Huis > K > Kan Geen Media Afspelen?

Kan geen media afspelen?

Als er problemen optreden met het invoegen of afspelen van media, hebt u mogelijk niet de juiste codec geïnstalleerd. Iemand stuurt u bijvoorbeeld een PowerPoint-presentatie waarin media zijn ingevoegd die zijn gebaseerd op een codec die niet beschikbaar is op uw pc.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Bovendien, welke codec heb ik nodig voor mediaplayer?

Als u wilt bepalen welke codec voor een bepaald bestand is gebruikt, speelt u het bestand af in Windows Media Player, indien dat mogelijk is. Wanneer het bestand wordt afgespeeld, klikt u met de rechtermuisknop op het bestand in de bibliotheek en selecteert u Eigenschappen.
Hoe kan ik een mov bestand afspelen?
Apple QuickTime Player en VLC Media Player kan worden gebruikt voor het openen en de inhoud van deze MOV-bestanden in zowel Mac-platforms en Windows-computers en Windows Media Player is ook geïntegreerd met het afspelen van de functionaliteit van deze . mov bestanden.

Daarvan, welke media player voor windows 10?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat er verschillende mediaspelers beschikbaar zijn voor Windows 10, elk met zijn eigen voor- en nadelen. Enkele populaire mediaspelers voor Windows 10 zijn VLC Media Player, MediaMonkey en Foobar2000. Het hangt echt af van de individuele behoeften en voorkeuren van de gebruiker welke mediaspeler voor hem het beste is. Welke versie van Windows Media Player heb ik? De eenvoudigste manier om te weten welke versie van Windows Media Player u op uw computer hebt geïnstalleerd, is het programma te openen en te kijken naar het versienummer dat op het openingsscherm staat vermeld.
Als u niet zeker weet hoe u Windows Media Player moet openen, gaat u naar Start > Programma's > Bureau-accessoires > Entertainment > Windows Media Player.
Als het programma geopend is, kijk dan helemaal bovenin het venster. In het midden ziet u de woorden "Windows Media Player". Rechts daarvan ziet u een versienummer. In de afbeelding hieronder zie je bijvoorbeeld dat het versienummer 12.0.7601.17514 is.
Als je geen versienummer ziet, of als je de woorden "Windows Media Player Classic" ziet, dan heb je een oudere versie van het programma op je computer geïnstalleerd.

Gerelateerde artikelen

Waarom geen 3D films meer?

De resolutie van passief 3D is gehalveerd. De 3D-tv is in 2018 uitgestorven, omdat geen van beide 3D-technologieën in staat was de huiskamers te veroveren.

Dienovereenkomstig, hoe installeer ik vlc media player?

VLC downloaden

Het downloadbestand wordt direct gedownload in de meeste internetprogramma's. Klik in Edge op Uitvoeren om de installatie te starten. In Chrome staat de download onderin beeld. Start hem door erop te klikken als het downloaden afgerond is.
Wat is beter MPG of MP4?
Omdat zowel MPG- als MP4-formaten voor- en nadelen hebben, is het moeilijk om te beslissen welke beter is. MPG is beter als we het hebben over studio-opnames, maar MP4 wint met een mijl als we het hebben over internetvideo's. Met andere woorden, elk formaat heeft zijn sterke punten.

Dus, welk andere video formaten worden veel op computers gebruikt?

Welk andere video formaten worden veel op computers gebruikt?
  • [custom_frame_left shadow="on"] [/custom_frame_left] Er zijn zoveel videoformaten.
  • AVCHD (Advanced Video Codec High Definition)
  • .AVI (Audio Video Interlaced)
  • .FLV (Flash Video Format)
  • .MPEG (Motion Picture Experts Group)
  • MPEG-4 (.MP4)
Wat is een MPEG? Een MPEG (Moving Picture Experts Group) is een type videobestandsformaat. MPEG-bestanden worden gewoonlijk gebruikt voor de opslag van video- en audiogegevens.

Welke MPEG standaarden zijn er voor het digitaal opnemen en afspelen van video?

De MPEG-standaarden voor het opnemen en afspelen van digitale video zijn MPEG-1, MPEG-2 en MPEG-4. MPEG-1 is de standaard voor het coderen van digitale video voor opslag op optische schijven zoals CD's en DVD's. MPEG-2 is de standaard voor het coderen van digitale video voor transmissie via netwerken zoals het internet. MPEG-4 is de standaard voor het coderen van digitale video voor weergave op draagbare apparaten zoals iPods en smartphones.

Door Alvera

Vergelijkbare artikelen

Wat gebeurt er als je copyright gebruikt? :: Wat betekent codec?
Handige links