Huis > W > Waarom Is De Verbinding Tussen De Switches Een Cross Over Kabel In Plaats Van Straight?

Waarom is de verbinding tussen de switches een cross over kabel in plaats van Straight?

De kabel is meestal rond en de pinnen van een DIN-connector staan in een kring. De aders van de kabel kunnen bij de productie direct op de pinnen worden aangesloten. Bij een standaardkabel is het echter nodig dat de aders elkaar in de ene connector kruisen. De productie van een cross-overkabel is dus eenvoudiger.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Trouwens, welke kabel tussen 2 switches?

Voor verbindingen tussen switch of hub en een computer kan een normale netwerkkabel worden gebruikt. Een normale netwerkkabel wordt ook wel een 'straight' (=rechte) kabel genoemd. De kabel zelf wordt ook wel UTP kabel genoemd, utp staat voor unshielded twisted pair.
Hoe ziet een netwerkkabel er uit?
Hoe ziet een netwerkkabel eruit? Een netwerkkabel is een zogenaamde afgeschermde "twisted-pair-kabel". De afscherming bestaat uit een gaas en aluminiumfolie dat beschermt tegen interne en externe elektromagnetische invloeden.

Mensen vragen ook: wat is een straight cable?

Een rechte kabel is een Ethernet-kabel die wordt gebruikt om twee apparaten met elkaar te verbinden die dicht bij elkaar staan. Dit type kabel wordt meestal gebruikt om een computer met een printer te verbinden of om twee computers met elkaar te verbinden die dicht bij elkaar staan. Daarvan, hoe lang mag een ethernet kabel zijn? De maximale lengte voor een Ethernet-kabel is 100 meter.

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen TIFF en PSD?

Opslaan met de compressie optie heeft een kwaliteitsverlies maar dit is niet met het blote oog waarneembaar. Sla op als PSD als u aan een project werkt.

Dienovereenkomstig, welke kabel voor binnen?

Voor het aansluiten van huishoudapparatuur binnenshuis is de huishoudkabel of rubberkabel het meest geschikt. In vochtige ruimtes of buiten, waar de elektrakabels vast gemonteerd zijn maar niet in de grond, kunnen XMvK-kabels gebruikt worden.
Dienovereenkomstig, kun je 2 switches achter elkaar zetten?
er is niet écht een maximum aan het aantal switches dat je achter elkaar kunt zetten. wel mag een ethernet kabel ( CAT x ) niet langer zijn dan 100 meter. na een switch / router / repeater gaat een nieuw segment in dat ook weer maximaal 100 meter mag zijn, enz.

Je kunt ook vragen hoe patchkast aansluiten?

Op dat centraalpunt zit een paneel waar al die kabels weer uitkomen. Hiermee kun je heel makkelijk aansluiting leggen naar werkplekken. Je stopt in de hub 1 kabel en die gaat in de patchpaneel. Vervolgens stop je op de kamer in de corresponderende aansluiting nog een kabel en daar sluit je telefoon of computer op aan.
Men kan zich ook afvragen: kun je een switch op een switch aansluiten? Ja, het is mogelijk om switches in serie te schakelen door de uplink-poort op de ene switch te verbinden met een poort op een andere switch. Dit type verbinding wordt vaak gezien in Ethernet-netwerken. Wanneer u twee of meer switches op deze manier verbindt, is het belangrijk om rekening te houden met de bandbreedtebeperkingen van de uplink-poort en het aantal switches dat doorgelust kan worden.

Dit in overweging nemend, hoe trek ik een kabel door de muur?

U hebt een paar hulpmiddelen nodig om dit goed te doen.
Eerst moet u de noppen in de muur vinden met een noppenzoeker. Als u die gevonden hebt, maakt u met een boor een gat dat groot genoeg is voor de kabel.
Gebruik vervolgens een draadvis of een kleerhanger om de kabel door het gat te halen.
Repareer ten slotte het gat met gipsplaten of stopverf.

Door Rawley Nawrocki

Vergelijkbare artikelen

Wat is het verschil tussen CAT5e en CAT6? :: Wat gebeurt er als je copyright gebruikt?
Handige links