Huis > W > Wat Is Er Bijzonder Aan De Afkorting Php?

Wat is er bijzonder aan de afkorting PHP?

PHP is een programmeertaal. De afkorting PHP staat voor PHP: Hypertext Preprocessor. Dat maakt het een recursief acroniem. Het CMS WordPress is geschreven in PHP, en ook veel andere websites maken gebruik van PHP.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat de afkorting MSI voor?

Micro Star International is een merk dat zijn wortels heeft in Taiwan. Het merk is bekend om zijn videokaarten.

Hoe gebruik je PHP?

PHP-tutorial voor beginners
  1. PHP is een servergebaseerde open-source scripttaal die voornamelijk dient voor het maken van dynamische webpagina's.
  2. Terwijl client-side talen zoals HTML, CSS of JavaScript pas in de webbrowser draaien als een website is geladen, draait PHP-code al direct op de webserver.
Trouwens, wat is het verschil tussen html en php?
HTML zorgt voor de opmaak, PHP zorgt voor de verwerking van gegevens. Stukjes PHP-code kunnen worden opgenomen in de HTML-pagina's. Handige toepassingen kunnen hiermee worden gebruikt. Voor deze verwerking is een processor nodig op een webserver.

Wat is PHP programmeren?

PHP programmering is een scripttaal die wordt gebruikt om dynamische webpagina's te maken. PHP-code wordt ingebed in HTML-code, en de resulterende pagina wordt weergegeven in een webbrowser. PHP is een populaire scripttaal en wordt door veel webontwikkelaars gebruikt. Wat voor taal is PHP? PHP is een scripttaal die wordt gebruikt om webpagina's te maken. Het is een server-side taal, wat betekent dat hij op de server wordt uitgevoerd en de resultaten naar de client, de webbrowser, worden gestuurd. PHP is een vrije en open source taal.

Gerelateerde artikelen

Wat is de afkorting van MV?

1) ''Met halve stem (mus.,afk) 2) Landcode van Malediven 3) Op auto's''

Hoe installeer je PHP?

PHP installeren
  1. Download de x64 Non Thread Safe versie van PHP (laatste versie) Link: http://windows.php.net/download/
  2. Pak de ZIP-file uit naar bijvoorbeeld C:\php.
  3. Maak een kopie van "php.ini-development" en noem die php.ini.
Vervolgens, wat is een php versie?
Wat is PHP en wat doet het voor mijn website? De afkorting PHP staat voor 'PHP: Hypertext Preprocessor'. Het is een scripttaal die sinds 1994 bestaat en waarmee je dynamische webpagina's kunt bouwen. Vaak wordt PHP als aanvulling op HTML-code gebruikt om data in een database te kunnen opslaan en beheren.

Hoe ziet PHP eruit?

PHP staat voor Hypertext Preprocessor en is een server-side scripttaal. Dat betekent dat de PHP code niet op de computer wordt uitgevoerd, maar op de server. De PHP script is dus onzichtbaar voor de gebruiker en de site ziet er uit als een gewone HTML-pagina.
Dus, wat is een index php? PHP is een server-side scripttaal ontworpen voor webontwikkeling. Het is een veelgebruikte, open source scripttaal die vooral geschikt is voor het maken van dynamische webpagina's. PHP wordt gebruikt in vele website CMS'en, waaronder WordPress, Drupal en Joomla!
Een index.php bestand is een type PHP bestand dat meestal gebruikt wordt als de hoofdpagina van een website. Het wordt vaak gebruikt om bezoekers door te sturen naar andere pagina's op de website, of om een inhoudsopgave van de website weer te geven.

Dienovereenkomstig, wat is een php website?

Een php-website is een website die de programmeertaal php gebruikt om dynamisch webpagina's te genereren. php is een server-side scripttaal die wordt gebruikt om dynamische webpagina's te maken. php-pagina's zijn typisch HTML-pagina's die php-code bevatten die door de server wordt uitgevoerd wanneer de pagina wordt geopend.

Door Ursas Alexandre

Vergelijkbare artikelen

Wat is een nadeel van JavaScript? :: Waarom kan ik niet verbinden met Bluetooth?
Handige links