Huis > W > Wat Is Een Databank Voorbeeld?

Wat is een databank voorbeeld?

Een database of databank is een digitale verzameling van gegevens of data. Het is een soort bestand waarin gegevens geplaatst en met elkaar verbonden worden. Binnen een sportclub kan men gebruik maken van een database die alle data bijhoudt die belangrijk zijn voor de club.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een acroniem voorbeeld?

Een woord is samengesteld uit de eerste letters van een zin. 'Ben zo terug' en 'yolo' zijn voorbeelden van afkortingen. Ook het modieuze 'ff' voor 'even' behoort tot de afkortingen.

Wat is PubMed voor databank?

PubMed is een grote, internationaal gebruikte zoekmachine van de database Medline. Er zitten verwijzingen in naar ruim 34 miljoen artikelen. Op deze pagina krijg je een eerste introductie in het zoeken in PubMed.
Wat doet een data warehouse?
Een datawarehouse is een type databeheersysteem dat is ontworpen om business intelligence-activiteiten (BI), met name analytics, mogelijk te maken en te ondersteunen. Datawarehouses zijn uitsluitend bedoeld om query's en analyses uit te voeren en bevatten vaak grote hoeveelheden historische data.

Dit in overweging nemend, hoeveel mensen werken bij oracle?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het aantal werknemers bij Oracle Corporation kan fluctueren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de tijd van het jaar, recente bedrijfsovernames, enz. Volgens Oracle's meest recente 10-K filing bij de U.S. Securities and Exchange Commission had het bedrijf op 31 mei 2020 echter ongeveer 138.000 werknemers. Wat is Oracle OCI? OCI (Oracle Call Interface) is een eigen database-interface waarmee ontwikkelaars code kunnen schrijven die rechtstreeks communiceert met Oracle-databases. OCI is ontworpen om een krachtige, schaalbare en betrouwbare interface voor databasetoepassingen te bieden. OCI biedt directe toegang tot Oracle-databases, waardoor middleware niet meer nodig is. OCI is beschikbaar voor verschillende programmeertalen, waaronder C, C++, Java en .NET.

Gerelateerde artikelen

Wie gebruikt er een databank?

Databanken worden op kleinere schaal privé gebruikt, en zij spelen een belangrijke rol bij het actueel houden van gegevens van de overheid, financiële instellingen en bedrijven.

Dienovereenkomstig, wat doet een oracle database administrator?

Taken van een Oracle dba zijn onder andere het maken van een capaciteitsplanning, het databaseontwerp, de installatie van databasesoftware en het optimaliseren van de prestaties van de databaseomgeving. Maar ook het beveiligen en het backup en herstel van databases hoort tot zijn of haar taken.
Wat zijn de nadelen van een ERP systeem?
Een goed werkend ERP systeem helpt jouw bedrijf sneller en effectiever te werken.
...
6 te overbruggen nadelen van ERP:
  • Afhankelijkheid van één systeem?
  • Investeringskosten.
  • Modules door verschillende programmeurs.
  • Benodigde ERP implementatie-uren.
  • Migratie bestaande data is een uitdaging.
  • Weerstand bij verandering.

Wat zijn de voor en nadelen van een ERP implementatie?

Een ERP-systeem zorgt er namelijk voor dat al jouw administratieve, financiële én logistieke bedrijfsprocessen geautomatiseerd worden.
...
Nadelen van een ERP-systeem
  • Het kost tijd en geld. Je hebt niet zomaar een ERP-systeem voor jouw onderneming.
  • Je bent afhankelijk.
  • Succes is niet gegarandeerd.
Dus, waarom een nieuw erp systeem? Er zijn vele redenen waarom een bedrijf een nieuw ERP-systeem zou willen implementeren. Enkele veel voorkomende redenen zijn het willen verbeteren van de efficiency, het willen verbeteren van de communicatie en samenwerking tussen medewerkers, het willen verlagen van de kosten, of het willen verbeteren van de klanttevredenheid.

Is synoniem?

Een synoniem is een woord of zin die dezelfde of bijna dezelfde betekenis heeft als een ander woord of een andere zin. Bijvoorbeeld, "sluiten" en "sluiten" zijn synoniemen.

Door Shing

Vergelijkbare artikelen

Waarom is Frankrijk blauw? :: Hoe werkt Oracle?
Handige links