Huis > W > Waarom Heb Ik Geen Internet Als Ik Buiten Ben?

Waarom heb ik geen internet als ik buiten ben?

Of werkt mobiel internet in Nederland wel maar niet in het buitenland? Vaak helpt het herstarten van je toestel. Je simkaart wordt dan opnieuw aangemeld bij het netwerk. Dit lost het probleem in veel gevallen op.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waarom heb ik wel wifi maar geen internet?

Het kan te wijten zijn aan gebroken kabels, storingen, of iets anders dat je niet in de hand hebt. Het is dus belangrijk om te weten of het probleem bij je internetprovider ligt. Controleer hiervoor of het internetlampje op het modem werkt. In het ideale geval staan de stroom- en DSL-lampjes aan.
Hoe netwerkverbinding herstellen?
Vaak kun je het volgende doen:
  1. Koppel de router los van het stopcontact en check of de lampjes op de router uitgaan.
  2. Wacht 30 seconden.
  3. Sluit de router weer aan en wacht 30 seconden totdat alle lampjes weer branden.

Dus, hoe kom je op internet zonder wifi?

Om zonder wifi te kunnen internetten, moet u uw apparaat verbinden met een mobiel datanetwerk. Dit kan worden gedaan door een mobiel data-abonnement te gebruiken bij uw mobiele provider, of door verbinding te maken met een openbare wifi-hotspot. Zodra uw apparaat is verbonden met een mobiel datanetwerk, hebt u toegang tot internet zoals bij een wifi-verbinding. Hoe kan het dat je 4G het niet doet? Als u problemen hebt met uw 4G-verbinding, zijn er een paar dingen die u kunt controleren:
- Controleer eerst of uw toestel compatibel is met het 4G-netwerk. Niet alle toestellen kunnen verbinding maken met 4G, dus als dat van u niet compatibel is, kunt u geen 4G-signaal krijgen.
Ten tweede moet u controleren of 4G-service beschikbaar is in uw gebied. 4G-dekking breidt zich nog steeds uit, dus het is mogelijk dat het niet beschikbaar is waar u bent.
Als je nog steeds problemen hebt, probeer dan je toestel opnieuw op te starten of je netwerkinstellingen te resetten. Soms kunnen deze dingen helpen om het probleem te verhelpen.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Dit in overweging nemend, hoe kan ik buiten internet ontvangen?

Mensen die een stapje verder willen gaan, kunnen een mobiele router aanschaffen en die gebruiken voor de wifi-verbinding. Een mobiele router wordt gebruikt in combinatie met een data-abonnement. Het haalt gegevens binnen via het netwerk van de provider en zet een wifi-netwerk op.
Dit in overweging nemend, hoe krijg ik weer wifi op mijn mobiel?
Opgeslagen netwerken toevoegen, delen of verwijderen
  1. Open de app Instellingen op je apparaat.
  2. Tik op Netwerk en internet. Internet. Als je tussen vermelde netwerken wilt schakelen, tik je op een netwerknaam. Als je de netwerkinstellingen wilt wijzigen, tik je op het netwerk.

Bovendien, waarom kan mijn telefoon geen verbinding maken met wifi?

Start je apparaat opnieuw op.

Open je app Instellingen en tik op Netwerk en internet of Verbindingen. Afhankelijk van je apparaat kunnen deze opties verschillen. Zet wifi uit en mobiele data aan en check of er een verschil is. Zo niet, dan zet je mobiele data uit en wifi aan en check je het opnieuw.
Heb wel internet maar kan geen pagina openen? Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u een pagina niet kunt openen hoewel u een internetverbinding hebt. Een mogelijkheid is dat iets de verbinding blokkeert, zoals een firewall. Een andere mogelijkheid is dat de website die u probeert te bereiken niet bereikbaar is of technische problemen ondervindt.
Als u zeker weet dat niets uw verbinding blokkeert en de website die u probeert te bereiken wel werkt, kan het probleem aan uw computer liggen. Probeer uw computer opnieuw op te starten en kijk of dat het probleem oplost. Zo niet, probeer dan de cache en de cookies van uw browser te wissen en probeer het opnieuw. Als u de website nog steeds niet kunt bereiken, kan er een probleem zijn met uw browser of met uw internetverbinding.

Wat dit betreft, waarom heb ik geen netwerk?

De meest waarschijnlijke reden waarom je geen netwerk hebt, is dat je er geen hebt opgezet. Om een netwerk te hebben, heb je een router en een modem nodig, en je moet die apparaten met je computer verbinden. Heb je dat niet gedaan, dan heb je geen netwerk.

Door Payson Kushumlata

Vergelijkbare artikelen

Kan geen verbinding maken met een netwerk? :: Hoe schakel ik vertaalopties aan voor berichten en opmerkingen op Facebook die in een bepaalde taal zijn geschreven?
Handige links