Huis > W > Wat Is Een Extensie Voorbeeld?

Wat is een extensie voorbeeld?

De extensie geeft weer om wat voor soort document het gaat. Een Word-bestand is bijvoorbeeld te herkennen aan 'doc' of 'docx', een foto aan 'jpg'. De bestandsextensie staat achter de bestandsnaam en wordt door middel van een punt gescheiden van de rest (bijvoorbeeld: woordenboek. docx).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een acroniem voorbeeld?

Een woord is samengesteld uit de eerste letters van een zin. 'Ben zo terug' en 'yolo' zijn voorbeelden van afkortingen. Ook het modieuze 'ff' voor 'even' behoort tot de afkortingen.

En nog een vraag, wat is een hyperextensie?

Als een beweging verder gaat dan de normale bewegingsomvang, dan is er sprake van hyperextensie. De term kan ook worden gebruikt voor een stand die groter is dan de normale voorwaartse bocht. Hyperextensie kan uitlopen van licht tot extreem, zoals bij achterwaarts strekken van de wervelkolom. Wat zijn de bestandsextensies en geef paar voorbeelden? Voorbeelden van bestandsextensies

  • Een JPEG gebruikt de extensie . jpg of . jpeg (bijvoorbeeld afbeelding.
  • Een Word-document gebruikt de . docx- extensie of .
  • Een MP3-audiobestand gebruikt de extensie . mp3 (bijvoorbeeld rhyme_rap.
  • Een Excel-spreadsheet gebruikt de extensie . xlsx of .

Mensen vragen ook: welke bestandsnaamextensie is kenmerkend voor een uitvoerbaar bestand?

De bestandsnaamextensie ".exe" is kenmerkend voor een uitvoerbaar bestand. Mensen vragen ook: wat is extensie medisch? Een medische uitbreiding is een soort verzekering die de kosten van medische zorg helpt dekken voor verzekerden die buiten hun eigen land reizen. Dit type polis wordt meestal gebruikt door mensen die op reis zijn voor zaken of plezier, en het kan helpen om de kosten van medische zorg te dekken in het geval dat de verzekeringnemer ziek wordt of gewond raakt in het buitenland. Medische uitbreidingspolissen hebben meestal een limiet op het bedrag van de dekking die ze bieden, en ze kunnen ook een eigen risico hebben dat de verzekeringnemer moet betalen voordat de polis enige voordelen biedt.

Gerelateerde artikelen

Hoe wijzig ik de extensie van een bestand?

Klik op het tabblad Beeld om de optie Extensies tonen voor bekende bestandstypen aan te vinken.

Hoe maak je extensies zichtbaar?

Klik op het pictogram Opties aan de rechterkant van het lint. Selecteer het tabblad Weergave in het dialoogvenster Mapopties. Selecteer Verborgen bestanden, mappen en stations weergeven. Schakel Extensies voor bekende bestandstypen verbergen uit en klik op OK. Wat betekent dorsaal? (L., dorsum = rug), tot de rug behorend, aan de rugzijde gelegen.

Wat is een goede bestandsnaam?

Wat is een goede bestandsnaam? Een goede bestandsnaam kenmerkt zich door de snelle vindbaarheid bij een digitale zoektocht. Het bevat precies voldoende relevante informatie. Zo openen collega's direct het juiste document. Waaruit bestaat een bestandsnaam? Een bestandsnaam bestaat uit een naam en een extensie. De naam is het deel van de naam dat de inhoud van het bestand beschrijft. De extensie is het deel van de naam dat de filetype aanduidt.

Welke bestanden zijn uitvoerbaar?

Alle bestanden die een uitvoerbare opdracht bevatten, zijn uitvoerbare bestanden. Dit kan een aantal verschillende soorten bestanden zijn, zoals een programma of een script.

Door Medovich

Vergelijkbare artikelen

Waar vind je mapopties in Windows 10? :: Waar vind ik mijn extensies?
Handige links