daar naar beneden naar het gedeelte "Accountbeheer" en selecteer "Accountinformatie". Op het volgende scherm selecteert u "Accountgegevensbeheer". Selecteer tenslotte "Account verwijderen".

Gerelateerde artikelen

Welke cadeaukaarten te koop bij Bruna?

Als u geen keuze kunt maken, overweeg dan een cadeaubon. De populairste cadeaubon in Nederland is de VVV Cadeaubon. Een dinerbon. VVV lekkerweg. De nationale bioscoopbon. Een biografie van BioscoopCadeau.

Men kan zich ook afvragen: hoe zet je ouderlijk toezicht uit op ps5?

Ga naar Instellingen, normaal gesproken in de rechterbovenhoek van het scherm. Druk vervolgens op Gezins- en ouderlijk toezicht, Familiebeheerdan ouderlijk toezicht. Kan de content niet gebruiken PS4? Selecteer (Instellingen) > [Accountbeheer] > [Licenties herstellen]. Als content die je hebt gedownload vanuit PlayStation™Store of toegevoegde content niet kan worden gestart, kun je het probleem mogelijk hiermee oplossen.

Mensen vragen ook: wat is schermbeveiliging op ps4?

Een schermbeveiliging of screen saver is een voorziening in een computer die ervoor zorgt dat het beeld dat op het beeldscherm wordt vertoond na een bepaalde tijd van inactiviteit regelmatig van positie zal veranderen. En nog een vraag, hoe zet je een ps4 terug naar fabrieksinstellingen? Om je ps4 terug te zetten naar de fabrieksinstellingen moet je het volgende doen:
1. Ga naar 'Instellingen' en selecteer vervolgens 'Algemeen'.
2. Selecteer 'Initialiseren' en kies vervolgens 'Alles initialiseren'.
3. Bevestig de initialisatie door 'Alles initialiseren' te selecteren.

Wat moet je doen als je PS4 geen beeld geeft?

Als je PS4 niet weergeven, moet je de volgende stappen ondernemen:
1. Controleer of de PS4 aan is. Als het niet aan is, druk dan op de aan / uit-knop om het aan te zetten.
2. Als de PS4 aan is, controleer dan of de tv aan staat. Als de tv uit is, zet het dan aan.
3. Als de tv aan is, controleer dan of de PS4 is aangesloten op de tv. Als het niet is aangesloten, sluit het dan aan.
4. Als de PS4 is aangesloten op de tv, controleer dan of de PS4-kabel (HDMI of AV) is aangesloten op de juiste ingang op de tv. Als de kabel niet op de juiste ingang is aangesloten, sluit het dan op de juiste ingang.
5. Als de PS4-kabel op de juiste ingang van de tv is aangesloten, controleer dan of de tv de juiste ingang heeft geselecteerd. Als de tv de verkeerde ingang heeft geselecteerd, selecteer dan de juiste ingang.

Door Kisung Mcquaide

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik een bestand openen? :: Kan niet inloggen op andere PS4?
Handige links